Jeanetteliv

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jeanetteliv

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/17/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midtjylland :)
 1. Tak for det
 2. i reddede mig lige - tusind tak!
 3. Åh nu fik jeg lidt ro i min mave, tak for jeres input! Jeg vælger også bare at vi sgu gør det på vores egen måde og kalder det reception selvom det "kun" er kaffe og kage ;)
 4. Okay, det var da en rigtig sjov idé. Så holder man det ligesom også uformelt
 5. Ja som overskriften siger, hvad hedder den her clips som sidder øverst på papiret og holder de 2 stykker sammen? Det er sådan en man stikker igennem og så er der 2 "stænger" på bagsiden som man folder ud til hver deres side? Hvad skal jeg søge på for at finde dem? Tak, på forhånd!
 6. Hej piger. Nå. Her den anden dag var jeg sammen med en masse damer der er blevet gift for en del år siden. Vi snakkede om min dags forløb, hvad der skulle foregå osv. og jeg fortalte at vi ville holde en hyggelig og afslappet reception efter kirken, med kaffe, sandwiches og bryllupskage. Vi tænker ikke at lave en invitation, udover til vores arbejdspladser, egentligt. Og hvis der så er nogle enkle vi gerne vil se til receptionen siger vi det mundtligt til dem, og så er receptionen også tænkt til børnene da de ikke er inviterede til festen. Hmm, her blev der så rynket lidt på næsen - for så havde det da slet intet med en reception at gøre, da det åbenbart er en meget fin og formel ting og de mente i øvrigt at det var dumt af os ikke at sende en invitation ud til dem vi vil have med til denne del med et tydeligt sluttidspunkt, da de jo så kunne tro at de skulle være med til hele festen. Jeg gik hjem med en rigtig øv følelse i maven! Kan folk ikke godt selv regne ud at man ikke skal med til en bryllupsfest når man ikke får en skriftelig invitation? Og hedder det så ikke en reception, eller er det "bare" eftermiddagskaffe med bryllupskage? Eh, hjælp?!
 7. Må jeg lige spørge jer, der skriver, at i hænger et opslag op på en tavle? Hvor mange ekstra regner i med der kommer til receptionen? Kalder i det stadig reception? Tak
 8. Jeg er også lidt i dilemma, vi skal nemlig holde det samme sted hvilket jeg er lidt træt af. Nå men vores reception er også mest tænkt så børn lige kan komme med og så hvis der er nogle enkle vi gerne vil se udover de inviterede gæster. Vi har besluttet at vi inviterer mundtligt til reception, i form af at "i er velkomne til en kop kaffe efter kirken" eller sådan. Er det fjollet? Vi forventer ikke at der kommer ret mange udover de 70 inviterede.
 9. Vi har lige modtaget en kontrakt fra dem i dag. Jeg har korresponderet med Jesper over mail og vi mødtes med ham på bryllupsmessen hvor vi blev helt sikre på at det er det rigtige. Venlige og kompetente voksne mennesker!
 10. Der kan du regne med en pris på omkring de 2500- 3000. Ved jo ikke hvor i landet du bor men det koster det ihvertfald i midtjylland:-)
 11. For vores gæster bliver der serveret sandwich , øl og sodavand. Derudover er vores gæstebog lagt frem og så skal vi heldigvis holde festen i et utroligt smukt område, så vi forventer at nogle gæster vil ud og gå lidt i naturen.
 12. Jeg kender dine tanker, næsten for godt :p Jeg har fundet sådan en liste med ting man skal nå og så har jeg efterhånden vinget af. Det har givet mig lidt ro. Det vigtigste er at få dato, kirke og feststed reserveret, tror jeg. God arbejdslyst
 13. Okay, interessant. Plejer det at være dagen før at sådan en bliver sat op? Tror da også godt vi kunne finde på noget bestillings-mad hvis der skulle komme nogen. Tror ikke lige overskuddet er til kage/ bollebagning i den tid :p
 14. Er der tradition for at man giver noget hvis.folk laver æresport? :-)
 15. Hej. Jeg faldt lige over det musik i har valgt, hun synger fantastisk, må jeg spørge hvad i skal give for de 8 timer? Vh