ongobongo

Medlem
 • Content count

  596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ongobongo last won the day on March 8 2016

ongobongo had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About ongobongo

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.10.2015
 • Type vielse
  Udendørs vielse ved havet
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordsjælland

Recent Profile Visitors

1,765 profile views
 1. Jeg havde helt simple brilliantørestikkere i og dette har smykke af ægte, tørrede blomster (det store spænde). Det er ikke mig på billedet, men bare så I ka se eksempel. Min mand, far, bror og min mands forlover havde matchende pins på reverset. Det var så fint
 2. Jeg har denne kjole til salg i en str 40/42 hvis du er interesset :-) flot stand.
 3. Smukke, smukke ringe! Fantastisk følelse når det bare lever helt op til ens drømme. Jeg har lige læst hele din tråd og den er bare såmfin. Er vild med grafikerens arbejde og de flotte invitationer!!
 4. Stort tillykke! Håber I har haft en helt fantastisk dag og nu sover ud som mand og kone
 5. Tak skal du have jeg forstår dig godt - jeg havde det altså også lidt mærkeligt med det, fordi det jo er "din" kjole og du bar den så smukt, men på samme tid var det altså bare kjolEN! Som du er inde på tror jeg dog det bliver rart med en kortere model til om aftenen, så den beslutning er jeg rigtig glad for - og jeg er SÅ forelsket i den korte også, så det var en ret nem beslutning. er glad for at have inspireret - og det skal selvfølgelig være "jer" når det lige var den der gik i hjertet. Din skiftekjole er så flot!!
 6. Stort tillykke med det kommende bryllup og selvfølgelig den helt fantastiske kjole, som jeg jo også selv bar. Det er lidt mærkeligt at en anden skal have "min" kjole :D hehe men helt forståeligt, den er så flot. Jeg havde også en kort skiftekjole og det var jeg så glad for - vi dansede hele natten og det var skønt at have benene fri
 7. Vores farver var pudder og navy og farven på kortet blev valgt efter køn og så med en sølvglimmerstribe på.
 8. Jeg har meget lille barm, men tænker faktisk også på at købe den, jeg tror den kan noget særligt for de fleste, har da ikke hørt andet om Wonderbra i hvert fald Den er altså også bare virkelig god! Og så synes jeg faktisk, at de har fået lavet nogle ret flotte designs. Den har jeg også og havde på til mit bryllup. Jeg tænkte ikke på den et eneste øjeblik i løbet af dagen og natten. Den sad bare som den skulle. Jeg købte den i Wonderwear på halv pris i vinters, så hvis man holder øje til januarudsalget, bliver den sikkert sat ned igen.
 9. Tillykke med at have fundet din drømmekjole - må vi ikke se den? Jeg valgte nogle klassiske brilliant ørestikkere, som jeg har brugt lige siden og så havde jeg blå sko på til - mange kommenterede det og syntes det var fint. Jeg er slet ikke til de traditionelle brudesko. Dem her kan jeg sagtens bruge efterfølgende også
 10. Generelt - helt OK at vælge børn fra! Vi havde børn med til vielse og reception, men middagen var uden. Dog synes jeg at når I har valgt nytårsaften, så er det uanset i hvor god tid I er ude i, så er det svært at få børnene passet plus at forældrene måske også ønsker at være sammen med deres børn på sådan en aften. I kan måske gøre lidt ekstra ud af underholdning til børnene? Indrette et film-rum, hvor de kan se film og hygge sig - evt. med madrasser så de kan falde i søvn uden at forældrene behøver tage hjem.
 11. Tak for jeres søde kommentarer! Vil så gerne nå at svare hver og én af jer, men har ikke tiden lige nu. Vi er i dag kommet hjem fra bryllupsrejse og har netop modtaget billederne fra fotografen! De er så fine!!
 12. Tak for den fine beretning, Anne! Og selvfølgelig de skønne billeder! I er bare så fint et par. Helt vildt dejligt også at have J's kommentarer med på vejen. Vi tog også på bryllupsrejse om mandagen (havde et fly kl. 06:15 ), og vi er helt enige i, at det var fantastisk at komme væk og bare være sammen og fordøje det hele.
 13. Uh det virkede!! Vi festede til kl 5 om morgenen, andre blev ved til kl 7:30 haha. Maden var fantastisk - alt klappede!! På nær en kjolekrise!! Vi skulle bare køre ti min fra mine forældre til Marienlyst - Men efter at have siddet ned i bilen var min kjole helt krøllet da jeg steg ud!! Totalt krise!! Marienlyst var fantastiske - to min senere sad jeg på knæ på gulvet mens to tjenere havde fundet et strygejern og strøg mit slæb!! Der var klokken blevet 14:10 og alle stod bag den lukkede dør bare 10 meter væk!!
 14. Tak!! Vi havde en fantastisk dag!! Nu er vi på Mallorca på bryllupsrejse og det er helt fantastisk at være mand og hustru!! Ser om jeg kan uploade et billede herfra tlf men ellers må I vente til vi er hjemme igen om en uge.
 15. Velkommen til!! Virkeligt lækre farver og dejligt tema. Ser ud som et lækkert sted I har fundet jer.