Ansbjerg80

Medlem
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ansbjerg80

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/23/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  23.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hjørring, Nordjylland
 1. Så blev jeg lidt klogere:-)
 2. Okay, der kom det så frem, uden at jeg gjorde noget som helst. I rest my case
 3. Det er sikkert et dumt spørgsmål... Alle I, der er blevet gift: ude i højre margen står der 'Lykkeligt gift' under evt. profilbillede. Hvordan får I det frem? (Jep, jeg er et skvat til det computer-cirkus)
 4. Vi har fået en rejse i bryllupsgave - 1 uge på Tenerife. Min mand er på skole lige for tiden, så det må vente til han er færdig med det. Vi er begge i lære, så der er nogle ting, vi må tage hensyn til. Men det bliver helt sikkert godt. Pasning af børn & hund er inkluderet i gaven, så det skal vi ikke spekulere på. (Forkælet?? Nej da!)
 5. Hvor i verden skal det foregå?
 6. I så fald er jeg da vist kriminel Min mors kollega lavede vores kage (har desværre ikke billede endnu), det er noget hun har som hobby/sidegeschäft. Den var helt fantastisk flot og smagte himmelsk. Prisen var 2500 for kage til 100 mennesker. Udover den stablede kage var der to kager - hver med en diameter på 30 cm - der slet ikke blev taget hul på. Jeg havde kage med til mine kolleger om mandagen og topkagen ligger i fryseren og venter på vores 1 års bryllupsdag. Der er heldigvis mange muligheder og de behøver ikke alle sammen koste 1/2 jetjager.
 7. Nu med lovformelig ægtemand

 8. Rart at vide - min kjole blev også ret snavset på slæbet :-)
 9. Vi bookede feststed knap 3 måneder før, det var ret spontant. Jeg tilhører en frikirke, så kirken var ikke noget problem - og fotografen er en venindes kammerat, der river en eftermiddag ud af kalenderen. (Han er professionel, det var rent held, at han havde tid). Men nu snakker vi altså også Vendsyssel, det lyder til at man skal være i noget bedre tid andre steder.
 10. Jeg har et sjal (ikke hvidt/ivory/kjolefarvet/whatever), jeg købte for flere år siden. Det regner jeg med at have med som back-up, hvis det bliver køligt på lørdag. Jeg ryger, så skal jo udenfor en gang imellem, og der bliver også noget gå-over-i-mormors-have i forbindelse med at få taget billeder, så det er med at være forberedt. Sjalet er i stærke farver, og jeg synes det giver en god kontrast til kjolen.
 11. Vi har ikke velkommen/velbekomme-sang. Vi kommer til at synge mere end rigeligt uden, hvis jeg kender familierne ret, så det har vi valgt at droppe. Ris må folk selv have med, hvis de vil kaste med det. (Jeg har været gift før, og kan godt huske, hvor lang tid det tog at få ris ud af hår, undertøj osv. Det sniger sig ind ALLE steder) Vi har ikke lavet playliste endnu (damn, jeg VIDSTE, der var noget, vi havde glemt!), men jeg sætter h2b til det - han er god til den slags, og vil med garanti synes det er sjovt. Nu går tiden godt nok stærkt!
 12. Vi satser på at nå lidt hist og her, men ved godt, at det nok ikke er realistisk at nå alle gaverne. Resten må vente til dagen efter. Nu er der godt nok ikke lang tid tilbage
 13. Puh, du siger noget. Vi har heldigvis konfiskeret alle ekstra nøgler, så ingen har adgang.
 14. Vi holder reception efter vielsen, så det er dér, vores gæster befinder sig om eftermiddagen. Vi vil så gerne selv være med til starten af receptionen, og blandt andet skære kage ud, så vi får først taget billeder sidst på eftermiddagen. Min mormor bor 30 meter fra feststedet, og vi får billederne taget i hendes have, så vi stikker lige af en halv time før receptionen slutter og får taget nogle billeder. Imens fortsætter gæsterne formodentlig med at drikke bobler/kaffe og hygge sig. Gruppebilleder får vi taget i forsamlingshuset lige inden middagen.
 15. Pyh, jeg slap med forskrækkelsen:-) En anden kollega tilbød at tage vagten, så min serveringspige kan godt. Nu er der så én af de to andre, der muligvis springer fra - i dette tilfælde pga. sygdom. Det kan hun jo altså ikke gøre for, men ærgerligt er det. Hende, der har overblikket er heldigvis stadig på; og hun kender én, der måske kan træde i stedet for den anden. Manner, der er da nok noget spænding i det her...