Rose.M

Medlem
 • Content count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rose.M last won the day on September 26 2014

Rose.M had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Rose.M

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 06/02/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  06.09.2014
 • Type vielse
  have
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  koldingfjord Hotel
 1. hvis jeg var jer vile jeg lige tænke en ekstra gang om med så smal ring. Når de bliver så smalle knækker de nemt, de bliver jo slidt med årene og til sidst meget tynde. vores er lige lidt mindre end de "normale". og der var ingen probblemer. Men håber i finder ud af noget
 2. er det ikke bare at skære kagen for, fodre hinanden med det ene stykke også stikke af og få taget billeder. Vi havde også en reception lige efter vielsen (vi blev gift kl 13) og der var velkomstdrik kl 17.30. vi smuttede tidligt fra reseptionen og fik taget billeder der, tror helt sikkert gæsterne syntes det er i orden at i ikke er der og underholder dem
 3. Ja det kan godt være svært at finde hvide sko, Derfor valgte jeg nogle pudderfarvet, så kan jeg også bruge dem bagefter ;)
 4. Jeg ville personligt passe på med at købe noget til sådan en stor dag på en "billigside" som jeg ikke rigtig kender. Har kørt mange skrækhistorier med sådan nogle sider. Hvorfor ikke købe nogle på udsalg, eller på en god hjemmeside hvor der er mulighed for at bytte. Jeg fandt selv mine brude sko på udsalg til 500 kr, sat ned fra 900 ;)
 5. Var det mig der skulle holde bryllup i dec ville jeg have masser af sølv ,glimmer, hvid, kunstigt sne mm. f.eks sølvstjerner/hjerter som pynt. Så det bliver rigtig "Winter wonderland" stemning. Bryllupskagen kunne være en masse cup cakes.
 6. Man skal vel spøger om lov på kommunen. Umildbart tror jeg godt man må.
 7. Kan den person der skal sy den ikke hjælpe, Jeg fik selv min syet, og hun havde nogle forskellige stoffer (små stykker) i en stor bog af stoffer hun kunne bestille. Hun havde også nogle enkelte ruller med blonde.
 8. Mange tak
 9. mit hår tog lidt over 1 time og makeup tog ½
 10. jeg fik sat håret først med slør, så kom jeg hjem hvor min søster lagde min makeup, kjolen kom på 15 min før vi kørte.
 11. her den delvis forfra, vi mangler stadig billederne fra fotografen.
 12. Ville lige vise jer min flotte skræddersyet kjole, som jeg var ud over tilfreds med. den blev så flot.
 13. Vi fik byg selv hotdogs, selvom folk sagde de var mætte kastede de sig over natmaden som hunde, vi fortryder dog at vi ikke gik hele vejen og serverede Cocio til også.
 14. Min Mand mente at han bestemt ikke kunne gå med ring, og han mente helt bestemt at han ville føle den sad i vejen. Men nu 2½ uge efter brylluppet, er der ingen problemer, faktisk sagde han 2 dage efter brylluppet at han slet ikke mærkede den.
 15. Jeg søger et rigtig godt renseri i Skanderborg og omegn (også gerne Aarhus), Min kjole er i helblonde og helsilke, så det skal være nogle der er virkelig dygtige og skånsomme. Nogle der kan anbefale et godt sted,