Aganini

Medlem
 • Content count

  188
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aganini

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 09/12/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Det var heller ikke klart :D Men jo mere vi snakker om det, jo flere spørgsmål har gommen og jeg pludselig ;)
 2. Det er jo os selv der er brudeparret.
 3. Hvor er de skønne!
 4. OMG - kun 2 uger til den store dag!

  1. SRHansen

   SRHansen

   Spændende - små fire uger til vores ;)

 5. Ja, den er ikke god. Vi plejer også at lave nogen med kakao og kaffe, de bliver rigtig flotte og mørke og dem kan jeg faktisk bedre lide. Man kan jo putte hvad som helst i sin goodiebag
 6. Det er også meget nemmere. Vores goodiebag er jo en lille ting at have med op på værelset inden velkomstdrinken, og evt tage med sig hjem hvis man har lyst. Her kommer opskriften efter bedste evne: 250 g hvedemel 250 g sukker 150 g mandler 100 g æg (2 æg) 15 g vaniljesukker 10 g revet citronskal 5 g bagepulver Dejen røres sammen og rulles ud til pølser på 350 g som bages 20 min på 180 grader. Mens de stadig er varme skæres de i stykker og bages igen i 15 min ved 160 grader. Så har man en småkage som er fantastisk at dyppe i te/kaffe og som virkelig kan holde sig i mange måneder, hvis den opbevares lufttæt.
 7. Jeg kan lige høre manden ad med opskrift. Vi har også selv lavet lemonade her til sommer, grunden til at vi valgte at købe en god en til baggen i stedet, er, at så kan det købes og stå udenfor køl i længere tid. Der er ikke samme krav til at skaffe 23 2-personers og 6 1-mands flasker og få dem alle ordentlig renset af.
 8. Det lyder godt. Jeg synes jo det er bedst hvis der er historier fra forskellige dele af parrets liv. Hvis det handler om bil og fødselsdag, vil familiemedlemmer have det klart nemmere end mere perifære venner.
 9. Jeg vil gerne lave en sjov Tip 13'er om enten brud og gom eller brudeparret - Har nogle af I kloge brude ikke en god ide til hvad man kan spørge om?
 10. Så lige det andet billede også! (Den driller lidt, ellers havde jeg lagt flere op)
 11. Jeg har fået så mange gode ideer herinde, så nu sender jeg lige en lille en retur! Vi har en god køretur fra reception til fest, så når folk kommer frem og får deres værelser, får de også en hjemmelavet "goodiebag" med lemonade, saltede/røgede mandler og biscotti. Det er ret nemt at lave begge dele selv, og lemonaden har vi valgt at købe. Håber gæsterne kan nyde denne lille forfriskning af salt og sødt mens de venter på den rigtige velkomst! Det er mit alternativ til favourboksen.
 12. Vores bryllup er i alle henseender meget traditionelt, så jeg er sikker på der er store forventninger om at der bliver lavet "højbord".
 13. Er helt enig. Det er ikke det sjoveste sted man kan sidde i 6 timer. Men det kan nok ikke rigtig lade sig gøre nu. Vi har bestilt duge til de runde borde og det hele er planlagt ud herfra. De firkantede borde vi har er også ret meget større :/
 14. Tusind tak for de gode svar! Vi er endt med at lade være. Der kommer til at være 7 runde borde, så vi vil ikke nå dem alle, og i stedet vil nogen af gæsterne blive snydt for at sidde med brudeparret. Jeg må dog indrømme, at jeg synes ideen om at sidde til højbords hele aftenen, med alle vores forældre (pga. skilsmisse fylder de en del), ikke lige er min drømmebordplan. Jeg ville gerne have tilgodeset gæster der kommer langsvejs fra og vennerne også.
 15. Vi er endt med kun at have Tip en 13'er og beskedæsken, så der ikke går for meget tid Jeg tror ikke folk kan finde ud af at have spørgsmålene med hjemmefra, så det duer nok heller ikke at lave indslagene til receptionen - For så er gæsterne der jo måske ikke når der skal udloddes en vinder. Jeg tænker vi enten kunne have en samlet Tip en 13'er eller en for bruden og en for gommen, er der nogen der har ideer til spørgsmål?