LilleKiel

Medlem
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About LilleKiel

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/10/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sct. Michaelis kirken Fredericia

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Hej. Nogle har et billede hængende på brudebuket, evt. Af afdød far, hvad er det nubde små billeder hedder ?
 2. Så er dagen kommet. Vågnede kl 5. Har en smule kvalme😧,fordi jeg er nervøs
 3. Skal giftes på lørdag og i sidste uge lovede de 10 mm regn den dag, men nu er det ændret til sol med skyer
 4. Har lige fået læst noget af din planlægning. Men dejligt atbse jeg ikke er alene om at være skilsmissebarn, hvor ens forældre skal placeres langt væk fra hinanden, så vælger også at sidde med vores bedste venner i stedet for det traditionelle. . Og har også en far som drikker, men ikke selv ser problemet, skal giftes på lørdag, og er nok mest bange for hvordan min far vil være..
 5. Åhrrr.. det lyder til det gik godt. Tillykke.. glæder mig til forsættelsen !:-)
 6. Nu er det sket. Glæder mig til at høre mere om det!!!
 7. Hov ! Jeg kan nu tælle dagene med to hænder ! 9 dage ! Kan mærke allerede nu der er sommerfugle i maven. Fik lagt prøve makeup i tirsdags, det gik godt. Og igår prøvede jeg spraytan, fantatisk kulør. På lørdag skal jeg farve hår. Måske på mandag have lavet negle, hvis manden kan komme med, da min dreng på 2 skal have gipsen af benet, han brækkede lårbenet for 3 uger siden, og gik lagt gips helt op fra låret og ned, så det kræver lige h2b er med da nogen skal se efer drengen. På onsdag skal jeg have en luksus ansigtsbehandling. Torsdag spraytan. Og så er det jo næsten lørdag igen .
 8. Hvor er den flot !Den klæder dig helt vildt ! Kan se vi er datosøstre ! Så det er snart vores tur til at sige "ja"!
 9. Har ikke fået set de andrw indlæg. Men hvad med at kigge på lillys lagerudsalg i vejle. Det er i oktober
 10. Tak de var bestemt heller ikke dyre. Har lavet dem færdig hvor der er en påfuglefjer som pynt, men kan bare ligge billeder ind uden jeg skal til at beskære dem, .. kan man ligge billeder ind på en anden måde fra mobilen? Æskerne er købt på lightinthebox . Com man kan få en masse fine ting der
 11. Tillykke med milepælen! Så har vi 2 uger igen! Håber Jessica havde en god 1. Dag i dagplejen. Min Jessica skal starte i skole d. 11/8 ;)
 12. Øv, jeg kunne ikke se noget billede af noget skørt. Men et rigtigt fint strømpebånd. I&J 16.08.14 <3 Nu er den skubbet frem på 1. Side ;-)
 13. Nu er der kun 2 uger igen ! Der er så småt styr på det meste. Bordplanen på plads. Favourboxe næsten på plads. Menuen på plads. Kjolen på plads. Ungernes tøj på plads. H2bs tøj på plads tror godt vi kan blive gift nu :-D
 14. Tror du fandt den forkerte beretning ;-) jeg skriver lige noget så den bliver skubbet op på 1. Side ;-)