Indy2014

Medlem
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Indy2014

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/01/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  07.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Herning
 1. Super dejlig artikel :-)
 2. Hej igen. Jeg har fundet skørt nu. Og skulle kun til Holstebro for at hente det. Det passer perfekt. Men tak for hjælpen tøser. Man kan altid regne med jer :-)
 3. Det må jeg finde ud af, for det er da en mulighed. :-)
 4. Det lyder helt fair. Hvis jeg får brug for det. Kontakter jeg dig lige igen. Vil lige prøve om jeg kan få et skørt inden den 21. Men hvis lokummet brænder så er jeg helt sikkert på. :-)
 5. Jamen det er faktisk sådan et jeg leder efter. Der skal ikke være ringe i har jeg fundet ud af. Men 24 maj er godt nok tæt på. Men hvis det er hvor meget skulle du så have for det?
 6. Tak, det er et ring skørt så det vil desværre ikke hjælpe. Overvejede den nemlig også. Men desværre, er jeg heller ikke voldsomt fiks på fingrene
 7. Lena det må du meget gerne. :-)
 8. Ja jeg er ved at være helt i krise over skørtet til kjolen. Jeg havde købt et skørt fra en herinde. Men det viste sig så at være for kort og lavede sådan en træls fold på kjolen. Har kigget og kigget efter et skørt, men tør næsten ikke købe noget igen af frygt for at det ikke passer igen. Jeg er en str. 46 og 175 cm høj og det giver jo også lidt begrænsninger. Og så synes jeg det er frygteligt mange penge at give 1000 kr for et skørt. Jeg skal have min kjole tilrettet den 21 maj, så der er ikke lang tid til :-( Se evt min kjole på min planlægningstråd. Hvad skal jeg dog gøre? Håber i har nogle gode råd.
 9. Før vielsesdag i Vildbjerg Ja her i sognet bliver man altså inviteret til før vielses dag. Og her var dagens program. 1. Vi mødes i Vildbjerg kirke og gennemgår vielses ritualet. Det var virkelig super godt at få det gennemgået. Der var endda brud og gom og det hele. Vi sang forskellige salmer og fik spillet forskellig ind og udgangs musik. Det var altså bare rigtig godt. 2. Så var der rundstykker og kaffe. 3. En par terapeut var og fortælle om hvordan man bevarer et godt ægteskab og undgår skilsmisse. Synes det var lidt underligt at de allerede inden vi er gift taler om skilsmisser. Men vi fik os nogle gode grin og jeg tror især 2 meget unge par fik noget ud af det. 4. Frokost- lækker lækker mad fra møldrup. 5. økonomi rådgivning tja, det var vist så som så. Ham rådgiveren der rigtig skulle ha været der, måtte melde afbud da hans kone var gået i fødsel, så der kom en noget landbrugshalløj og tja det var da ok, men der kom intet vi ikke vidste i forvejen, vi har god styr på økonomien. 6. Brudevals Der kom en danselærer og øvede brudevals med os, det var virkelig godt. Og hammer sjovt. 7. Bryllupskage Vi fik en slags bryllupskage fra en bager i Herning. Den var slet ikke min smag. Men fin kage. Og så vat det tid til at gå hjem. Vi havde en rigtig underholdende dag. Og vi var glade for vi tog afsted.
 10. Vi har valgt at prioritere vores ringe højt, da vi skal have dem resten af vores liv. Så vi har givet 9600 med gravering for vores ringe. Som er en blanding af guld og hvidguld og der er 3 sten i min ring. Vi er super glade for dem og vi holdt os inde for budgettet som var 10000 kr.
 11. Ej øv det var da godt nok træls. Hvem havde et vist at betjene dig? Utroligt at man kan få så vidt forskellige oplevelser i samme butik Håber din næste prøvning bliver meget bedre.
 12. Rigtig god kjolejagt :-) den eneste butik jeg har prøvet kjoler i er Askepot og Valentino. Fik super godt service og fandt drømmekjolen næsten med det samme. Håber du får en lige så god oplevelse som jeg fik.
 13. Åhr......hvor jeg synes det er smukt og så utroligt detaljeret. Hold nu op hvor er du dygtig. :-)
 14. Hej Rasmus. Vi har desværre et budget at overholde. Så det bliver ikke lige i denne omgang Men helt sikkert noget vi vil overveje når vi skal holde 30 års fødselsdag. :-)
 15. Jamen velkommen tilbage!! Og stort tillykke med det kommende bryllup. Dejligt H2B er med på bryllup :-)