spirsine

Medlem
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About spirsine

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 07/04/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  15.03.2014
 • Type vielse
  Borgerlig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Her er vores fælles: Her er mit kælenavn (prinsessen) Min mands kælenavn (Professor - fra Pokémon)
 2. Nu ved jeg ikke, hvor handy I er, men hvis I er til det lidt utraditionelle, hvad så med at lave et selv? F.eks. ud af træ. Google har masser af eksempler herpå. Ja, det var det vi gjorde heroppe i det nordjyske, så det er nok derfor jeg selv er så vild med ideen, fordelen er, at det er meget billigt, hvis man har lidt træ i overskud
 3. Jeg har også haft problemet. I Chrome på min computer. Problemet blev løst, da jeg tømte cachen og slettede mine cookies. Så måske det også kan hjælpe jer at prøve det?
 4. Jeg har fået min far i gang med at lave vores. her er et billede, som det ser i nuværende tilstand.
 5. Her er vores Oplevelser Weber Smokey Mountain Cooker Georg Jensen Season blank stål Georg Jensen Bloom skåle, medium og stor, blank stål. - der er tilbud i Imerco Luigi Bormioli - glas 8 stk Vinoteque Ricco link 8 stk Vinoteque Fragrante link 8 stk Vinoteque Perlage link 8 stk Magnifico Tumbler link 4 stk Elegante Martini link 4 stk Strauss Long Drink 8 stk termokrus, menu sort kontur medium - der er tilbud i Imerco Susanne Schjerning Stager link grå eller hvid. Dug link Old farmers black steakbestik Et blødt skind (lam / rensdyr / ..) Royal Copenhagen Mega Mussel Middags- og frokosttallerkener - eftersom vi intet har i forvejen, så skal vi starte et sted, men hvis I finder noget I vil give os brugt / billigt, så siger vi ikke nej.
 6. Kommer også helt an på, hvor meget fyld du kommer i
 7. Hvad skal de have for helstegt pattegris??
 8. Gætter på, at det er det her bryllup, Christina snakker om. http://www.bryllupsklar.dk/real-wedding/real-wedding-cecilie-og-nicolai.html
 9. Selvfølgelig. Der er mange måder at gøre det på. Eftersom indlæggene ikke er her længere, så bliver det hurtigt he said - she said, så jeg tror, jeg vil lade den ligge, da det er svært at sige, hvor lang tid de forskellige har haft et tilbud. Dog må jeg side, at jeg personligt var vild med Colorize, hvor de skrev til os, at de nu havde fået en anden henvendelse, men at de ville høre os først, før de gav vores dato videre til en anden. Så ved man, hvad man har at forholde sig til. Det er vel stadig den samme forretning, man får ud af det i sidste ende? Når det så er sagt, så er det rigtig pæne billeder, og prisen er ikke spor gal!
 10. Hej Ki. Jeg har også set de første slettede indlæg. Bl.a. fra en, der også havde fået et tilbud fra FotoFriberg (til samme dato som OP). Jeg ved ikke, hvad der skete med de indlæg, men hvis de var sande, må jeg indrømme at det måske alligevel var relevant at vide. Undskyld FotoFriberg, men det er vel rart at vide som potentiel kunde, om ens tilbud er bindende eller om man kan få det taget for næsen af en, hvis man venter en dag for meget. - og det har vel netop noget med fotografen at gøre, hvis man skal være opmærksom på at fotografen kan booke til andre sider, hvis man er for langsom - uden at give en besked først? Mvh Sine
 11. Ja, jeg er begyndt også selv at lave al fondanten (MMF), men må så indrømme, at når den bliver rullet ud, så bliver den ikke helt så tyndt rullet ud, som købefondanten. Til gengæld smager den bedre. Synes jeg. Ja, jeg kender det godt. Jeg elsker bare at lave kage, så det er lige det punkt, hvor jeg ikke har lyst til at uddelegere, men har så også muligheden for at tage "fri" fra universitetet et par dage.
 12. Brug pastafarve i stedet for frugtfarve, hvis du en dag vil lave en tilsvarende. Det farver som en sindsyg, og med så små mængder, så kan man ikke smage det. Det synes jeg i hvert fald ikke.
 13. Jeg har bagt den her. Bundene er sandkage. Oprindeligt var der appelsinfyld i mellem, men det mest blevet optaget ind i kagen. Så husk at bruge "stiv" creme og bruge lidt mere af den, end man først lige antager måske. Da det jo ligner, at cremelagene skal være tynde.
 14. Hvornår er det seneste, du skal bruge det 100 % endelige budget? (ikke at mit budget på nogen måde når op på 100.000 kr. og derover)
 15. Enten kommer det her til at falde pladask til jorden, eller også kan jeg virke en smule stalkeragtigt. Hvis det tilfældigvis er Lilly i Aalborg, så er jeg forholdsvis sikker på, at jeg tilfældigvis så dig, mens du stod i kjolen, og jeg blev så dybt misundelig. For nok er det en pæn kjole, men som du stod der, var det dig der bar kjolen og ikke omvendt, og det fik både dig og kjolen til at ligne en million. Flodhest? Nej, det var absolut ikke det, jeg tænkte på!