Jeanetteliv

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jeanetteliv

 1. Hej piger. Nå. Her den anden dag var jeg sammen med en masse damer der er blevet gift for en del år siden. Vi snakkede om min dags forløb, hvad der skulle foregå osv. og jeg fortalte at vi ville holde en hyggelig og afslappet reception efter kirken, med kaffe, sandwiches og bryllupskage. Vi tænker ikke at lave en invitation, udover til vores arbejdspladser, egentligt. Og hvis der så er nogle enkle vi gerne vil se til receptionen siger vi det mundtligt til dem, og så er receptionen også tænkt til børnene da de ikke er inviterede til festen. Hmm, her blev der så rynket lidt på næsen - for så havde det da slet intet med en reception at gøre, da det åbenbart er en meget fin og formel ting og de mente i øvrigt at det var dumt af os ikke at sende en invitation ud til dem vi vil have med til denne del med et tydeligt sluttidspunkt, da de jo så kunne tro at de skulle være med til hele festen. Jeg gik hjem med en rigtig øv følelse i maven! Kan folk ikke godt selv regne ud at man ikke skal med til en bryllupsfest når man ikke får en skriftelig invitation? Og hedder det så ikke en reception, eller er det "bare" eftermiddagskaffe med bryllupskage? Eh, hjælp?!
 2. Ja som overskriften siger, hvad hedder den her clips som sidder øverst på papiret og holder de 2 stykker sammen? Det er sådan en man stikker igennem og så er der 2 "stænger" på bagsiden som man folder ud til hver deres side? Hvad skal jeg søge på for at finde dem? Tak, på forhånd!
 3. Tak for det
 4. i reddede mig lige - tusind tak!
 5. Åh nu fik jeg lidt ro i min mave, tak for jeres input! Jeg vælger også bare at vi sgu gør det på vores egen måde og kalder det reception selvom det "kun" er kaffe og kage ;)
 6. Okay, det var da en rigtig sjov idé. Så holder man det ligesom også uformelt
 7. Må jeg lige spørge jer, der skriver, at i hænger et opslag op på en tavle? Hvor mange ekstra regner i med der kommer til receptionen? Kalder i det stadig reception? Tak
 8. Jeg er også lidt i dilemma, vi skal nemlig holde det samme sted hvilket jeg er lidt træt af. Nå men vores reception er også mest tænkt så børn lige kan komme med og så hvis der er nogle enkle vi gerne vil se udover de inviterede gæster. Vi har besluttet at vi inviterer mundtligt til reception, i form af at "i er velkomne til en kop kaffe efter kirken" eller sådan. Er det fjollet? Vi forventer ikke at der kommer ret mange udover de 70 inviterede.
 9. Vi har lige modtaget en kontrakt fra dem i dag. Jeg har korresponderet med Jesper over mail og vi mødtes med ham på bryllupsmessen hvor vi blev helt sikre på at det er det rigtige. Venlige og kompetente voksne mennesker!
 10. Der kan du regne med en pris på omkring de 2500- 3000. Ved jo ikke hvor i landet du bor men det koster det ihvertfald i midtjylland:-)
 11. For vores gæster bliver der serveret sandwich , øl og sodavand. Derudover er vores gæstebog lagt frem og så skal vi heldigvis holde festen i et utroligt smukt område, så vi forventer at nogle gæster vil ud og gå lidt i naturen.
 12. Jeg kender dine tanker, næsten for godt :p Jeg har fundet sådan en liste med ting man skal nå og så har jeg efterhånden vinget af. Det har givet mig lidt ro. Det vigtigste er at få dato, kirke og feststed reserveret, tror jeg. God arbejdslyst
 13. Okay, interessant. Plejer det at være dagen før at sådan en bliver sat op? Tror da også godt vi kunne finde på noget bestillings-mad hvis der skulle komme nogen. Tror ikke lige overskuddet er til kage/ bollebagning i den tid :p
 14. Er der tradition for at man giver noget hvis.folk laver æresport? :-)
 15. Hej. Jeg faldt lige over det musik i har valgt, hun synger fantastisk, må jeg spørge hvad i skal give for de 8 timer? Vh
 16. Hvor meget plads er der til at gravere? Hvor meget kan der stå?
 17. Ej hvor spændende og ja Kim er virkelig alle tiders. Dejligt at høre om hendes gode oplevelse. Hvilket lokale var i i? Jamen vi skal giftes d. 16. August. Hvad med jer? :-)
 18. Hej ladies. Er der nogen her der har købt vielsesringe hos Smykkehjertet i Vejle? Har i været glade for dem? Vi har overvejet det, men har så hørt at når det er Tyrkisk guld, så er det en anden kvalitet? Det skulle efter sigende blive grimt med tiden? Ved ikke om jeg tror på det eller om det bare er noget andre sælgere siger fordi de ikke selv kan gøre det lige så billigt? Venlige hilsner
 19. Okay det er jeg rigtig glad for at høre, tak for jeres svar. Vi blev mødt i en guldsmed med dansk guld (hehe) og foragelsen lyste ud af deres øjne, hvis vi da kunne finde på at købe det ragelse. De kunne dog ikke give en konkret grund til hvorfor det skulle være ragelse, så det er skønt at høre andres meninger :-)
 20. Min far er her ikke mere og jeg stod mellem min fars bror eller min lillebror. Jeg har valgt min farbror fordi det simpelthen er ham jeg forbinder mest med min far. Min bror tog det pænt, forklarede ham hvad jeg tænkte og hvorfor jeg valgte som jeg gjorde og det kunne han sagtens forstå. Du skal tænke på d ig selv og ikke andres meninger - ja det er så nemt at sige ;-)
 21. Altså jeg lavede selv mine. Købte karton, klippede det og foldede det så det blev til en lille fin en. Klistrede så noget lilla papir på og derpå en tekst hvor der stod "reserver datoen". Satte et par perler på også. Indeni var der bare en tekst hvor der stod de praktiske informationer. Nemt og billigt. Det er svært at forklare så det lyder pænt, kan desværre ikke overføre billeder lige nu.
 22. Ej hvor spændende du skal holde bryllup ved Tirsbæk, det skal jeg også. Glæder mig til at følge dig lidt, har ikke kunne opstøve andre der skulle holde der. Tænker også, at ved det gamle posthus kunne være en mulighed og ellers er det da råt at tage ned på havnen, dernede ved det industri?
 23. Hej alle kommende brude (måske også gifte kvindfolk) ;) Som overskriften siger, så kunne jeg godt tænke mig at komme i kontakt med nogen der har holdt deres bryllup eller været til bryllup i Slotsstalden ved Tirsbæk gods? Hvad er jeres erfaringer? På forhånd mange tak Jeanette
 24. Hvad er det for et trick med en spraydeo?