binus06

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About binus06

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/01/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  borgerlig-agtigt - udendørs
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Scheelsminde, Aalborg
 1. Du må meget gerne sende flere billeder til mig Enten på 21853648 eller binus06@hotmail.com
 2. Hvilken pris havde du tænkt??
 3. Hvilken størrelse er hhv. skjorte og vest?
 4. OMG hvor er den da fantastisk flot :a1221:
 5. Mange tak Miss-Lena. HAr sendt en pm til dig
 6. Må lige flashe mine sko frem herinde
 7. Tusind tak for alle Jeres inputs Og sikke nogle smukke billeder!!! Har lige præcist overvejet et af miss lenas smukke smukke hårsmykker. Miss Lena, hvis du ser dette... kan jeg evt sende dig et billede af kjolen og sløret, så du måske kunne se om det vil være "passende" og om du har forslag til noget der ville være flot sammen med??
 8. Hej alle I kyndige bryllupskvinder Jeg har nu fundet min kjole (skal hente den på tirsdag :cheerleader3:) Jeg endte med at købe et fint slør dertil, fingertip-slør med fine perler og sten syet på langs hele kanten. Havde egentlig tænkt at jeg også ville have et fint headpiece sammen med. Nu er jeg dog kommet i tvivl om det bliver for meget?? Hvad har I gjort?? :help:
 9. tak for alle Jeres gode råd. Tror jeg er kommet frem til at jeg booker tid 2 steder. Jeg er lidt i tidsnød, så tror det er bedst at være lidt effektiv når jeg nu endelig har en fridag hertil, så håber håber at jeg finder "the one" et af de 2 steder
 10. Det lyder da super diskobil. Lyder absolut som noget jeg skal have undersøgt. Har du en hjemmeside eller noget lignende?
 11. Ja det var da en god ide. Skal vist lige have et kursus hos min bror, hvis det skal fungere for mig og er faktisk ikke klar over om der er internetforbindelse
 12. Hvad gør I med musikken?? :floejt: Jeg er i vildrede, kunne egentligt godt tænke mig at have en der kunne spille og synge med til diverse sange under middagen, men ellers ville jeg have det fint med et anlæg der bare spillede noget afdæmpet musik - klassisk måske?? råd søges :thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim:
 13. jah... som overskriften antyder, så skal jeg på mit første kjole-prøvnings-eventur lige om snart. Har booket tid hos Lucca i Aalborg. Skal lige høre Jer... Har I booket tid flere steder på en dag? Eller har I booket et sted og så et nyt efterfølgende (hvis der nu ikke lige var KJOLEN) Jeg regner med at have mine 2 søstre med og min bedste veninde.... GLÆDER mig :cheerleader3: Jeg vil også MEGET gerne høre Jeres råd og tips til dagen jeg skal ud at kigge/prøve kjoler... Knus
 14. okay, det kander jeg ikke. Er det et nyt sted? synes nemlig ikke jeg kan Google stedet heller. Ja det ville være suuuper fint med billeder :cheerleader3:
 15. hvor i Aalborg er det??