Susannestege

Medlem
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Susannestege

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 07/10/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  05.06.2015
 • Type vielse
  Tårnborg kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vielse i Tårnborg Kirke, reception hjemme, fest i Gedesøparkens festlokale
 1. Er ikke på herinde så tit mere, så send en SMS på 30 61 48 23 hvis de har interesse
 2. Har disse, som jeg aldrig fik brugt. Str 40
 3. Fik aldrig selv historien af vide
 4. Har fået så meget ros, som skal videre til dig Bent. Har haft to der har skrevet, og bedt om jeres navn og nr.
 5. Det har været den mest fantastiske dag i mit liv. Havde en stress om morgenen. Dansede rundt til musik klokken 6.15. Tog til frisør klokken ni,, mens Thomas og mine søskende gjorde dem selv og børnene klar. Min frisør skal selv giftes til august, så snakken gik lystigt. I kirke klokken 13, hvor jeg bare blev så imponeret over mine børn. De var så søde, og super eksemplariske. En masse ris og kærlige kram bagefter. Til fotograf, hvor vi først kørte til stranden ved Storebæltsbroen, og derefter til den mere sandede strand hvor vi bor. Kom til receptionen en time efter kirken. Dette er det eneste jeg fortryder. Jeg nåede ikke at hilse på alle, da nogle var kørt fra receptionen inden vi kom. Til fest, hvor pattegrisen duftede vidunderligt da vi ankom. Alle gæster var i hopla. Vi spiste forret og min far holdt tale. Nogle gange synes jeg, at han holder dårlige taler. Men denne var lige i skabet. Derefter tale fra Thomas. Blev rørt da han nævnte hans far, som døede da han var 16. Derefter hovedret og der smed jeg skoene Der kom en film, med en masse billeder af mig og lidt af mig og Thomas. Det var mine søskende der havde lavet den til min ynglings melodi. Derefter en del sange og sjove indslag. Så fik vi bryllupskage, som smagte vidunderligt. Alle roste kagen. Buffeten blev pakket væk, og Bent fra diskobil skruede op. Hold nu op, alle var ude og danse. Jeg tror aldrig, at jeg har danset så meget. Baren var åben, og alle morede sig herligt. Klokken fire lukkede og slukkede vi festen. Alle har rost festen, rost maden, rost pynten og sammenhængen i det hele. Toiletkurvene blev brugt flittigt ( og også til lidt sjov og fis og ballade).
 6. Vi havde den mest vidunderlige dag. Tusinde tusinde tak....
 7. Glæder mig vildt. Føler mig ikke stresset, selvom det er nu, at alle trådene skal samles. Sidder lige nu, og laver kirkehæfter. Regner med at lave 90. 55 er inviteret til fest, og regner med ca 20 kollegaer, lidt venner m.m. Pyh, det tager tid, og jeg burde nok være startet lidt før.
 8. Så er der bagt kransekagestykker og lagt i fryseren.... Fire dage endnu. Nu starter oprydningen af huset, så der er klar til reception. Skal lige have min sidste arbejdsdag i dag, så ferie.
 9. En uge... Shit det går stærkt nu. Det er ikke helt til at fatte. Vi har kun fået tre afbud ialt, så det er fint. Vi bliver 52 til festen. De sidste ting skal nu ordnes. Har nu talt med vores nye præst, hun virker sød, og er mindst lige så nervøse som os, hvis ikke mere. Det er hendes første bryllup. Har i dag fået tilsendt sangene og rækkefølgen, så nu skal jeg lave kirkehæfterne. Skal også lige pakke 100 risposer og lave det sidste på børneposerne. Og så skal toiletkurvene ordnes. Hovedrengøring af huset starter i morgen. Søndag stå på fodboldkamp med sønnen. Mandag arbejde, og derefter ferie.
 10. Endelig er min pencilen begyndt at hjælpe. Har dog stadig en kæmpe bule på højre side af halsen, men har da kun vågnet to gange i nat. Skal hjem til min kollega i dag, som skal rette min kjole i længde, stropper og ind ved brystet. Glæder mig vildt til at prøve den, når den passer helt. Fik desværre et afbud i går. Min ene fætter og kone kan ikke komme alligevel. Øv øv Thomas går og får ordnet en masse praktisk på huset. Så jo, det går fremad. Thomas ring er kommet tilbage, og nu passer den ❤️❤️❤️ Fotografen ringede forleden. Han kørte rundt i byen for at finde de bedste steder til billederne. Er spændt på at høre, hvor det bliver. 12 dage tilbage
 11. Stort tillykke... Dejligt billede.
 12. Av min hals, må hellere komme til lægen. Kan slet ikke sove. Vågner hver time. Øv