Frklulo

Medlem
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Frklulo

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 12/18/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vodskov
 • Interesse
  Mad, mad og atter mad! Og kage!!! ;)

Recent Profile Visitors

2,716 profile views
 1. Vores kage bliver nok hvid chokolade brownie med rabarber mousse, eller omvendt. Hvid brownie med rabarber og hvid chokolademousse. Vi skal lige have testet hvad der er bedst/nemmest
 2. Stort tillykke. Nu ved jeg ikke om de vil, men de har jo også en masse bryllups ting som glas, kageforskæresæt, og menukortholdere, som du måske kunne bruge??
 3. Det er altså en skam hvis du aldrig kommer på messer. Mange (deriblandt mig selv) kan bedst lide at se med øjnene inden et køb. Jeg tror at du kunne sælge mange ting sådanne steder.
 4. Vi har også booket hende og er ikke spor nervøs over det. Hun virker meget professionel.
 5. Har også kun hørt godt om koge&kone. Kan også anbefale mad fra Orkideen. Det er super godt.
 6. Hej Jeg må indrømme at det gør ondt helt ind i mit hjerte at du ikke tror at du er smuk. For det er du! Bare fordi man er en str. 46 ( det er jeg også) kan man være ligeså smuk som en 36. Nogengange smukkere fordi vi har altså bare lidt mere form og fylde og æblekinder men det er selvfølgelig min helt personlige mening!!! Du ser helt fantastisk ud og du ser helt klar ud til at gå ned af kirkegulvet. Din kommende mand vil tænke at han har vundet i lotteriet når han ser dig. Så bær dig selv og din kjole med stolthed. <3
 7. 5 måneder tilbage :) :) :)

 8. Bum bum bum. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tænker lidt at det er okay at bare have den med i kirken. Man gider jo ikke sidde og holde styr på sin taske oppe ved præsten. Og skal det ikke bare være en del af dit brudetilbehør. Man kan jo ikke gå rundt hele dagen med sin taske i hånden. Det er vel okay at ligge den fra sig.
 9. Jeg er lige startet på LCHF og den er altså fantastisk. Man føler ikke at man er på kur, for man SKAL spise fed mad. Æg og bacon, flødeskum og smør er TILLADT!!! :) Kulhydrater er dømt ude, ligesom præfabrikeret mad. Der er nemlig sukker i det meste og det er det man skal holde sig fra. ( sammen med kulhydrater) Jeg har været en mega sukkergris, men jan sagtens nøjes med 3 måltider om dagen og jeg føler mig mæt og glad. Prøv det, prøv det!
 10. Vi er 50 til vores bryllup, og min side æææææææælsker kage. Så til os, er der er nok kun lige nok til 60 måske. ;) Men vi holder os heller ikke tilbage. 2 stykker pr. næse regner jeg med. Måske 3 hvis kagen ikke bliver fjernet før middagen starter. Hihi.
 11. Hvad med en ballontur? Det vil jeg rigtig gerne, men hubby har højdeskræk
 12. Jeg vil gerne have vores kælenavne og dato i vores. Jeg hedder buffas og min hubby er buller. Lidt barnligt måske ;) men vi er sgu heller ikke voksne endnu ;P
 13. Hejsa. Hvad er dit budget ca? Og hvad er du til? Blonde,slæb,perler osv. Så kan jeg jo smide et billede herinde hvis jeg lige støder på noget godt!!
 14. Men må da lige tilføje at du får nogle gode "kasser" i nr. 1. ;)
 15. Blondepigen må desværre overgive sig og sige nr. 2. Den sidder perfekt på dig og på en eller anden måde passer bedre til dig.