StineEriksen

Medlem
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

StineEriksen last won the day on May 22 2018

StineEriksen had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About StineEriksen

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/20/1994

Profile Information

 • Vielses dato
  12.05.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Stærbakkegård Fyn

Recent Profile Visitors

1,008 profile views
 1. Kirkebryllup med efterfølgende reception og fest på privat adresse (Landlige-naturomgivelser/Boheme tema). Vi bliver 47 (+ et lille barn) både til receptionen og festen. Noget er "gør-det-selv", som f.eks. pynten til festen og kagen. Brudekjole: 9500 kr. Brudetilbehør (Hårpynt, slør, sko, lingeri): 2300 kr. Brudekjole tilretning: 1400 kr. Brudgommens tøj og sko: 4500 kr. Brudebuket og brystblomst: 835 kr. Hårfarve + klipning: 1500 kr. Håropsætning + makeup: Gratis (Min svigerinde sætter hår, Makeup ordner jeg selv) Ringe: 3600 kr. Invitationer (Lavet og købt på Vistaprint): 500 kr. Bryllupskage (Laver vi selv): 2000 kr. Musiker: 6000 kr. Fotograf (Amatørfotograf): 3000 kr. Kørsel i hestvogn: Gratis (Mine forældres heste og vogn) Bryllupsmiddag (Catering, Havnens Gourmet): 17.500 kr. Drikkelse (Købt selv): 5600 kr. Udlejning af Service + duge (Alletiders Party Service): 4000 kr. Servering/Personale: 6000 kr. Lys og servietter: 300 kr. Blomster: 2000 kr. Gæstebog: 210 kr. =70.745 kr. i alt. Vores budget har ikke helt holdt - vi havde estimeret med 65.000 til at starte med. Næsten alle priserne ovenover er de endelige priser for det vi har betalt eller kommer til at betale.
 2. Hmm, altså hvis det var mig, så ville vælge en menu der passer til flertallet, og så sørge for at der var noget til dem, som enten ikke spiser kød. Nu er jeg selv sådan en, der spiser hovedsageligt vegetarisk (men ikke altid), og der er så godt som ingen opbakning omkring det i begge vores familier. Jeg VED, at mine gæster ville brokke sig, og at de ikke ville synes, det var særlig fedt, at der ikke var kød til hovedretten, og det skal simpelthen ikke være det store samtaleemne til et bryllup - og det skal da slet ikke være det, de husker dagen for år efter. Ja, så hvis jeg var dig, ville jeg da bede kokken om at lave noget til jer, der ikke spiser kød? Det tænker jeg da ikke, der er det store problem i fra deres side af i hvert fald. Så er gæsterne glade, og du får samtidig også noget, der passer til dine ønsker.
 3. Personligt havde jeg to med, min mor og min svigerinde, og det var perfekt for mig. Men min svigerinde havde 6 med første gang hun skulle prøve kjoler, og det blev lidt for mange meninger på en gang. Selvom du tror, du kan klare det, så kan man altså hurtig blive meget forvirret og fortvivlet, når man prøve en masse kjoler, og forsøger at finde sin egen stil. Men altså, du skal jo selvfølgelig gøre, som du vil - jeg var personligt bare glad for, jeg ikke havde flere med, end jeg havde.
 4. Min kjole var lidt over budget, så jeg kommer virkelig til at spare penge på tilbehøret. Jeg køber skørt, slør og strømpebånd på nettet til billige penge. Min kjole skal også ligges op, og det ved jeg endnu ikke, hvad kommer til at koste. Jeg havde på forhånd udelukket at købe tilbehør i butikken, for jeg vil simpelthen ikke give så mange penge for det.
 5. Efter kirken holder vi reception samme sted som vi skal have taget billeder og som festen skal holdes, Vi starter med velkomstdrink og så skære vi bryllupskage, og så vil der være kaffe, øl og sodavand. Imens vi får taget billeder, kan gæsterne så snakke, spise mere kage, få noget at drikke. Der er samtidig mulighed for at de kan kigge lidt med imens vi får taget billeder, da de vil kunne se over til lokationen for billederne. Måske sørger vi for lidt havespil for de yngste og dem der ellers måtte have lyst til det. Det er i hvert fald bare vigtigt, at gæsterne har mulighed for at få noget af drikke og måske et sted man kan sætte sig lidt. Sidste år var vi til bryllup, hvor vi stod i receptionen på hotellet, hvor festen skulle holdes indtil brudeparret kom. Der blev ikke serveret drikkelse før de kom tilbage fra at få taget billeder. Det var træls, da man som gæst stod og var ret tørstig på det tidspunkt.
 6. Vi har forlovelsesring på venstre, og skal have vielsesringene på højre
 7. Jeg har startet mit vægttab rigtig godt ud med at tage 400 gram på...... Nå, op på hesten igen. Jeg har så også haft en mindre skade i lænden, som har holdt mig lidt tilbage med træningen, men det er heldigvis ved at være i orden igen, så jeg forbliver optimistisk. Hvis jeg kan nå at tabe omkring 6 kilo inden brylluppet, så er jeg glad.
 8. Altså det er cirka et halvt kilo om ugen, så det burde godt kunne lade sig gøre, hvis man er vedholdende.
 9. Vi skal ikke have mousse i vores kage. Vi skal have mandel/marcipan kagebunde med chokolade ganache og hindbærkompot, og så skal den smøres op med smørcreme i et naked look, hvor den bliver pyntet med marcipanblomster og bær (Min kommende mand elsker marcipan)
 10. 10 kg er da vildt flot! Jeg har selv taget et par kilo på her henover ferien, og nu skal det altså stoppe... Min kæreste træner også 5 gange om ugen, så vi påvirker hinanden til at komme afsted. Nu er han også meget dedikeret, da han stiller op til bodybuilding konkurrencer, så det er ham, der har trukket mig med i starten og nu er det bare blevet vores livsstil sammen. Vi har heller ikke børn endnu, så når der engang kommer sådan nogen til verden ændre det sig nok også lidt.
 11. Kan se det er længe siden, der er nogen, der har skrevet herinde, men nu hopper jeg bare lige med alligevel Bryllupsdato: 12-05-2018 Ønsket målvægt: 65 kg. Nuværende vægt: 72,6 kg. Jeg spiser generelt sundt og træner 5 gange om ugen, herhjemme skal vi nok bare blive lidt bedre til at ligge slik/kage/chips på hylden. Eller i hvert fald holde det til én gang om ugen i stedet for hele weekenden og somme tider i hverdagen. Min kæreste kan tåle det, men den går altså ikke for mig. Han er heldigvis indforstået med at vi skal blive bedre til at holde det til enten lørdag eller fredag aften. Hvis man har instagram, skal man være velkommen til at følge mig der, da jeg ligger en del op derinde: stinekeriksen
 12. En naked cake kunne helt sikkert godt være en mulighed, da vi har boho/natur tema Hvad synes i iøvrigt med pynt på bryllupskager, er det no-go med rigtige blomster? Nogle mener jo, man ikke kan komme noget på, der ikke kan spises?
 13. Jeg føler snart, at jeg har søgt og søgt og søgt rundt på google for at finde det perfekte sted, men lige nu føler jeg mig lidt fortabt. Så er der nogen herinde, der kender til et sted med hyggelige/romantiske rammer, gerne med natur omkring? Vi har valgt et boho/natur tema til vores bryllup, og kunne godt tænkte os at stedet kunne matche temaet lidt. Vi er rimelig åbne overfor om det er hotel, restaurant, forsamlingshus, eller et sted hvor vi selv skal stå for maden. Men vi er begrænset til ca. 800 kr. pr kuvert inkl. drikkelse, og så bliver vi mellem 45-50 mennesker til festen. Som sagt skal det helst være omkring syd/midtfyn så vores gæster ikke skal så langt. Steder vi har besøgt er Faaborg Fjord Hotel, og så er vi ved at undersøge mulighederne på Cafe Jomfru Rigborg på Egeskov Slot. Men er der mon nogen, der lige har et sted i tankerne?
 14. Det er en af de ting, min forlovede er fastbesluttet på, og som han også får lov til at bestemme - vi skal have hotdogs
 15. Hej alle sammen! Jeg går med tankerne om, at lave bryllupskagen til vores bryllup selv. Vi bliver ca. 50 gæster, og tænker egentlig det er realistisk nok, at kunne lave den selv. Men hvad er folks erfaringer med dette? Har i nogle gode råd, hvis man begiver sig ud i dette projekt? Hvor lang tid før bør man gå i gang med kagen, osv. Jeg tænker på smags sammensætningen af mandel, marcipan, chokolade og hindbær