FrkClausen

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FrkClausen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 1. Hej alle I kommende bruge Havde I oppyntet kirken - og I så fald hvordan? Vis gerne billeder Jeg kan ikke helt finde ud af om det kan betale sig. Eller hvor mange penge det koster... Vi skal vel også have nogen til at gøre det for os? Mvh fra mig
 2. Hej med Jer Er der nogen, som kan anbefale en god fotograf til rimelig penge i sydjylland og omegn? Vi skal giftes i Kolding, og vi betaler gerne for transport for den rigtige fotograf ;) Jeg forstiller mig at fotografen skal deltage ved vielsen, reception og derefter bryllupsfotografering Håber på mange forslag, på forhånd tak.
 3. Tusind tak :-)
 4. Tak for svar ingen det var så tekniske at de eventuelt vil komme med lidt billed-inspiration i farverne mørkeblå, pink og hvid?
 5. Hov - glemte lige at skrive, at jeg samtidig overvejer at melde et machende farvetema ud til vores gæster, og bede dem klæde sig i de valgte farver Hvad synes I om den ide?
 6. Hej med Jer Vi skal giftes i august 2014 på en Herregård, hvor vi selv skal såt for oppyntning. Lokalet er meget lyst, stolene har mørkeblå betræk og jeg havde tænkt mig vi skulle have hvide duge på. Jeg har set i nogle andre tråde, at I er gode til at komme med en masse inspiration til farver, så ville høre om I havde nogle forslag? Jeg elsker markante og glade farver. Havde selv tænkt på pink, mørkeblå og hvid og eventuelt sølv, men føler mig ikke helt overbevist. Håber meget på Jeres hjælp
 7. Vi har svært ved at beslutte os for, om vi skal holde festen på en kro eller i et lokale, hvor vi selv kan planlægge alt. Det er dog ikke det mit indlæg skal handle om. Er der nogen, som kender nogle fine steder i eller i nærheden af Kolding? Jeg ligger vægt på pæne lyse lokaler. Er der nogen, som kender et sted, hvor der inkluderet i lejen er værelser til gæsterne i samme område? Hvad er Jeres smertegrænse for hvor langt fra festen holdes fra kirken? Håber meget på mange svar På forhånd tak.
 8. Hej med Jer Jeg skal giftes med min dejlige kæreste til August 2014. Derfor er vi nu igang med at finde det perfekte sted til at holde festen. Vi vil gerne holde det på en kro/hotel. Vi har tænkt os at forhøre os om priser og muligheder hos Ågård kro og Tyrstrup kro, men er også interesseret i at høre om steder, hvor I har været glade for at være. Kravene: Det skal være i Kolding eller omegn. Vi lægger vægt på rigtig lækker mad og et smukt sted. Håber på nogle gode forslag Mange hilsner fra Tine.