Maj2014

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maj2014

 1. Hej Vi skal ud og rejse et par uger efter vores bryllup. Er der nogen der ved noget ang. Pas for skal have lavet nyt med mit nye efternavn jeg få efter brylluppet. Men kan jeg få lavet passet før brylluppet?
 2. Mit pas er udløbet. Så skal alligevel have nyt pas. Så må jeg håbe de hurtigt kan lave mit pas efter brylluppet :-)
 3. Virkelig faldte for det hårbånd der er på billede 2 er der nogen der ved hvor jeg kan købe det eller noget lignende? :-)
 4. Hej. Har du evt denne som billedefil som jpg
 5. Jeg var li så nervøs som du sikkert er. Jeg er også selv en 42 og var også vildt bange for jeg skulle ligne en flodhest. Men det var en super oplevelse og fandt min drømmekjole :-) Så bare rolig det skal nok også lykkes for dig og du kommer til at se helt vildt fantastisk ud :-)
 6. Vi skal giftes kl 14 og efter kirken skal ud og have taget billeder. Og feststedet er ca 15 min fra kirken og der kan de selvfølgelig køre ud efter kirken. Men hvad skal de lave derude indtil vi kommer??? Nogen der har nogle erfaringer? ??
 7. Hej Som i kan høre mangler jeg lidt inspiration til at pynte et forsamlingshus op til bryllup og det er maj måned. Nogen der har nogle ideer? :-)
 8. Hej. Vil gerne overraske min kommende mand med en sang til vores bryllup. Er der nogen der kender nogen i nærheden af fakse? :-)
 9. Hold op det den er flot. Hvis du gider må du meget gerne sende det til mig i jpg billede format ;-) email: cindie.christensen.cc@gmail.com
 10. Hej i skønne brude. Vi har måtte skære i vores budget. Og vi har fundet et sted hvor gæsterne ikke kan overnatte. Hvad er jeres erfaringer...bliver festen kedelig? Slutter tidligt? hvis de ikke kan sove der?
 11. Hej Er der nogen der har nogen erfaringer med kokken og jomfruen?
 12. Jeg bor i faxe. Så er meget villig til andre forslag? ?:-)
 13. Har søgt på det men de søgninger jeg har fundet er fra 2008.
 14. Hej. Vi har et lille budget og skal til at få styr på maden. Men kan nogen af jer hjælpe. Vi bor i sydsjælland. Kender nogen et godt catering selskab?
 15. Hvordan gør man et billede mindre fra mobilen mindre så jeg kan vedhæfte det herinde?
 16. Ok tak det prøver jeg
 17. Det har jo også gjort men de siger at de stadig er for stort...øv
 18. Super oplevelse. At det med at gå at være nervøs det havde jeg slet ikke behøvet. Men tak for alt jeres støtte :-) Fandt drømmekjolen hos lilly :-) Knus
 19. Jo meget gerne. Men skal lige i nærheden af en computer der virker for det gør min ikke. Og kan ikke lægge billeder ind fra min mobil :-)
 20. Puha så er tiden kommet til at skulle ud og finde kjole. Mange følelser...nervøs for mange ting som...kommer jeg til at ligne en flodhest...kan jeg få sådan en kjole jeg har i tankerne....hvad nu hvis jeg bare ser fed ud i alle kjoler og de ikke kan finde noget til mig..... Nervøsiteten overskygger totalt spændninger i øjeblikket...øv
 21. Hej Er der nogen der har nogen erfaringer med brudekjole størrelser. Skal ind til Lilly og Lucca brides og prøve brudekjoler i oktober. Men bliver lidt forvirret over deres størrelses guide. For deres størrelser passer ikke til de størrelser jeg bruger i almindeligt tøj. Hvad skal jeg regne med? Håber jeg kan høre lidt fra jeres erfaringer? Knus
 22. Hej Begynder at blive nervøs for min kjoleprøvning. Jeg er en størrelse 42/44 føler mig så en flodhest nogen gange og så bange for jeg ikke kan passe de brudekjoler de finder til mig eller jeg føler mig stor i dem. Kender nogen den følelse?
 23. Tak for alle jeres tilbagemeldinger...prøver slappe lidt mere af. For virkelig glædet mig til den dag hvor jeg skulle ud og prøve brudekjoler. Men nu er jeg nervøs og glæder mig ikke så meget. Men håber jeg bliver overrasket og få en super god oplevelse i lilly og lucca brides.
 24. Hej. Vi sad og kiggede på tidsplan for den store dag og er virkelig i tvivl hvir lang tid tingene tag. Vi skal giftes kl 14 og efter kirken skal vi have taget billeder og der skal tages par foto. Og kl 16 kan gæsterne komme ind på feststedet og finde deres værelser. Og der tænket vi lidt de kunne få bryllupskagen....men så er der også gaverne hvornår skal de åbnes. Håber nogen kan hjælpe, hvordan ser jeres tidsplan ud?