blirjegnogensindegift

Medlem
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

blirjegnogensindegift last won the day on April 19 2016

blirjegnogensindegift had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About blirjegnogensindegift

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/30/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.copenhagendaily.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  09.07.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

2,705 profile views
 1. Jo, hans sokker blev klippet. Der var ingen problemer i at frabede sig de klippede i mit slør og i hans slips. Toastmasteren sagde inden bryllupskagen (vi dansede derefter) at vi ikke ønskede det, og sådan blev det. Nej det er nok at gøre lidt for meget ud af reglerne at nævne det i invitationen. Det fungerede helt fint at få toastmasteren til at nævne det, før valsen. Alle respekterede det uden problemer
 2. Tak allesammen Vi havde en fantastisk dag !!! Jeg er næsten klar med bryllupsberetning, så den får I derovre i den tråd hvor man gør det, inden længe !
 3. Wow, sikke en smuk kjole ! - og du er så flot i den Jeg kan godt forstå du valgte den, for hold da op den falder flot.
 4. 11 måneder går hurtigt Jeg synes lige vi har været ude at se på lokaler og det er nu over et år siden !!!
 5. Så for søren....2 dage til ! I går fik jeg lavet vipper. Det tog tre timer, og jeg nød hver enkelt time (uden børn) og alenetid. Derfter fik jeg lagt ny lak og lidt glimmer på neglene. I dag var det så hårets tur. Jeg blev klippet og farvet i sidste uge, men farven blev ikke god. Den blev mat og underlig, så frisøren hjalp mig og efter to timer i stolen fik jeg et stort kram og "det er på huset". Pyha ! Kunne ærligt talt ikke overskue at bruge 900 kr igen på en farve, så det var skønt at hun godt kunne se at håret ikke var blevet ordentligt mættet og det ikke kun var mig der var hys I dag var jeg også inde i byen og hente min forlovelsesring der er blevet pudset fint op, og så gik jeg ind i Change efter en BH-forlænger, for jeg synes min BH er en smule stram selv om jeg har gået lidt med den for at få det nye af det. Jeg fik også købt 60 roser og nogle buketter med grønt, så vi kan pynte kirken. Der er altid billige blomster ved Magasin, så den store spand jeg endte med at få med hjem, kostede 200 kr. Alletiders! Vi nærmer os!...... Jeg har også købt et par flade sko...ville egentlig ikke gøre det, men nu er der SÅ mange der har sagt at jeg skal ha flade sko med til senere, så nu har jeg købt et par. Magasin, -60%. Rosa og guld. Nu tror jeg at jeg vil tage mig et langt bad og gå tidligt i seng. Det ta'r efterhånden lidt tid at falde i søvn med alle de tanker !
 6. Så er morgengaven havnet på matriklen, så jeg skal bare købe en ramme til den i dag. Jeg tænker en fed egetræsramme, så den stadig er en smule maskulin. Jeg er simpelthen SÅ glad for det !! Jeg skrev 9-10 stikord til hende der laver papirklippene, og så har hun lavet det. Hvis andre er interesserede, hedder hun Ida Van Norde, og har en profil på Instagram der hedder @klipklip Klippet koster 1000 kr - og er A3 str. Jeg er begyndt at fylde ris i poser. Tænker jeg stiller hele kurven fuld af poser i våbenhuset. Så sørger kirketjeneren for at dele dem ud til alle gæsterne. Det kommer til at foregå ved at vi går ud af kirken, og hele vejen rundt om kirken. Så står præsten ved bagdøren og venter med os på at alle gæster er gået ud. Når vi så kommer ud igen, kaster de risene på os 3 dage til !!!!! Nu skal jeg ned og ordne negle og sætte vipper på. I morgen står den på frisør, for er ikke helt tilfreds med den farve jeg fik farvet i i sidste uge. Stress! Men frisøren er SÅ sød og vil gerne hjælpe mig, da hun godt vidste det ikke var helt den farve vi aftalte. I morgen skal jeg også ind og hente min forlovelsesring, som er til rens - så den matcher vielsesringene i udseende.
 7. Jeg har fået at vide der er 30 vaser i kirken, som man gerne må putte blomster i. Nu er mit spørgsmål....hvordan dælen gør man lige det? Der er en vielse kl 13 og vores er kl 14.30. Kirken pynter ikke op, så det skal vi. Men kan man tillade sig at spørge nogle af gæsterne om de vil gøre det så? Hvad gjorde I ?
 8. Ja, hvor i landet er det? Jeg kontaktede DØP og mange andre pølsefolk - men mange kunne kun komme med en kæmpe pølsevogn, og da vores lokaler ligger oppe på 1. sal blev det lidt omstændigt eller umuligt. Vi er endt med en lokal pølsemand (fra Næstved hvor min mor bor) som kommer ind med 3 mand. Så stiller de en vogn op i gården, låner et køkken til diverse og laver et anretterbord i festsalen. Vi er 80 mand og skal betale 8000 kr for dette. Det er en sjat kan man sige, men billigere end nogle af de andre muligheder jeg startede med at undersøge. Der er ubegrænset antal hotdogs til hver mand. Han laver dog halve "gourmet" hotdogs så alle kan smage lidt forskelligt uden at blive for mætte.
 9. Først og fremst, STORT tillykke !!!! Hvor er det dejligt for jer Det kommer an på hvor du vil købe kjole henne. Er det hos en lille men meget brugt skrædder/designer, vil de nok mene det er for kort tid. Men er det nogle af de større brudekjoleforretninger, kan du sagtens vente til i sidste øjeblik. Skulle du have brug for at den kan give sig eller lægges ud, kan du jo vælge en med snører og stort skørt af en slags, så den ikke skal sidde 100% skræddersyet ind til kroppen.
 10. Jeg har købt et papirsklip med "vores historie" til min kommende mand Hvis du er på Instagram, kan du finde profilen @klipklip Hun laver helt fantastiske klip, og sætter dem op så smukt.
 11. Tusind tak Det er så vildt altså !! Ja jeg er også rigtig spændt på hvordan det ender med at se ud. Jeg tror han bliver rigtig pæn - og drengene også :-D hi hi Det kan der sagtens være noget om :-) Vi beholder dog toastmasteren på arbejde til efter brudevals, så vi er helt sikre. Der er mange forskellige nationaliteter og jeg tænker det er godt for dem at vide det er samme person de skal holde ørerne åbne efter. At han klapper os ind, er helt sikkert nødvendigt for ellers vil nogle begynde at gå med det samme. Det har jeg desværre selv set for ofte, så efter 15 sekunder står brudeparret allerede sammen helt inde i midten. Selvfølgelig må du det :-) De er fra P. Hertz, og har samlet kostet 15-16.000 kr.
 12. Vi fik for 3 ugers tid siden at vide at vores præst måske var sygemeldt til bryllupet, og jeg blev SÅ ked af det. For hun døbte vores yngste søn og hun er så dygtig og karismatisk. Heldigvis er hun tilbage "på pinden" nu og alt går som det skal , men jeg ville ændre datoen hvis præsten betyder noget særligt for jer
 13. Okay :-) Jeg er endt med at jeg ta'r det af efter brudevalsen - de skal dog ikke klippe i det.
 14. Uh, det er svært at se på de billeder du har taget. Er den lukket for løst af dig selv måske? Hvordan lukkes den bagpå?
 15. Hmm, altså hvis han selv ønsker at få gaven dagen efter ville jeg nok vente, men hvis han ærgrer sig meget over ikke at have et ur til bryllupsdagen så bliver han vel også glad for at få det på dagen?