EDK

Medlem
 • Content count

  1,562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by EDK

 1. Her er min fantastiske brudekjole .. My Vintage Dream … <3
 2. Vintage dream uden skørt .. Jeg må ærligt indrømme at jeg er begyndt at drømme om mere fylde, hvad siger i .. Ville det blive for meget eller kan det gå ?
 3. Min er ikke spor ubehagelig at have på. Den er lidt tung, med sidder fantastisk .. Tænker at du måske kan tage en "slimmer" på, så det ikke føles ikke som om at de stikker ind? Det har jeg gjort med min - Måske er det derfor den ikke er ubehagelig at have på ..
 4. Jeg stemmer også for 1 .. Jeg tror også at flertallet har talt ..
 5. Nå har talt med Rikke Gudnitz, der skal laves et special skørt til, da tyllet er meget tungt, så det bliver designet efter min kjole … og koster 1850,- … Uuuh, håber jeg kan finde de penge et sted …
 6. Jaaaa. det er lige om lidt …
 7. Jeg vil i hvertfald gerne have lidt mere .. Vil helst have et tylskørt uden ringe - Men jeg er også lidt "nærrig" .. Ved ikke hvor man evt. kan leje et sådan skørt … Åh altså! Det er typisk mig at finde ud af sådanne ting i sidste øjeblik ..
 8. Jeg kan ikke nå at bestille det hjem
 9. Årrh tak! :-* Ja lige præcis Jeg håber bare ikke at det bliver en formue mere jeg skal af med Ved slet ikke hvad sådan et skørt koster?! Men kan læse herinde, at mange herinde selv køber deres skørt. Da jeg var inde og købe kjole fik jeg at vide, at skørtet bare var noget jeg lånte af dem og så aflevere det tilbage efter brylluppet.. Ved ikke om det er normalt?? Jeg tror de fleste køber det, jeg har ikke hørt om at man kan låne et skørt, men det ville da være fantatisk at kunne låne det! De koster mellem 700 - 2800,- vil jeg tro … :-) årrrh… TAK! :-* - Jeg håber så jeg kan finde et skørt til den rigtige pris :-)
 10. Jeg har fået klippet kjolen til, men tror ikke det gør så meget at der kommer lidt mere fylde i, nu må jeg se hvad de siger, jeg ville heller ikke have et skørt med ringe men et med tylfylde
 11. Årrh tak! :-* Ja lige præcis … Jeg håber bare ikke at det bliver en formue mere jeg skal af med …
 12. Der er ikke fylde på nogle af billederne, dette var for at give et indtryk af hvordan kjolen er nu … og at jeg meget gerne vil have MEGET mere fylde i… <3
 13. Hvor er det dejligt at i alle er enige.. Jeg må have fat i Gudnitz couture og finde et skørt .. Tak for alle jeres imput
 14. Heej Er der andre end mig der har problemer med at man bliver logget af BK hele tiden. Normalt er jeg på så snart jeg trykker ind på BK, men hvis min computer har været i dvale, skal jeg logge på igen, eller hvis jeg går ind på en anden side og så vil tilbage på BK må jeg starte forfra… Andre der har oplevet det , her de sidste to dage?
 15. Øv øv … Ja det er nemlig rigtig irriterende
 16. Årh hvor hyggeligt! Jeg var SÅ meget fan af MLTR engang! Min og Jeppe's sang er faktisk en total popsang "cascada - Everytime we touch" … Den er blevet mixet ind i vores brudevals )))) - Det var den sang der spille første gang vi dansede sammen i byen, siden da har den bare hængt ved os <3
 17. To meget smukke headpieces .. Min favorit er klart den nederste men jeg tror den øverste vil klæde din kjole bedst Meget smukt! og iøvrigt en meget smuk kjole :-)
 18. Ååååh hvis blot man kunne det. Det har jeg prøvet adskillige gange, men hun mener at det er alle vi andres skyld, fordi "pigens familie ikke er der for hende" både på min side af familien og min nieces fars side af familien. Men min søster skal nok selv sørge for at isolere sig selv og sine børn fra resten af familien, da hun mener vi andre har dårlig indflydelse. Hun er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde. Hver gang jeg (eller andre) italesætter at vi synes hun er afsporet mht opdragelse af de børn eksploderer hun i et hysterisk anfald hvor hun overhovedet ikke hører efter hvad der bliver sagt. ÅRH! Det er da skide irrierende! Jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal sige.. - Det er da pisse synd for de børn og ikke mindst for jer. De har jo brug for hele deres familie, ikke kun Mor … Sender dig en stor krammer!
 19. Her Er mine ringe! Prinsesse ringen er hvidguld med diamanter og en stor zirkonia som skal skiftes ud til sommer :-) Den anden fine ring er hvidguld og guld med diamant i :-)
 20. Vi har malet vores i sølv og så fyldt med glimmer ☺️
 21. What 14 år??? Shit … Jeg fik min første tattoo da jeg var 22 år! og det er mine børns navne! Æv for pokker! Kan godt forstå du er skuffet og gal! Men mon ikke du måske får det lidt bedre at tale med din søster, forklare hende hvordan du har det og at måske ikke synes det er det bedste at gøre for sin datter?
 22. WOW!! Behøver jeg sige mere, priserne er virkelig i bund hos Rikke Gudnitz, hun holder flyttesalg og der er mange af kjolerne sat ned med op til 70% .. Det er kollektions prøver, vild med dans kjoler og modeshows kjoler… Hvis jeg ikke allerede havde min smukke vintage dream, ville jeg helt klart tage derind …. :-)
 23. Jeg har købt karton i perlemor med glimmer effekt hos panduro hobby.. de har mange forskellige slags - og så har jeg købt blonde bånd og silke bånd i stof forretning :-)
 24. Synes virkelig det er to smukke kjoler.. Jeg kan rigtig godt lide blondekjolen - synes måske at stropperne "er lidt udnøvendige" - det er måske groft sagt, men kunne egentlig godt forestille mig den uden dem .. Men synes helt klart den er smuk til dig. Kjole nr. er også rigtig fint - enkelt og fin … Sikke et svært valg… Følg hjertet..