Maj-bruden 2014

Medlem
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maj-bruden 2014

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. Jeg havde en dansestrop til at holde i, og så to forskellige systemer til at få den spændt op efter valsen. Jeg ville være vanvittigt ked af ikke at danse brudevalsen i min brudekjole.
 2. Ja, det var øv, at jeg fik ret. Det var ret slemt! Jeg håbede, at det var mig, der havde været særligt sensitiv, men vores videoer fortæller desværre noget andet. Både min far og mand havde tydeligt svært ved at koncentrere sig om deres taler. At de så tydeligvis har løjet om, at han kun kunne få mad for bryst, er noget helt andet. Det gør mig gal, at de bruger den undskyldning, når vi kan se på billederne, at han tydeligvis har fået mad fra glas.
 3. Øvøv..... Gik forældrene ikke ud med barnet begyndte at skrige??Jo, ud i våbenhuset. Hvor man så stadig kunne høre det meget tydeligt.Ikke fedt :-(Tænker at når de er gået ud i våbenhuset at så har de sikkert ikke vidst at det stadig var så tydeligt inde i kirken og hvis ikke nogen fortalte dem det så har de jo heller ikke haft en chance for at handle anderledes... Ved at gå ud i våbenhuset har de jo netop vist at de gerne vil tage hensyn. Så skulle kirketjener/kordegn eller en gæst jo have stukket hovedet ud og sagt noget... Faren var ikke med ude til st starte med, han gik først derud fem min senere, så de vidste det godt.
 4. Øvøv..... Gik forældrene ikke ud med barnet begyndte at skrige?? Jo, ud i våbenhuset. Hvor man så stadig kunne høre det meget tydeligt.
 5. Vores bryllup er jo som bekendt overstået, og jeg må bare sige, at jeg fortryder helt vildt, at vi ikke holdt fast i vores nej!!! Ungen forstyrrede både vielse og taler, og mange gæster har påpeget det efterfølgende. Man kunne høre ham skrige under hele vielsen, så jeg hørte ikke rigtig, hvad præsten sagde.
 6. De har haft dem i kop og kande for nylig.
 7. Vi skrev, at vi ønskede os brændende en bryllupsrejse til Thailand, og hvis man havde lyst til at være med, skulle man kontakte vores gavekoordinator. Vi lavede alligevel en lille ønskeseddel ved siden af. 3/4 af alle gæster gav penge til rejsen, som min søster havde lavet sådan en stor check, lissom dem man vinder på tv, hvor alle givernes navne stod på 😊
 8. Prøv at høre dem, om de gerne vil have deres børn med. Vi havde fravalgt børn, og havde SÅ mange, som var glade for en børnefri weekend 😊
 9. Jeg købte på jenjenjhouse og var overordentlig glad for resultatet 😊
 10. Jeg tror, det handler om, at der har været nogke studier, der har holdt rustur der, og efter de har fået ny ejer, har de så valgt at skrive "ingen alkohol". Vi spurgte til det, og fik at vide, at vi gerne måtte drikke øl og vin. Vi valgte så at drikke sprut også, og har ikke hørt noget omkring de tomme flasker ved affaldet. Jeg tror bare, de har skrevet det for at undgår rusture 😊
 11. Vi holdt det på Birkedallejren i Vestsjælland. Det var fantastisk smukke omgivelser 😊
 12. Vi holdt det på Birkedallejren i Vestsjælland. Det var fantastisk smukke omgivelser 😊
 13. Jeg købte mine to brudepigekjoler der. Den ene blev syet ind ved en skrædder, som sagde, at den var rigtig godt syet 😃 Og så var de super flotte og god kvalitet.
 14. Jeg fik lavet min kjole på Falster. Kørte dertil fra Kbh, for at spare de penge. Jeg fik lagt min kjole op, fik den syet ind, fik rettet udskæringen ved brystet, syet indlæg i ved brystet, der blev lavet to forskellige systemer til at spænde slæbet op, og så syede hun mit slør, som desværre havde fået en lille flænge. Derudover dampede hun kjole og slør. Pris: 1599. Og så er hun super sød 😃 Sig til, hvis du vil have kontaktinfo 😀