Sinne

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sinne

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg bruger selv str 36. Jeg fandt et par i Bianco sko. Det er en sølv sandal. Jeg måtte ned i en str 35. Mine fødder havde ændret sig efter nr 2 graviditet, så en lukket kunne det ikke være. Hold humøret oppe selv om du har prøvet mange sko. Du skal nok finde det rigtige par. ;)
 2. Hej med jer. I dag har jeg for første gang været ude og prøve brudekjoler. Jeg prøvede 6 stykker og der var en af dem som jeg godt kunne li. En prinsesse kjole efter min mening. Jeg har fået den lagt til side, men kunne kun få den hængt til side til på onsdag. Jeg er i tvivl om jeg skal ud et andet sted og prøve eller der hen igen og prøve. For det var ikke sådan at jeg var total waho over den. Det var en kjole med volume og måske skulle den være mere enkelt. Synes det er svært for er altid sådan i tvivl når jeg skal shoppe tøj. Jeg har kigget meget på nettet og i kataloger efter kjoler men det er ikke det samme at dem på en model og så selv havde dem på. Jeg er temmlig presset i denne uge da vi skal havde barnedåb på søndag og dem som var med i dag til at kigge kan ikke bare få fri til at komme med inden onsdag. Hvad synes i jeg skal gøre. ;)
 3. Hej med jer. I dag har jeg for første gang været ude og prøve brudekjoler. Jeg prøvede 6 stykker og der var en af dem som jeg godt kunne li. En prinsesse kjole efter min mening. Jeg har fået den lagt til side, men kunne kun få den hængt til side til på onsdag. Jeg er i tvivl om jeg skal ud et andet sted og prøve eller der hen igen og prøve. For det var ikke sådan at jeg var total waho over den. Det var en kjole med volume og måske skulle den være mere enkelt. Synes det er svært for er altid sådan i tvivl når jeg skal shoppe tøj. Jeg har kigget meget på nettet og i kataloger efter kjoler men det er ikke det samme at dem på en model og så selv havde dem på. Jeg er temmlig presset i denne uge da vi skal havde barnedåb på søndag og dem som var med i dag til at kigge kan ikke bare få fri til at komme med inden onsdag. Hvad synes i jeg skal gøre. ;)