Tricas

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tricas

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. hej med jer, jeg har leder efter en blomst i stil med denne her - men er faret lidt vild i alle de blomster der er at vælge imellem. Etsy vrimler jo, men hvordan ved jeg at det er en lækker kvalitet, og ikke bare en fra tigeren..? kender i til nogen? (jeg skal evt. bruge 2 mere, måske lidt mindre, til mine småpigers hår)
 2. Lav en skøn dag ud af det for jer selv, hvor i rigtig forkæler forkæler jer selv: - Vielse på rådhuset - massage/ spa / andet lækkert - - champagne og kage fra fex. La Glace medbringes på Kastellet eller i den retning - lækker middag og evt overnatning Så kan man gentage dagen hvert år fremover med kage og champagne på Kastellet som en fast tradition der minder om en skøn dag. Vidnerne kan være anonyme, så er det KUN jeres dag.
 3. Det er bare ok. Jeg ser hvad der dukker op :-)
 4. Det er bare ok. Jeg ser hvad der dukker op :-)
 5. Forlovet i Las Vegas: hvor har du fundet billedet henne? Vil lige prøve at spore den, den er ret fin :-)
 6. det skulle være en almindelig smiley..
 7. I er for seje - jeg kigger straks hendes tråd igennem ) tak!!!
 8. Hej Piger, læste i en en planlægningstråd for et par måneder siden om en der selv syede chaircovers i IKEA lagener, men kan jo ikke huske hvem af jer det er (og det tager noget tid at lede...) så er der nogen der kan huske hvem det er??? Mener det er en maj/sommerbrud her i '14 takker for evig hjælp fra jeres side
 9. Super - tak for svar. Tror jeg bestiller derfra, det er ok priser og ingen ekstra told eller noget.
 10. Rakama: er kvaliteten fin og farverne som forventet på dem du købte? Kigger på deres side
 11. tak for input - jeg kan godt finde EN MASSE på ebay og etsy, det der mest det med at de fleste har standardfarver og ikke de lyse farver. så gerne links til sælgere. takker
 12. Hej med jer, Vi vil gerne have en masse pom pom'er i forskellige pastelfarver til brylluppet - men stort set alle de steder på nettet jeg kan finde har dem kun i 15 standardfarver, og de er ikke lyse nok. Hvor har i andre købt dem? - og er der gode priser imellem?
 13. Tusind tak for jeres tilbagemeldinger. Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg gør - er begyndt at kigge efter andre kjoler, men orker egentlig ikke igennem det cirkus igen, synes det tog lang tid at finde denne her..
 14. Tak for svar Det er ikke fordi de stikker ind - bare at den er stram lige der, men hvor skal den ellers være stram henne?? (et eller andet sted må den jo stramme til, så den kan blive holdt oppe..)
 15. Hej med jer. Jeg er kommet i et dilemma - ved ikke om jeg synes min kjole er rar at have på... Det er en Justin Alexander 8465, Har prøvet den i to forskellige butikker, i forskellige størrelser, købt den brugt hvor den er syet lidt ind i brystet som den skal, og tror umiddelbart at den sidder helt perfekt. Ikke så meget at komme efter der. Men det er jo en korsagekjole, og det er noget jeg aldrig har haft på før (bruger en str 70F så det har altid været bedst med en bh med stropper) Ingen problemer med barmen heller i kjolen, den sidder også super. MEN den strammer godt til i det bløde sted i maven, lige over hoftebenene. Det er jo der stiverne lige sætter sig ind og holder hele kjolen oppe. Og det ved jeg ikke om jeg kan holde ud en hel dag. Gør jeres også det??? Jeg tænker, at det er en kort kjole jeg har, og alligevel er den tung - hvordan holder i andre ud at have en lang kjole, slæb og alt muligt på, med korsage? Hvor sidder den fast? - over barmen? går stiverne ud over hoftebenene også, så den ikke strammer så meget til i taljen? eller??? Jeg er 180 høj, og min kjole er en US str 10 der er syet lidt ind - så tænker, at det måske også er fordi jeg er langlivet i forhold til kjolen? Jeg har jo prøvet en masse andre kjoler også, og umiddelbart har jeg ikke prøvet en hvor jeg bare følte at den var blød og behagelig... men måske er det bare sådan med brudekjoler, at vi skal lide for skønheden! (for smukke er de jo, de kjoler) øv bøv, jeg er noget frustreret! håber i vil komme med input