Dinie

Medlem
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dinie

 1. Hej Syntes det er længe siden der har været en tråd med pynt af bordene. Og vi kan vel alle bruge lidt inspiration Jeg eeelsker ihvertfald pinterrest og google, men nogle gange er det også bare rart med real life. Hvordan skal jeres borde dekoreres? Eller hvordan blev jeres borde dekoreret? Gerne billeder
 2. Da vi blev gift d 8/8 i år, var vi ca 52 pers. Der blev drukket 24 flasker hvidvin, 24 flasker rødvin, øl er jeg lidt i tvivl om, men men det var imellem 6-9 ks, mokai 2 ks, og sodavand kan jeg ikke huske. Til velkomst fik vi Le Grotte og der gik ca 6 flasker. Vejret var godt og varmt, så tror også det hjalp på folks tørst haha.
 3. Hvad med Knivholt lade? Det ligger i Frederikshavn.
 4. Vi sidder vist nogenlunde traditionelt, mine forældre og h2bs mor, der udover kommer min bedstefar og hans kone også til at sidde der, så vi bliver 7 og det er helt ok. Jeg tænker lidt, om din stedfar ikke ville føle sige udenfor? Det kommer selvfølgelig også an på, hvor tætte i er osv.
 5. Min søster havde også nogle forfærdelige oplevelser i den butik for 2 år siden, og derfor ville jeg under ingen omstændigheder derned da det blev min tur. Mage til dårlig og uforskammet service skal man lede længe efter. Min varmeste anbefaling går til Holmenlund brudebutik istedetfor.
 6. uhh godt det ikke kun er mig der har det sådan haha Jeg har mere eller mindre opgivet "dimsen" til kagen. Vi ville gerne have noget tekst istedet for en figur, men vi nægtet simpelthen at give så meget for det.
 7. Jeg ville invitere M + evt partner til M og ingen andre. Mht at splitte par op og kun invitere den ene part fordi man ikke kender den nye kæreste, så var/er det noget, jeg/vi aldrig kunne drømme om. Hvad andre gør, er helt op til dem, men jeg kunne ikke selv gøre det
 8. Jeg har ikke selv prøvet, men min søster og svoger bestilte på netpris.dk, og det gik nemt og fint. De bestilte det hele på en palle, det var vist det, der bedst kunne svare sig for dem.
 9. Hej Ja det der med dekoration af bordene, det kører simpelthen bare rundt for mig haha Jeg syntes der er så meget inspiration på pinterrest og google, meeen meget af det, er jo totalt opgejlet og ikke til at komme i nærheden af for penge... Vi skal have runde 8-10 personers borde, navy blå "gennemsigtige" sløjfer på stolene, hvide duge, navy blå bordløbere og en buket i hot pink/pink nuancer på hvert bord. I hver vase kommer der et led lys i bunden (giver en super fed effekt) og så skal der nok lidt stearinlys på bordene også, men ved ikke endnu, om det skal være fyrfads eller bloklys. Hvide servietter, men kan ikke helt greje om det skal være i stof eller? Syntes 8 kr pr stk i leje er lidt dyrt, eller er det bare mig? Hvad pynt skal i have på bordene? Skal i have stof eller papirs servietter? og sidst men ikke mindst, hvordan skal jeres foldes?? Håber i kan hjælpe, for det kører rundt og rundt i hovedet på mig
 10. Hvor kan man få de små tin æsker henne? De er da super søde!
 11. Åh hvor er det tralst med sådan noget familiefnidder! Hvis det var mig, ville jeg simpelthen skære lige igennem, og sige; vi bestiller en kage et andet sted, hvis du ikke vil lytte til os og vores ønsker. Jeg ved det kan være svært, men nogle gange må man mande sig op og snakke med store bogstaver. Det er jo jeres dag og i har jo ikke bedt om "den virkelig insisterende hjælp"
 12. Hej piger Er der nogen af jer der har købt slør online og i så fald, hvorfra? Syntes de er så dyre i butikkerne, men vil jo heller ikke stå med noget min niece (5år) kunne sy no affence.. Jeg søger et slør med blondekant: gerne noget blomsterblonde kant, længde: til fingerspidserne, i hvid. Kan i hjælpe?
 13. Hej Så har jeg købt de fineste rammer til bord numre og en flot tung gammel ramme til bordplanen, og jeg havde snakket om det flere gange. Men den kære h2b har intet hørt (haha typisk, ikk) Og han syntes det er for fjollet med bord nr og plan.. Vi skal have 7 eller 8 runde borde med ca 8 pers ved hvert bord, så jeg syntes jo nok at vi kunne have det, men han skal også være med til at bestemme, så det droppes. Problemet er, at de rammer skulle være en del af bordpynten. Jeg tænker lidt, at man måske kunne finde nogle citater/digte og sætte i, så vi stadigt kunne bruge rammerne, men lyder det dumt?? Eller har i andre nogle forslag?
 14. Mange gode ideer Det ser rigtig godt ud!
 15. Wauw det ser virkeligt godt ud!
 16. Hej Hvor har i købt vielses ringe? Vi er lidt i tvivl, vi har kigget på chanti.dk da de har nogle til vores budget også. Men kender i til andre steder? Der ikke koster en bondegård?
 17. Ej hvor godt! Håber flere vil være med Jeg har ikke nogle billeder at vise selv, men runde 180cm borde, hvide duge, navy farvet bordløber, hot pink blomster(roser,nelliker,geoginer og hortensia) i 20 cm vase med led lys i bunden. Regner med hvide servietter, men ellers er der ikke andet på plads..
 18. Tak for forslagene, jeg må prøve at vise ham de forskellige ting, og måske også overveje anden form for pynt, så han har noget at vælge imellem haha Tak
 19. Hvor er der bryllupsmesse henne i Aalborg i weekenden? Jeg kan kun finde den d. 25.?? Vi har i øvrigt kigget på ringe fra Aagaard. Vores ringe skal være i guld, og deres har den pæneste farve. Jeg havde set forkert det er først d 25.
 20. Wow du har også nogle flotte vielsesringe på din hjemmeside! Men jeg tror desværre ikke, vi er i samme prisklasse
 21. super, tak vi må kigge rundt kan jeg høre
 22. tak for tippet ang det med stive myggenet så har jeg hørt det fra en anden også og derfor tør jeg ikke helt at bestille dem.. så tak for tippet
 23. Wauw den kjole er fin! Hvis det var mig, ville jeg kun vælge øreringe, men hvis det er, ang halskæde, så en meget enkel. tynd halskæde.
 24. åh det kunne være fint, vi skal til bryllupsmessen i aalborg på søndag
 25. takker det gav ihvertfald nogle ideer. Jeg tror også vores skal være rimelig enkle, men nu vil vi lige prøve at se på de forskellige steder.