Frklulo

Medlem
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frklulo

 1. Vores kage bliver nok hvid chokolade brownie med rabarber mousse, eller omvendt. Hvid brownie med rabarber og hvid chokolademousse. Vi skal lige have testet hvad der er bedst/nemmest
 2. Stort tillykke. Nu ved jeg ikke om de vil, men de har jo også en masse bryllups ting som glas, kageforskæresæt, og menukortholdere, som du måske kunne bruge??
 3. Hjælp.... Jeg er i tvivl om farvetemaet til mit bryllup.... Eller det vil sige JEG ved godt hvad jeg vil have, men H2B ( som jo også skal bestemme......lidt) vil ingen "tøsefarver" have. JEG vil gerne have hvid/creme/gammelrosa og HAN siger sort/hvid. Jeg synes vi sidder lidt fast, for jeg kan jo ikke komme igang med noget når det ikke er fastlagt. Heldigvis er det først til maj/juni vi skal giftes, så der er jo tid endnu... Men har i haft samme problemer? Og hvad synes i?
 4. Det er altså en skam hvis du aldrig kommer på messer. Mange (deriblandt mig selv) kan bedst lide at se med øjnene inden et køb. Jeg tror at du kunne sælge mange ting sådanne steder.
 5. Vi har også booket hende og er ikke spor nervøs over det. Hun virker meget professionel.
 6. Har også kun hørt godt om koge&kone. Kan også anbefale mad fra Orkideen. Det er super godt.
 7. Hej Jeg må indrømme at det gør ondt helt ind i mit hjerte at du ikke tror at du er smuk. For det er du! Bare fordi man er en str. 46 ( det er jeg også) kan man være ligeså smuk som en 36. Nogengange smukkere fordi vi har altså bare lidt mere form og fylde og æblekinder men det er selvfølgelig min helt personlige mening!!! Du ser helt fantastisk ud og du ser helt klar ud til at gå ned af kirkegulvet. Din kommende mand vil tænke at han har vundet i lotteriet når han ser dig. Så bær dig selv og din kjole med stolthed. <3
 8. Hej skønne zilla'er Jeg er med i et gospel kor, og vil gerne have dem til at synge for os på vores bryllupsdag. Allerhelst vil jeg gerne gave dem til at synge BÅDE i kirke og til festen, men af økonomiske grunde kan det desværre ikke lade sig gøre. Hvornår tror i at jeg får mest ud af koret. Bliver ceremonien for lang i kirken eller bliver festen for presset. Der kommer nok mange taler og jeg ved allerede nu at svigerfar holder en laaaaaaaaang tale. Den mand elsker at høre sig selv tale!!!! Er der nogle der har erfaring med dette, eller har et godt råd????
 9. 5 måneder tilbage :) :) :)

 10. Bum bum bum. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tænker lidt at det er okay at bare have den med i kirken. Man gider jo ikke sidde og holde styr på sin taske oppe ved præsten. Og skal det ikke bare være en del af dit brudetilbehør. Man kan jo ikke gå rundt hele dagen med sin taske i hånden. Det er vel okay at ligge den fra sig.
 11. Vi er 50 til vores bryllup, og min side æææææææælsker kage. Så til os, er der er nok kun lige nok til 60 måske. ;) Men vi holder os heller ikke tilbage. 2 stykker pr. næse regner jeg med. Måske 3 hvis kagen ikke bliver fjernet før middagen starter. Hihi.
 12. Hvad med en ballontur? Det vil jeg rigtig gerne, men hubby har højdeskræk
 13. Jeg vil gerne have vores kælenavne og dato i vores. Jeg hedder buffas og min hubby er buller. Lidt barnligt måske ;) men vi er sgu heller ikke voksne endnu ;P
 14. Hejsa. Hvad er dit budget ca? Og hvad er du til? Blonde,slæb,perler osv. Så kan jeg jo smide et billede herinde hvis jeg lige støder på noget godt!!
 15. Men må da lige tilføje at du får nogle gode "kasser" i nr. 1. ;)
 16. Blondepigen må desværre overgive sig og sige nr. 2. Den sidder perfekt på dig og på en eller anden måde passer bedre til dig.
 17. Jeg må altså indrømme af jeg ikke kan se problemet i, at man ikke inviterer kæresten. Hvis det var meningen man skulle have parmiddage og parbiografture, så VAR det jo nok sket. Det betyder I MIN VERDEN at din veninders kærester ikke er interesseret i at deltage i jeres pige kreds. Og det er fair nok. Så skal man bare heller ikke regne med at komme med til brylluppet.
 18. Hvormange tyl cirkler får man for pengene. Det står der intet om!!
 19. Jeg tror heller ikke at gæsterne bliver sure eller skuffet over at man ikke pakker ud. De har som regel forståelse for at skemaet er lidt stramt og man skal nå at snakke med alle.
 20. Altså det er vist heller ikke lige mig, men de er meget søde.
 21. Jeg tror at vi ber' vores gæster om at pakke ind i cellofan. Jeg vil helst nyde festen og ikke bruge tiden på at pakke gaver ud. Det skal vi hygge med dagen efter.
 22. Jeg har købt den fineste kjole. Der kom told oveni, men det er jo en chance man tager når man bestiller fra østen...
 23. Vi skal ha' gang i denne tråd igen. Vi vil ha' flere billeder NUUUUU!!!!!
 24. Halløjsa Kjolen er også derfra hvis navn ikke må nævnes ik'? Min kjole blev taget i tolden, så måtte hoste op med 700.- for at få den. Så jeg tror at du er "safe". Jeg kunne ikke forestille mig at der kommer en efterregning.