Dinie

Medlem
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Dinie

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  nordjylland
 1. Da vi blev gift d 8/8 i år, var vi ca 52 pers. Der blev drukket 24 flasker hvidvin, 24 flasker rødvin, øl er jeg lidt i tvivl om, men men det var imellem 6-9 ks, mokai 2 ks, og sodavand kan jeg ikke huske. Til velkomst fik vi Le Grotte og der gik ca 6 flasker. Vejret var godt og varmt, så tror også det hjalp på folks tørst haha.
 2. Hvad med Knivholt lade? Det ligger i Frederikshavn.
 3. Vi sidder vist nogenlunde traditionelt, mine forældre og h2bs mor, der udover kommer min bedstefar og hans kone også til at sidde der, så vi bliver 7 og det er helt ok. Jeg tænker lidt, om din stedfar ikke ville føle sige udenfor? Det kommer selvfølgelig også an på, hvor tætte i er osv.
 4. Min søster havde også nogle forfærdelige oplevelser i den butik for 2 år siden, og derfor ville jeg under ingen omstændigheder derned da det blev min tur. Mage til dårlig og uforskammet service skal man lede længe efter. Min varmeste anbefaling går til Holmenlund brudebutik istedetfor.
 5. uhh godt det ikke kun er mig der har det sådan haha Jeg har mere eller mindre opgivet "dimsen" til kagen. Vi ville gerne have noget tekst istedet for en figur, men vi nægtet simpelthen at give så meget for det.
 6. Tillykke med tråden og det forestående bryllup
 7. Jeg ville invitere M + evt partner til M og ingen andre. Mht at splitte par op og kun invitere den ene part fordi man ikke kender den nye kæreste, så var/er det noget, jeg/vi aldrig kunne drømme om. Hvad andre gør, er helt op til dem, men jeg kunne ikke selv gøre det
 8. Jeg har ikke selv prøvet, men min søster og svoger bestilte på netpris.dk, og det gik nemt og fint. De bestilte det hele på en palle, det var vist det, der bedst kunne svare sig for dem.
 9. Hej Ja det der med dekoration af bordene, det kører simpelthen bare rundt for mig haha Jeg syntes der er så meget inspiration på pinterrest og google, meeen meget af det, er jo totalt opgejlet og ikke til at komme i nærheden af for penge... Vi skal have runde 8-10 personers borde, navy blå "gennemsigtige" sløjfer på stolene, hvide duge, navy blå bordløbere og en buket i hot pink/pink nuancer på hvert bord. I hver vase kommer der et led lys i bunden (giver en super fed effekt) og så skal der nok lidt stearinlys på bordene også, men ved ikke endnu, om det skal være fyrfads eller bloklys. Hvide servietter, men kan ikke helt greje om det skal være i stof eller? Syntes 8 kr pr stk i leje er lidt dyrt, eller er det bare mig? Hvad pynt skal i have på bordene? Skal i have stof eller papirs servietter? og sidst men ikke mindst, hvordan skal jeres foldes?? Håber i kan hjælpe, for det kører rundt og rundt i hovedet på mig
 10. Hvor kan man få de små tin æsker henne? De er da super søde!
 11. Åh hvor er det tralst med sådan noget familiefnidder! Hvis det var mig, ville jeg simpelthen skære lige igennem, og sige; vi bestiller en kage et andet sted, hvis du ikke vil lytte til os og vores ønsker. Jeg ved det kan være svært, men nogle gange må man mande sig op og snakke med store bogstaver. Det er jo jeres dag og i har jo ikke bedt om "den virkelig insisterende hjælp"
 12. Mange gode ideer Det ser rigtig godt ud!
 13. Wauw det ser virkeligt godt ud!
 14. Ej hvor godt! Håber flere vil være med Jeg har ikke nogle billeder at vise selv, men runde 180cm borde, hvide duge, navy farvet bordløber, hot pink blomster(roser,nelliker,geoginer og hortensia) i 20 cm vase med led lys i bunden. Regner med hvide servietter, men ellers er der ikke andet på plads..
 15. Hej Syntes det er længe siden der har været en tråd med pynt af bordene. Og vi kan vel alle bruge lidt inspiration Jeg eeelsker ihvertfald pinterrest og google, men nogle gange er det også bare rart med real life. Hvordan skal jeres borde dekoreres? Eller hvordan blev jeres borde dekoreret? Gerne billeder