Maj2014

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maj2014

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 1. Mit pas er udløbet. Så skal alligevel have nyt pas. Så må jeg håbe de hurtigt kan lave mit pas efter brylluppet :-)
 2. Hej Vi skal ud og rejse et par uger efter vores bryllup. Er der nogen der ved noget ang. Pas for skal have lavet nyt med mit nye efternavn jeg få efter brylluppet. Men kan jeg få lavet passet før brylluppet?
 3. Virkelig faldte for det hårbånd der er på billede 2 er der nogen der ved hvor jeg kan købe det eller noget lignende? :-)
 4. Hej. Har du evt denne som billedefil som jpg
 5. Jeg var li så nervøs som du sikkert er. Jeg er også selv en 42 og var også vildt bange for jeg skulle ligne en flodhest. Men det var en super oplevelse og fandt min drømmekjole :-) Så bare rolig det skal nok også lykkes for dig og du kommer til at se helt vildt fantastisk ud :-)
 6. Vi skal giftes kl 14 og efter kirken skal ud og have taget billeder. Og feststedet er ca 15 min fra kirken og der kan de selvfølgelig køre ud efter kirken. Men hvad skal de lave derude indtil vi kommer??? Nogen der har nogle erfaringer? ??
 7. Hej Som i kan høre mangler jeg lidt inspiration til at pynte et forsamlingshus op til bryllup og det er maj måned. Nogen der har nogle ideer? :-)
 8. Hej. Vil gerne overraske min kommende mand med en sang til vores bryllup. Er der nogen der kender nogen i nærheden af fakse? :-)
 9. Hold op det den er flot. Hvis du gider må du meget gerne sende det til mig i jpg billede format ;-) email: cindie.christensen.cc@gmail.com
 10. Hej i skønne brude. Vi har måtte skære i vores budget. Og vi har fundet et sted hvor gæsterne ikke kan overnatte. Hvad er jeres erfaringer...bliver festen kedelig? Slutter tidligt? hvis de ikke kan sove der?
 11. Jeg bor i faxe. Så er meget villig til andre forslag? ?:-)
 12. Har søgt på det men de søgninger jeg har fundet er fra 2008.
 13. Hej Er der nogen der har nogen erfaringer med kokken og jomfruen?
 14. Hej. Vi har et lille budget og skal til at få styr på maden. Men kan nogen af jer hjælpe. Vi bor i sydsjælland. Kender nogen et godt catering selskab?