veronica85

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About veronica85

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.09.2015
 1. hvad har i givet for at prøve kjole? Hvor mange og hvem har i haft med? Og hvad skal man huske? Hvad skal i give for tilpasning? Hvis i er fra Nordjylland hvor har i så købt og prøvet henne?
 2. Tak for jeres svar piger. Der er helt klart nogle lækre sko mellem.
 3. Så blev det også min tur til at være lidt aktiv herinde. Jeg skal giftes i september 2014, og har fået den ide at mine brudesko skal være i sølv - og det er bare svært at finde nogle pæne sko, som ikke udstråler billigt bilka fodtøj. Er i tilfældigvis faldet over nogle vil jeg meget gerne vide det. Håber I gider hjælpe:-)
 4. Hej. Har siddet og kigget på de fantastiske stregtegninger. Men den kirke vi skal vies i ligger ikke her. Kan det tænkes du vil lave den til os? Det er hammer kirke ved Aalborg Mvh veronica
 5. De bryllupper jeg har været til har der altid været tyl på bilernes antenner når man er kommet ud af kirken
 6. Vi (læs jeg) er ved at planlægge bryllup til næste år. Vi kom ,så til at snakke om, at vi faktisk ikke ved hvem og hvordan man gør med tyl på bilerne uden for kirken. For selvfølgelig skal der jo tyl på bilernes antenner, vi ved bare ikke hvem der gør det? Håber I kan hjælpe
 7. Vi har sat dato til den 19/9-15. Vi har booket kirke og selskabslokale til festen om dagen. Er lidt i vildrede med aftenarrangementet. Fotograf er booket. Jeg går på barsel og da mit arbejde kræver meget overarbejde i første halvår er jeg allerede i gang med invitationer, favorbokse til bordkort, kirkehæfter. Tøj tager vi efter nytår skal nemlig lige tabe nogle babykilo først.