Maluto

Medlem
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maluto last won the day on February 25 2014

Maluto had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Maluto

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  31.05.2014
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg kan også bedst lide det slør...
 2. Jeg tror nu, hun er ret dygtig. Hun har arbejdet for Munthe plus Simonsen og mange andre modenavne. Det er mere fordi det slør med de to hårnåle skal sidde på den del af håret, som er tuperet og redt glat, så hun siger, at bare enkelt hår, der kommer med op, vil kunne ses...
 3. Jeg skal giftes på lørdag (!) Jeg skal have et meget fint headpiece på, som Lena har lavet til mig, men jeg ville meget gerne have slør på i kirken og derefter have det af. Det har min frisør dog frarådet mig, da hun mener, der er meget stor risiko for, at jeg vil komme til at ødelægge frisuren. Min hår skal laves lidt stort/højt øverst bag på hovedet, og så kommer der en lidt rodet opsætning i nakken med en fletning ovenover. Jeg har to mulige slør. 1) et palmeslør fra Panayotis, som sidder på en kam 2) et helt enkelt slør, som skal ligge højt på hovedet og sættes fast med to hårnåle. Begge slør er korte (ca til bagdelen) og i rent tyndt tyl, så de vejer ikke meget. Hvad tænker I?
 4. Vi er af fotografen blevet anbefalet at afsætte 1-1,5 time til fotografering
 5. De er SÅ fine, jeg har nogle magen til :-)
 6. hvor er det en smuk kjole!!!
 7. Tak for hjælpen!! :-)
 8. Vi vil gerne synge "det dufter lysegrønt af græs" til vores bryllup. Men når jeg slår den op på den danske salmebog online, kan det kun finde melodien og ikke teksten. Betyder der mon, at den ikke findes i den nye salmebog...?
 9. Beklager sent svar. Ja, min mor sidder og venter på mig ved alteret :-)
 10. Jeg syede lige det her i går
 11. Ved brudebuketten har man typisk tråede blomster, dvs. At der er ståltråd i stedet for blomsterstilken. Det gør at 'håndtaget' bliver tyndere. Rådhusbuketten er typisk mindre, og blomsterne er med stilke.
 12. Her er vores :-) kortet skal dog sidde på en lille pind, som sættes fast i urtepotten i stedet for at blive bundet fast...
 13. Min mor laver dem :-)
 14. Vi har været sammen ti år til sommer. Vi har også to børn sammen :-)
 15. Jeg overvejer at få lavet en ansigtsbehandling samt lagt shellac på inden brylluppet. Men hvornår er det bedst at gøre det? Det ville egentlig passe mig bedst onsdag inden brylluppet om lørdagen, men er det for tæt på brylluppet i forhold til ansigtsbehandlingen? Jeg er normalt ikke sådan en, der slår ud af cremer osv, men man ved jo aldrig.... Hvad tænker I, der er erfarne brugere af skønhedsbehandlinger? Og er der i øvrigt en, der kan fortælle mig om forskellen på shellac og gelenegle? :-)