Thiv

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thiv

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 06/19/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  01.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nødebo Kro
 1. Jeg synes den er rigtig god! Jeg har haft en tidligere og har selv købt en til brylluppet.
 2. Jeg har fået et tilbud på en rund buket der er 30 cm i diameter til 800-1000 kr. Den er primært af lyserrøde og hvide roser, men med nogle andre smukke blomster og hjerteranker. Så har vi fået 10 borddekorationer til 1750 kr . super fint lille sted i ganløse (stenløse). Fru have
 3. Tillykke . Hvor er det dejligt for jer. Du bliver dybt afhængig af dette forum det er jeg sikker på. Vi skal holde vores fest og reception på smukke nødebo kro. Der står man for det hele selv men lejer lokalerne af dem. Det er de smukkeste lokaler med udsigt ud over esrum sø. Vi er så glad for vores valg af sted . Det er et så fint sted, meget finere end på deres hjemmeside og det skal ses. Man kan leje lokale til mindre selskaber men også til store fester med op til 120 gæster. Held og lykke.
 4. Eksamensopgave, men jeg kan ikke lade vær med at kigge her i stedet! glæder mig så meget !!!! :)

  1. Ki Schou

   Ki Schou

   uh se at få skrevet på din opgave, det er svært vanedannende herinde og du har hurtigt brugt lang tid :)

 5. Tillykkke !!!!! Man bliver yderst afhængig af forumet herinde når man skal giftes. - jo mere jo tættere det kommer på. De fleste kjolebutikker siger, at det er en god ide, at være ude omkring de 9 måneder før. På den måde er der både tid til, at på kjolen bestilt hjem og få den syet til hos en skrædder. Jeg selv var dog kun ude omkring de 5 måneder før - og hun pressede mig lidt med bestillingen, da de ikke havde alle hjemme i alle størrelser. Så jeg ville klart anbefale at du gjorde det noget før. Desuden er processen helt fantastisk! - jo flere jo bedre !
 6. Jeg købte min kjole hos lykke-brudekjoler (ballerup). Hun var rigtig god til at komme med forslag der passede til mig og som så virkelig godt ud. Jeg havde en fin oplevelse første gang jeg var derude. Jeg ringede en af de efterfølgende dage og købte BRUDEKJOLEN! - behandlingen bliver egentlig bedre og bedre for hver gang jeg er der. Jeg synes hun er meget personlig og kan huske mig hver gang jeg kommer. - Det er virkelig god behandling. Min brudekjole hænger fortsat hos hende, da jeg ikke har noget sted at opbevare den. Jeg er altid velkommen hvis jeg vil prøve den eller der er det mindste. Jeg var fx lige ude og prøve den i lørdags, da jeg var i tvivl om skoene jeg havde købt til passede.
 7. Nu har vi været ved blomsterhandleren (fru have) i ganløse - stedet kan varmt anbefales, vi fik en dejlig behandling og hun havde også masser af ideer! Vi kommer af med max 2750 kr for brudebuket og 10 borddekorationer :)
 8. Godt valg med Lyngby kirke. Jeg synes den er virkelig smuk !!! - og ret unik!
 9. HOLD DA OP !!!!! - hvor er den smuk !! 800 kr var billigt tænker jeg !!
 10. Jeg tænker umiddelbart, at den skal være hvid, men jeg har ikke tænkt mere på det. Er egentlig åben overfor foreslag. Smid gerne nogle billeder af jeres smukke brudebuketter op eller billeder af, hvilken stil i ønsker ?
 11. Hej til jer alle. Så er der under 4 måneder - det er helt vildt! Er der nogle der kan hjælpe med inspiration til min brudebuket? Kan i smide nogle billeder op af jeres eller nogle som i har fået inspiration af? Og er der nogle af jer der vil anbefale en god blomsterhandler i nordsjællandsområdet? Umiddelbart tænker jeg, at buketten skal være simpel, da kjolen er meget stor - men lad mig høre hvad i synes. Held og lykke til jer alle sammen
 12. Jeg har fundet nogle meget søde papirsugerør i søstrene grene nogle med prikker og andre med striber
 13. I morgen er der 4 måneder til den store dag og jeg kan ikke vente!!!

 14. Hvor kan du se priserne hennne? Det er flotte ting de laver