HeidiBom

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HeidiBom

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/15/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  12.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Min kommende mand skal have en Brøndby hjemmebane trøje med hilsner fra spillerne og Brøndby boxershorts hvor der bagpå skal skrives Tilhører Fru Kristensen ;)
 2. Jeg har set et sted at der var en opskrift på mandler med chokolade og lakrids men kan ikke finde den nu, er der nogen der kan hjælpe mig??? ;);)
 3. Hvad skal jeres mand have på? Jeg ser jo gerne min i smoking men kan godt se at jakkesæt vil kunne bruges igen men syntes jo gerne det må være lidt ekstra denne dag, så hælder mest til smoking... Hvad siger i?
 4. Vi har købt vores på vielsesringe.net 14KT med 3 sten i et hjerte i min de er 4mm brede og næsten 2mm tykke dem fik vi på tilbud til 5499,- det er jeg godt tilfreds med, syntes det var meget billigt.. De har andre gode tilbud hvis der er andre der mangler
 5. Jeg har netop lige bestilt mit strømpebånd hos Annies slør og har hørt fra hende to gange, så er sikker på, du stadig kan få lavet dit strømpebånd hos hende. Hvor længe siden er det, at du skrev til hende? Jeg har skrevet til hende for 14 dage siden ca. Men dejligt at høre det stadig eksistere;)
 6. Jeg har netop lige bestilt mit strømpebånd hos Annies slør og har hørt fra hende to gange, så er sikker på, du stadig kan få lavet dit strømpebånd hos hende. Hvor længe siden er det, at du skrev til hende?
 7. Jeg har fået en ide ang strømpebånd.. Min kommende mand er Brøndby fan og jeg har set på en hjemmeside Annis Slør, at hun laver disse. Mit problem er bare at hun ikke svare mig når jeg skriver til hende, så tænker hjemmesiden måske er lukket ned. Nogle der kender andre der laver sådan et?????
 8. Tager til messe i Odense, det er egentligt ikke fordi vi mangler så meget, men igen trænger til inspiration til håropsætning og kage. Og så trænger vi til at komme i bryllups stemning begge to <3