for_altid<3

Medlem
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About for_altid<3

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/18/1982

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vestsjælland

Recent Profile Visitors

389 profile views
 1. hej piger.. Skal i gang med vores kirkehæfter, men hvordan får jeg skrevet salmerne på computeren så de kan foldes som et hæfte? tænker at jeg bruger et a4 karton som jeg folder til et alm hæfte og så skal siderne sættes fast. der kommer til at skulle være tekst på begge sider når man folder det på den måde, men kan ikke lige hitte ud af hvordan jeg skal gøre.. Håber på hurtig hjælp..
 2. skal til og ha lavet vores kirkehæfter, og vil godt ha dem ligesom vores menu/bordkort som er "flip op". Men hvad gør jeg når jeg ikke kan få salmen til at være der? Regner med at folde kartonet så der bliver 3 spalter, hvor salmerne så skal sættes i midten. Giver det nogen mening?
 3. Okay Super.. hvad mål har dine poser?
 4. Hvor meget ris skal der i hver rispose? Er det bare helt alm ris man skal bruge? De skal skylles og bare lægge til tøre inden?
 5. Hvad skriver du så i dit kirkehæfte? Jeg havde bare tænkt at skrive:bøn, samle, vielse, salme osv.. tror også bare jeg gør det alligevel, synes det virker lidt "tomt" hvis der kun er de 4 salmer..
 6. Vi havde møde med præsten den anden dag, og glemte at skrive programmet ned med vielsen, så mailede til ham. Han sendte Så kun listen med salmerne,så skrev igen at det var rækkefølgen for det hele jeg skulle bruge, da jeg ville lave kirkehæfter. Han skrive tilbage at han synes jeg skal nøjes med at printe salmerne ud da det andet vil blive noget rod hvis det nu blev ændret.. Nu ved jeg så ikke om jeg bare skal droppe dem, kun printe salmerne eller om jeg skal skrive den rækkefølge som.jeg er ret sikker på det vil forgå i..
 7. Var der nogen der havde lavet en æske eller pose til panodiler til favour æskerne?
 8. Hvordan er traditionerne på dagen, skal brudebukketten ligge i våbenhuset eller afleveres så man har den med fra man køre afsted til kirken?
 9. Øl Makat.. Jeg ville lave en kurv med lidt forskelligt lækkert samt nogen øl, og andre ting som skal stå her hjemme til H2B og hans forlover som de kan hygge med aften før brylluppet. Det jeg godt ville have hjælp til hvis det kan lade sig gøre, er en øl makat med vores monogram i stedet for Tuborg logoet. jeg har lige prøvet at lægge en makat i Paint men kan ikke ændre på den. Er der nogen der selv har prøvet det eller ved hvordan man kan gøre det?? Knus
 10. Vil du dele de sjove regler?
 11. Hej piger. Jeg er i gang med at lave vores menukort som også skal fungere som bordkort. Jeg har bare et lille problem som jeg håber i kan hjælpe med.. det er sådan et der er foldet, hvor menuen sidder på den ene side og så er der 3 stk papir i forskellige størrelser på den anden side. Jeg har skrevet aftens program, vel/ bekommen sang på den anden og så er jeg i tvivl om hvad der skal være på den 3.. Har i et forslag? Havde også tænkt på at droppe sangen og at der så skulle være tegningen af vores langbord og så en hvem er hvem, men vi skal kun være 28, så måske det er lidt overflødigt.. Kom endelig med jeres forslag..
 12. Hvorfor kan jeg ikke se det første billede der er lagt ind?
 13. Hvad er det nu man kan bruge til at kaste med hvis det ikke skal være ris? Har købt sæbebobler..
 14. Er der nogen der ved hvor man kan finde sådan et silke bælte hvor der er sat sten på, ligesom et spænde. Altså ikke sten over det hele, og uden at det koster en formue?
 15. Sender i eftermiddag når jeg kommer på pc..