Sarahhansardmadsen

Medlem
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sarahhansardmadsen

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 10/10/1987

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Jep har selv lavet dem, vi købte de små premium chokolader også har vi printe vores monogram ud også lukket dem bagpå med små sølv klister hjerter ;). Lidt klippe klister arbejde, men det tog enlig ikke så længe
 2. Ja ved det godt Louise, er gået lidt i stå med min tråd 😔
 3. Så er vores bordkortene færdige, nu mangler de blot at få et stykke brudeslør blomst i på selve dagen
 4. Tak er os blevet rigtig tilfreds med dem 😊
 5. Jeg er 26 og min kæreste 28 ingen babyer til os -endnu 😊
 6. Prøv chek Tasmic.dk ved hun laver næsten alt i print ;)
 7. Så er der lavet små chokolade, 105 stk ! synes selv de er blevet rigtig søde!
 8. Hejsa ;) Altså som frisør vil jeg sige at det kommer meget an på hvordan dit eget hår er, tykt, tyndt, stribet ellers ens farvet ;) Derud over vil jeg sige det der tit er mest vigtigt er at du vælger ar få lavet det ved en proff. Og ikke bare lige en der har kigget en youtube video! NB! Det behøver ikke være en frisør, der er også rigtig mange der har taget kursus i det med at påsætte hår ;) Ud fra min personlige mening, er jeg selv mest til at få syet det på, grunden til dette er at jeg godt kan li det med at man ka få virkelig meget hår på, selvom man ikke har så "stort" et hovede ;) Derud over synes jeg også cold fusion er ganske fint, især hvis man har mange farver i håret, fordi så kan det blende rigtig flot ind i en eget ;) Jeg er ikke den store fan af tape hår eller hot fusion, men det er mest pga. Lim i håret bare ikke er mig ;)
 9. Ej, undskyld jeg spøger, men vil du sende dem til mig også? - bettegrisling@hotmail.com Og må jeg spøger, pakker du dem ud også også selv ind i sølvpapir? Eller hvordan ?
 10. Tak, hendes side vil jeg kigge lidt på ;)
 11. Hej alle sammen! Er der nogen af jer der kan anbefalde en go boudoir fotograf i Jylland? Gerne omkring Randers' men kører også gerne efter det ;)
 12. Tak for dit svar
 13. Hej alle sammen ;) Vi var til en lille messe på Dronninglund slot for noget tid siden, så snakkede vi med en dame der lejet chokolade fontæner ud og vi har derefter snakket om det vil vil gerne ha til vores bryllup! Nu kan vi så ikke finde det papir vi fik af hende med hendes navn og nummer, men så har vi kigget lidt rundt på nettet og fundet en til 399kr man kan købe, den ka tá 1,5 kg chokolade og er 40 cm høj, er der nogen der har nogen ide om hvor mange kg man skal bruge til 70 mennesker?????? & gode steder til at man kan leje den evt i Jylland ?
 14. Jeg har bestilt en pige der kommer i kirken og synger i kirken, snakkede med præsten inden og det var bare helt i orden med ham det eneste han gerne ville vide var hvilken sang det var , også sagde han ok ;)
 15. Jeg synes helt klart med ;)