Rose.M

Medlem
 • Content count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Rose.M

 1. hvis jeg var jer vile jeg lige tænke en ekstra gang om med så smal ring. Når de bliver så smalle knækker de nemt, de bliver jo slidt med årene og til sidst meget tynde. vores er lige lidt mindre end de "normale". og der var ingen probblemer. Men håber i finder ud af noget
 2. er det ikke bare at skære kagen for, fodre hinanden med det ene stykke også stikke af og få taget billeder. Vi havde også en reception lige efter vielsen (vi blev gift kl 13) og der var velkomstdrik kl 17.30. vi smuttede tidligt fra reseptionen og fik taget billeder der, tror helt sikkert gæsterne syntes det er i orden at i ikke er der og underholder dem
 3. Ja det kan godt være svært at finde hvide sko, Derfor valgte jeg nogle pudderfarvet, så kan jeg også bruge dem bagefter ;)
 4. Jeg ville personligt passe på med at købe noget til sådan en stor dag på en "billigside" som jeg ikke rigtig kender. Har kørt mange skrækhistorier med sådan nogle sider. Hvorfor ikke købe nogle på udsalg, eller på en god hjemmeside hvor der er mulighed for at bytte. Jeg fandt selv mine brude sko på udsalg til 500 kr, sat ned fra 900 ;)
 5. Var det mig der skulle holde bryllup i dec ville jeg have masser af sølv ,glimmer, hvid, kunstigt sne mm. f.eks sølvstjerner/hjerter som pynt. Så det bliver rigtig "Winter wonderland" stemning. Bryllupskagen kunne være en masse cup cakes.
 6. Man skal vel spøger om lov på kommunen. Umildbart tror jeg godt man må.
 7. Kan den person der skal sy den ikke hjælpe, Jeg fik selv min syet, og hun havde nogle forskellige stoffer (små stykker) i en stor bog af stoffer hun kunne bestille. Hun havde også nogle enkelte ruller med blonde.
 8. Ville lige vise jer min flotte skræddersyet kjole, som jeg var ud over tilfreds med. den blev så flot.
 9. Mange tak
 10. mit hår tog lidt over 1 time og makeup tog ½
 11. jeg fik sat håret først med slør, så kom jeg hjem hvor min søster lagde min makeup, kjolen kom på 15 min før vi kørte.
 12. her den delvis forfra, vi mangler stadig billederne fra fotografen.
 13. Vi fik byg selv hotdogs, selvom folk sagde de var mætte kastede de sig over natmaden som hunde, vi fortryder dog at vi ikke gik hele vejen og serverede Cocio til også.
 14. Min Mand mente at han bestemt ikke kunne gå med ring, og han mente helt bestemt at han ville føle den sad i vejen. Men nu 2½ uge efter brylluppet, er der ingen problemer, faktisk sagde han 2 dage efter brylluppet at han slet ikke mærkede den.
 15. Jeg søger et rigtig godt renseri i Skanderborg og omegn (også gerne Aarhus), Min kjole er i helblonde og helsilke, så det skal være nogle der er virkelig dygtige og skånsomme. Nogle der kan anbefale et godt sted,
 16. ej hoptimister, det var dog en god ide. Vi får hende der laver vores bryllupskage il at lave figur, så de ligner os, også det kommer til at ligne mig på dagen med hår, brudekjole blomster mm. ;)
 17. Hvor i landet er det.
 18. Vi købte min forlovedes tøj inden han friede til mig he he. Ej vi vidste jo godt vi ville giftes også var vi i Tyskland på et Hugo Boss Outlet, så der købte vi det, da vi sparede næsten ½ pris ;). Nogle gange skal det rettes lidt til, så det kan godt være en god ide at gøre det nogle uger før.
 19. vi sendte ud 3 måneder inden
 20. jeg kan ikke få min over hovedet, det er den for strem til. jeg træder ned i min. ellers få hjælp af w personer. du står med stegte arme en giver dig over hovedet og en anden tager imod. men hvis du kan så træd ned i den.
 21. Så min kjole næsten færdig ved skræderen, der mangler lige blonder ved ærmerne og ved kanden for neden. blonden der skal bruges kan i se på billederne.
 22. Hov der kommer også slåede knapper i ned af ryggen
 23. Der ligger en god en på buddinge torv. lige ved rundkørslen og tæt på MC Donalds.
 24. hvor i landet snakker vi om
 25. Vi tager bare en lille tur (4 dage) på welness i Kiel også tager vi lidt rundt i Europa 1 uges tid bagefter , hvor ved vi ikke lige endnu, det ser vi på. Vi har ikke lige råd til bryllupsrejse nu, Men vi tager til USA til næste år. så det bliver nok vores bryllupsrejse