Frk Jørgensen

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frk Jørgensen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  20.02.2020
 1. Ellers må I jo blive viet en anden dag og så holde festen søndag:) Jeg ved godt det er ærgeligt, men man kan jo ikke planlægge andres arbejdstid uden at forhøre dem;) Jeg håber, at der findes en god løsning for jer:)
 2. Ja, vi har fået en rigtig fin aftale med og er helt enige om sluttidspunkt:) Vi vælger at slutte festen med et brag - forhåbentligt. Vi har arrangeret bustransport tilbage til Roskilde, så der er et fast sluttidspunkt på festen. Så risikerer man godt nok at lukke en god fest - men nogen gange er det ikke skidt at lukke noget på toppen. Og indtil videre har jeg fået et rigtig godt indtryk af Herthadalen - håber det bliver ligeså godt på aftenen:)
 3. Jeg har bestemt heller ikke tænkt mig, at hyre en bryllupsplanlægger til at planlægge mit bryllup... Så svært kan det altså ikke være;) Grunden til vi overvejede løsningen ved Sonnerupgaard er jo at man står for alt selv. Og jeg gider ikke skulle bruge 7 timer på at pynte op og dække bord aftenen før, at rydde op og stille borde sammen eller være kontaktperson for tjenere etc på dagen. Så vi undersøgte hvad det ville koste at bruge deres bryllupsplanlægger som de anbefaler til den del. Men det kunne SLET slet ikke betale sig. Det var horrible priser hun kørte med! De er markant højere end de dyreste jeg har set i KBH (som vi sådan set heller aldrig ville overveje) og 3-4 gange højere end fx Næsbyholm (tror jeg det var), hvor man også kan leje lokalerne men så booke dem til at dække bord etc. Så selvom det ser ud til at det er rigtig flotte lokaler og det er skønt med overnatning og det ligger ret centralt på Sjælland så blev der simpelthen for mange minusser når der ikke kunne skaffes dansegulv, det var hamrende bøvlet og bureaukratisk og jeg fik fornemmelsen for, at prisen ville stikke helt af for os.
 4. Hej Diskobil Tak for prisoverslag:) Det var sådan set alt jeg skulle bruge:) Jeg forstår ikke hvorfor ikke flere leverandører er åbne om priserne. Det tager en krig at google og ringe og jeg er altid skeptisk når folk ikke har transperante priser. Også mange tak for gode bud. Vi har dog booket Herthadalen og glæder os gevaldigt! Efter at have ringet til Sonnerup Gaard 10 gange havde de stadig ikke fundet et tidspunkt vi kunne få lov at se laden (da man ikke engang kunne se den til deres åbent hus for selskabslokaler...). Og når det var så bøvlet inden man havde betalt frygtede jeg at det ville blive endnu værre efter (plus deres tilknyttede bryllupsarrangør har fuldstændigt horrible priser... de er højere end high-end bryllupsarrangørene i KBH og når vi ikke vil have et high-end bryllup men blot lidt hjælp til at dække bord og koordinere tjenere etc stak det helt af).
 5. Enig! Jeg synes også det er en lidt mærkeligt klippet serie. Nogle af parrene laver jo nogle fantastiske bryllupper til få penge mens nogle af de andre jo er nærmest sølle. Men jeg tænker ikke det kun handler om pengepung men også om der ikke er så mange ressourcer at gøre godt med. De par kunne jeg godt undvære, da de netop bare bliver udstillet.
 6. Tak for gode inputs allesammen! Dem vil jeg klart prøve af.
 7. Velkommen til. Og stort tillykke. Vi er selv ved at planlægge et januar-vinterbryllup - også med relativt kort varsel. Vi har også naturtema, så måske vi kan inspirere hinanden. Hvad har du brugt af kvist? Vi har nemlig overvejet, hvad der kan findes nu som ikke virker sommerligt. Vi har overvejet gran men jeg synes det bliver for julet.
 8. Velkommen til. Og stort tillykke. Vi er selv ved at planlægge et januar-vinterbryllup - også med relativt kort varsel. Vi har også naturtema, så måske vi kan inspirere hinanden. Hvad har du brugt af kvist? Vi har nemlig overvejet, hvad der kan findes nu som ikke virker sommerligt. Vi har overvejet gran men jeg synes det bliver for julet.
 9. Selvfølgelig kan du da det. Jeg synes noget af det vigtigste er at en brudekjole ikke føles som et kostume. Så hvis ikke du har det godt i kjoler så vælg noget andet. Asos og Zalando har fine bukse-sæt til brude:)
 10. Mange tak for gode bud:) Ih, hvor det ægrer mig, at Sonnerup Gård har så håbløst gulv. Jeg snakkede med både dem og deres tilknyttede bryllupsplanlægger og de havde ikke skænket det en tanke, at have dansegulv de kunne sætte op. De siger, de aldrig har fået forespørgslen. Det undrer mig virkeligt, da jeg så det som en fuldstændig selvfølgelighed... Det er nu ikke udelukket endnu, men det er godt nok en bet... Men tak for gode bud. Det ser dog ud til, at flere af dem er for små. Vi har jo enten brug for et meget stort lokale, således at der kan være dækket op til spisning i den ene ende og forholdsvist stort dansegulv i den anden, eller at der er to relativt store lokaler således, at der kan være dansegulv i det andet. Eller som absolut minimum serveres kaffe i det andet mens der tages af bordene og stilles om til dans. Jeg leder videre efter noget større. Var ellers lige faldet over Kongekilden som virker rigtig fint og fantastisk belliggenhed. Men det virker også til at have MEGET blandede anbefalinger og jeg kan altså ikke løbe an på, at de lige rammer en af deres gode dage på vores bryllupsdag... ;) Hvad tager I i øvrigt selv for at være DJ på en aften? Har kontaktet jer for at få en pris men har fået en lang besked om, at I mangler detaljer. Jeg mangler ikke et tilbud men bare et overslag:)
 11. Jeg regner heller ikke med, at alle har lyst til at danse Lanciers. Det behøver de heller ikke. Vi vil gerne skabe en fantastisk fest, hvor gæsterne har det fantastisk. Så de der ikke har lyst at danse, kan drikke et ekstra glas bobler og grine af os andre imens. Men størstedelen af selskabet regner jeg nu med både kan og vil danse Lanciers. Vi har gjort det til tidligere fester med stor succes. Vi overvejer også at invitere til en hyggelig aften, hvor man kan øve Lancier og lige møde nogle af de andre gæster, for dem, der har lyst:) Men den vigtigste årsag er nu at både jeg og min forlovede ELSKER at danse og særligt at danse Lancier! Og især elsker at danse det med hinanden.
 12. Lige siden jeg var teenager - længe før smartphones og instagram - har jeg vidst at jeg ville blive forfærdelig ked af der, hvis folk begyndte at sidde og fotografere når jeg gik ind i kirken som brud. Jeg ville virkeligt syntes det var upersonligt at komme ind og så blive mødt af en skov af kameraer/smartphones fremfor, at kunne se folk i øjnene. Det samme gælder under festen, særligt under taler og indslag, hvor jeg gerne vil have at folk skal holde en inderlig tale i vished om at de deler den med os i lokalet og ikke være opmærksom på de måske bliver filmet. Og så ville jeg blive rigtig ærgelig over, hvis folk begyndte at lægge billeder på fb, instagram eller lign allerede før festen er slut. Allerhelst så jeg at folk slet ikke tog smartphone eller kamera med, men hvis de gerne vil tage en selfie eller 3 efter kirken eller på mere uhøjtidelige tidspunkter er det nu ok. Jeg ved mange går i den modsatte retning med bryllupshashtags, wedbox etc så selvom det i mine øjne er en selvfølge ikke at hive en tlf frem i hverken kirke eller under taler, tænker jeg, at gæsterne skal have lidt hjælp. Men hvordan? De nærmeste ved det naturligvis. Jeg havde overvejet at skrive det pænt i invitationen. Men vi tænker at sprede budskabet om at alle, der holder af os er velkomne til globryllup i kirken og så får de jo ingen invitation. Jeg overvejer også at trykke små 'visitkort'/programmer/salmeløsblade til kirken og så skrive det der. Men synes også det er sådan lidt negativt at komme til et bryllup og blive mødt af forbud... også selvom det meget mere handler om ønsket om nærvær end noget andet. Vi har ikke andre ting vi frabeder os til brylluppet (jo... gommen vil ikke have klippet sokker, men det gør vi nu ikke et stort nummer ud af. det fortæller han bare sine venner inden). Hvad ville I gøre? Vi tænker et relativt stort bryllup så måske 120-150 i kirken.
 13. Enig! Fedt tema! Jeg glæder mig også til at følge med - især at se om du kan få gæster og budget til at gå op... Vi har også relativt mange gæster og synes det bliver dyrt! Men vi er så også fra KBH, hvor der ingen haver er lige at holde fest i - og alting virker til at have en højere pris!
 14. Er der nogle, der kan anbefale en lokation til et forholdsvist stort dansebryllup? Vi har base på Østerbro i Kbh så København eller Nordsjælland er perfekt men det meste af Sjælland er ok. Vores drømmebryllup ville lyde på: Vielse i Kirke Reception for måske 120 gæster med lidt bobler, snacks og plads til at danse Lanciers Middag for 75-100 gæster Dans efter maden - med plads til at danse Lanciers. Vi har kigget på Sonnerup gård - båden Laden og Festfløjen, da det virker til at være en relativ fornuftig løsning, hvor der er plads til det hele. Jeg er dog noget ærgerlig over, at der er flisegulv i Laden og de utroligt nok ikke har mulighed for at opsætte dansegulv. Jeg ved ikke om der også er flisegulv i Festfløjen? Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men det er ikke optimalt at danse på. Det må både være en totalløsning og et selskabslokale, hvor vi selv kan tage mad med. Men budgettet skal være nogenlunde realistisk. Vi tænker et vinterbryllup, så en semi-udendørsløsning duer ikke. Og så er jeg stor fan af fornuftig akustik:) Tak skønne mennesker:)
 15. Tak skal du have. Men er her ikke noget stille herinde? Har kigget lidt rundt og der ser ikke ud til at være meget aktivitet... er der et bedre sted at være?