Pyntesyg

Medlem
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pyntesyg last won the day on December 8 2014

Pyntesyg had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Pyntesyg

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,272 profile views
 1. Vi benyttede den også til vores bryllup d. 6. juni, og var SÅ glade for det. Knap 500 billeder fra over halvdelen af gæsterne, og selv den ældre generation havd ret nemt ved at bruge den. Den er ALLE pengene værd, jeg kan kun anbefale den. Og så får man billederne i fuld opløsning bagefter, fremfor et Facebook album i komprimeret kvalitet for eksempel. VI havde også heldagsfotograf, men det er bare forskellige typer billeder han tager, og som gæsterne tager - så vi er glade for at have haft begge dele.
 2. Jeg er enig, tylkjolen er da fuldstændigt vidunderlig på dig! Den er virkeligt smuk
 3. Vi skal også vies kl 11, og har simpelthen valgt at sørge for frokost til alle gæster, inden receptionen. VI skulle oprindelig være viet 12:30, men pga renovering måtte vi skifte kirke få måneder før, og så blev det altså kl. 11. Vi serverer frokost på feststedet fra 13-14 mens vi får taget billeder, og når vi så ankommer, og får taget de sidste billeder er der reception efterfulgt af middag. Jeg tror folk bliver glade for at få noget rigtigt mad, ellers er det længe fra morgenmad til middagen. Som de andre også skriver kan det jo gøres billigt - til en venindes bryllup mødtes vi nogle piger dagen før og lavede trekantssandwich i lange baner - det var virkelig hyggeligt, og de var så gode at få dagen efter.
 4. Du kan få rimeligt brede blonder i f.eks Stof og Stil tror jeg. Ellers, hvis der stadig er en måned til, kan du nå at købe noget på nettet. Ebay, Etsy eller lignende. Det kunne være flot med sort blonde som bordløber i hvert fald
 5. Hvis det skal være heeeeelt rigtigt, skal "det gamle" repræsentere noget fra dit tidligere liv, altså før ægteskabet. Men det er der vist ikke mange der tager alt for tungt længere
 6. Hvis du vil bruge lidt penge, og bære et virkelig smukt smykke, så kan man leje diademer hos Galleri Castens for 500 kr til sin dag. Hun har nogle smukke nogen, og måske hun vil lave ét til fremtidig udlejning hvis du har noget bestemt i tankerne. Hun er rigtigt sød
 7. Nej, det skulle det ikke være. Min kjole er ivory og bestilte i ivory. Når sløret er mod andre råhvide ting ser det ikke gråt ud, der er bare ét eller andet clash med kjole og slør. Men, når jeg har noget hvid ved siden af kjolen ser den næsten smørgul ud (overdrivelse fremmer forståelsen), så jeg tror bare at den er mørkere end sløret. Selv om jeg synes den ser enormt hvid ud for sig selv. Haha, bridezilla, much?
 8. Bare lige et godt råd, fra en der fik fejlkøbt sit første slør. Vær rimelig sikker på at nuancen er rigtig. Jeg købte et (smukt!!) slør på nettet, men sammen med min kjole så det bare en smule gråt ud, og det kunne jeg altså ikke leve med. Jeg er så endt med at lave mit eget slør, og jeg er rigtig glad for resultatet, og det giver en særlig følelse at skulle bære noget som man har langt mange timers tanker og arbejde i.
 9. Frederiksberg
 10. Hvor ser I dejlige ud. Du er helt vildt smuk, hold da op! Og så er jeg vild med din buket. Stort tillykke med dagen, og hvor glæder det mig at høre at du fik vendt nerverne til noget godt.
 11. HOLD DA op hvor er det bare flot! Jeg synes det er så flot at du virkelig kæmper, og resultaterne taler jo sit tydelige sprog. Tillykke med det, du er så sej!
 12. Dejligt at høre om alle jeres fremskridt! Her går det også rigtigt godt. Jeg træner omkring 10 timer ugentligt, fordi jeg cykler minimum 30 km om dagen, og så er resten udgjort af crossfit og løb. Der er virkelig sket noget med min krop, og mine muskler bliver langsomt tydeligere. Vægten opfører sig rigtigt pænt, sidst jeg vejede mig lå den på omkring 61 kg, så det er jeg meget tilfreds med.
 13. Det må du da. Selve øreringene (sølv) inklusive perlerne kostede 2600, og så er der hvide safirer for 1500 kr (ialt 0,44 ct, altså 0,22 i hver ørering). Udgangspunktet for designet var et par Sif Jakobs øreringe, som står til 4500 - sølv og zirconiaer. Så jeg er faktisk ret imponeret over prisen, synes jeg har fået rigtigt meget for pengene.
 14. Jeg har to slør til salg, et langt og et kort, med samme blondekant. Tanken var at bruge det lange indtil middagen, og så tage det korte på til brudevalsen, og ikke være så sart over at det blev klippet i stykker. Men - nuancen er lige præcis forkert til min kjole. Jeg sælger den samlet for 650 kr, eller du kan købe det korte for 200 eller det lange for 500, hvis det er noget der falder i din smag.
 15. Super sødt at dig at foreslå, men jeg søger efter saloner hvor man kan få hele pakken - altså hvor de har håret OG kan sætte det på mig :-) Tør ikke at rode mig ud i selv at sætte det på. Ah, sorry, jeg havde ikke lige fanget at det skulle være blivende extensions. Selv om det jo står liiiige dér Jeg køber disse clip-ins, og så tager min stylist sig af resten. De skal jo bare i på dagen. Og så har jeg dem til bagefter, når jeg skal andet der kræver lidt lækkert hår