katrined

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About katrined

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.10.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Tak for alle rådene - lyder godt at du havde gode erfaringer med selv at sætte det Rikke! Det er jeg også ved at have lidt mod på tror jeg. Jeg tænker ligesom dig at jeg "bare" skal have noget at sætte knolden fast i, og så lidt der pynter (god ide med fletningen der!).
 2. Eheliw15: Ih nu prøvede jeg lige denne der fra Dennis Knudsen og den er jo overhovedet ikke svær! Det blev faktisk rigtig fint og virker som du siger ret holdbart:-) Tak for det, det er bestemt en mulighed!
 3. Tak for gode råd! Ja det er jo lige det med økonomien - jeg har jo ikke lige sat penge til side af til frisør, og det er jo halvdyrt. Så ser det lidt som en nødløsning at skulle til "rigtig" frisør. Jeg tror strategien lige nu bliver at gå på youtube (god ide forresten!), finde noget der ser overkommeligt ud og så alliere mig med en veninde, og så øve os nogle gange og håbe det bliver godt, og at jeg ikke lige har en dårlig hårdag den dag!
 4. Hej kommende brude, og hvem der ellers læser med :-) Jeg skal giftes om halvanden uge (!) og der er efterhånden ved at være styr på en del, selvom der stadig er løse ender. Der er nu sket det, at hende der har lovet at sætte mit hår, ikke kan komme alligevel! Vi har ikke engang nået at lave en prøveopsætning. Jeg har et slør som jeg gerne vil bruge, som sidder på en kam, og går til midt på ryggen, og et headpiece fra so bridelicious som det også var tanken jeg skal bruge. Jeg er har ikke erfaring selv med at sætte så flot hår, som jeg forestiller mig jeg skal have. Mit hår er tykt, halvlangt og let krøllet, så der er jo en del muligheder. Hvad ville i gøre?? Ville i øve jer r** ud af bukserne så i selv kunne sætte en flot frisure, finde en tilfældig frisør som kan sætte det for jer, spørge veninder, som heller ikke har håropsætningserfaring, eller har i en anden ide?? Brylluppet foregår i Viborg, så hvis der er nogen af jer der kender nogen som kan den slags i Viborg, må i meget gerne sige til! Jeg er selvfølgelig villig til at betale for det. Håber på en lille god ide, der kan hjælpe mig til lige at få lidt ro på i forhold til det her! Kh bruden, som ellers glæder sig vildt til om halvanden uge!
 5. Vi har også sat vores SU til den 1. september (skal giftes 18. oktober), men mangler også stadig at høre fra en del. Det er da lidt træls, da de fleste jo højst sandsynligt ved om de kommer eller ej, men bare ikke lige har fået meldt det ud. Jeg tænker ligesom de andre at man først kan "tillade sig" at rykke på det efter den 1. september, selvom det da ville være rart at have besked inden da!
 6. Jeg har tænkt mig at kaste min, da jeg egentlig synes der bliver nok af minder fra dagen, og jeg derfor ikke synes jeg behøver at gemme den, og jeg ved ikke lige hvad jeg ellers skulle gøre med den. Desuden er der masser af ugifte kvinder med til festen, så der er nok af gribere:-) Vi var til et bryllup hvor de ugifte mænd skulle gribe strømpebåndet, og den der greb strømpebåndet skulle så danse med den der greb brudebuketten. Det tror jeg vi vil prøve også! Det var min kæreste der greb strømpebåndet og mig der greb buketten, så det bliver samme strømpebånd der bliver kastet:-)
 7. Vi startede med budget på 50.000 men har skruet lidt på det efterhånden som vi blev klogere på hvad tingene kostede, så nu hedder det 65.000 i stedet, og det tror og håber jeg vi holder
 8. Uh det er godt at høre lidt andre syn på sagen:-) Jeg tror det ender med telt i haven og så med godt med varmere etc. i teltet og måske en masse tæpper, så kan det jo gå hen og blive helt hyggeligt :-) Og hvis det så bliver den årets største efterårsstorm der rammer lige den dag, så må vi klemme os sammen inden for ( selvom det godt nok bliver rigeligt tæt).
 9. Hejsa:-) Så er vi ved at have godt gang i planlægningen, og den eneste "store ting" vi mangler at lægge fast er hvor receptionen skal holdes. Vi har søgt lidt rundt, men har svært ved at finde et sted i nærheden af kirken, hvor det ikke bliver alt for dyrt, eller bare ikke er hyggeligt. Min mor har tilbudt at vi kan holde det hjemme hos hende, og den tanke kan jeg godt lide. Hun bor tæt på, men da vi regner med at bliver 100 + til reception, bliver det nok lidt for tæt at være indenfor alle sammen. Derfor kunne et telt i haven være en løsning, og min mor kender også nogle vi kan låne det af - MEN kan man det midt i oktober? Det er kun til receptionen, hvilket vil sige et 2-3 timer om eftermiddagen. Det vil selvfølgelig være et ordentligt telt med noget varme installeret og sådan, og det vil også være muligt at gå lidt ud og ind af huset, der er bare ikke plads til alle indenfor på en gang. Men bliver det for træls tror i? Og hvad hvis det lige bliver efterårsstorm den dag? - Jeg ved ikke helt om vi tør satse på det. Er der andre der har planer om eller har prøvet noget lignende?
 10. Bare lige et lille tip - der er åbnet en ny butik i dag på Nytorv i Aalborg, som sælger vielsesringe. De har åbningstilbud hvor de giver 25 % på alle 14 karats guldringe indtil 30/6, så der er lidt at spare. Bare hvis der var andre, der også var på udkig:-)
 11. Ej sikke en forfærdelig opleve! Jeg har prøvet den kjole som Miss Lena tilbyder dig at låne, og den er rigtig fin! Ærmerne blev ved med at falde ned på mig, så umiddelbart holder kjolen sig fint oppe selv uden ærmer (jeg har også ret små bryster). Den skal dog nok tilrettes, for den var lidt stor om hofterne på mig, og det vil den nok også være på dig tror jeg.
 12. 1000 tak Der er brugt 2 forskellige - hvilken af dem er du interesseret i? Jeg har fundet en der ligner meget godt den i selve teksten, så overskriften? Synes de to passer rigtig fint sammen.
 13. Ih hvor er de flotte og gennemførte! hvad hedder skrifttypen?
 14. Jeg synes du skal mærke efter i maven om du har lyst til at have hende med til festen eller om det kun er af pligt, når hun nu var med til din polterabend. Hvis du har lyst, synes jeg sagtens du kan sige til hende, at du havde tænkt, at jeres relation var gledet lidt ud i sandet, men at det var så hyggeligt at se hende igen at du gerne vil have hende med til festen. Hvis det ikke føles rigtigt i maven, så synes jeg fint du bare kan invitere hende med til receptionen :-)
 15. Altså det er jo jeres bryllup og ikke præstens eller fotografens! Det med specielle indslag i kirken er jo helt op til jer! Jeg har været til flere bryllupper, og kun oplevet en enkelt gang at de selv havde et indslag. Det bliver ikke tamt, i skal jo giftes! Det er da rigeligt specielt Om der skal ekstra pynt op i festsalen må i jo prøve at vurdere. Synes de andre er kommet med flere gode forslag Det kan selvfølgelig gøre det vældig hyggeligt og festligt, men det er altså ikke det mest afgørende for om det bliver en god fest eller ej!