Lisim

Medlem
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lisim last won the day on July 21 2015

Lisim had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Lisim

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 01/19/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sonnerupgaard Gods

Recent Profile Visitors

1,646 profile views
 1. Godt nok en lidt gammel tråd, men nu er jeg jo også blevet gift og viser da også gerne min frisure frem! ;) Først er det under selve opsættelsen og bagefter senere på dagen med sløret og kjolen på
 2. Du er så smuk i den kjole :D Jeg ville vælge noget opsat hår og med et stort smukt headpiece og så uden slør, da det ville være synd at skjule den smukke ryg på kjolen.
 3. Vi har valgt ikke at gøre det enten/eller. I langt de fleste tilfælde inviterer vi kærester med (også en af vores venner som lige har fået ny kæreste på og vi har kun mødt hende 1 gang til en fest), men jeg har gjort en undtagelse med min mødregruppe, hvor jeg kun har inviteret pigerne og ikke deres mænd, selvom jeg har mødt dem alle. Og det er fordi jeg ser dem som en gruppe for sig, hvor jeg har noget særligt med dem, men ikke med deres mænd. Og jeg tror de vil have det sjovest uden mændene. Jeg kunne nok godt finde på at gøre det samme, hvis det var en anden "speciel" gruppe, fx en tæt gruppe med gymnasieveninder, hvor man plejede at gøre nogle faste ting sammen kun i den gruppe uden andre (ligesom med min mødregruppe). Så giver det mening for mig at invitere uden kærester/mænd.
 4. Du skal bare klikke på "fortsæt til linket" fremfor at vælge at gå tilbage
 5. Vi bliver viet kl 13 med efterfølgende reception ca fra 14-16.30 (5 min fra kirken), velkomst drink med efterfølgende middag kl 17.30. Vi bliver fotograferet i tidsrummet mellem reception og velkomst drinks, da både reception og middag holdes samme sted og vi bliver fotograferet i haven på samme sted også.
 6. Ok helt i orden Jeg har også hørt meget skidt om kinakjoler, men lige jjs house har jeg nu kun hørt godt om, der er masser af positive kundeanmeldelser på deres side også med private billeder, og på Trustpilot scorer den også helt i top, så jeg turde godt personligt. Men det er jo 100% op til dig selv
 7. Hm nej ser nu når jeg sammenligner billederne at det ikke er helt den samme, men den ligner meget!
 8. Du kan få den syet efter dine egne mål til en MEGET billig penge på denne side her http://**Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**.com/da/Gallakjole-Sweetheart-Kapel-Tog-Satin-Organzastof-Brudekjole-Med-Broderier-Perlebroderi-Pailletter-002011773-g11773
 9. Har lige set at man kan få 20% rabat i øjeblikket på Chanti.dk ved at benytte koden sommer20 Så hvis der er nogen der skal have vielsesringe derfra er det et godt tidspunkt at bestille dem nu.
 10. Så fik jeg lige set alle billederne igennem igen efter de var kommet op, og hvor er de bare super gode! Meget stemningsfyldte og fedt med så mange detaljebilleder! Det savner jeg ofte.
 11. Jeg vil sige det kommer meget an på hvilken type din mand er. Hvis du tror at han ville kunne ende med at have en god dag, når først musikken spillede osv, så ville jeg helt klart planlægge fest for min egen skyld! Men hvis han nu slet ikke er festtypen og du bare ved at han ikke vil nyde det og bare udholde det hele for din skyld, så ville jeg nok droppe at lave det store. Min egen kæreste er også meget sparsommelig og for ham havde det været helt fint med bare noget stille og roligt i vores have eller lign. Men jeg har altid drømt om det store bryllup og vi holder det derfor på et gods. Da han først var med ude at kigge på godset, synes han også det var rigtig fint og jeg ved at han sagtens kan hygge sig til fester med venner og familie og gerne vil danse osv. Så når først dagen oprinder, skal han nok blive revet med af det hele og nyde det, selvom det ikke var noget han selv havde "bedt om"
 12. Uh hvor er det bare svært! Umiddelbart havde vi ikke tænkt der skulle være noget musik under selve middagen... Selvom jeg efterhånden hører rigtig mange sige det er en god ide. Og bryllupskagen skal vi have til receptionen, så det bliver "bare" alm. dessert senere til kaffen.
 13. Vi har det samme problem at vi kun ønsker os ret store ting, så vi har gjort det at vi har skrevet i indbydelsen at gavekoordinatoren står for at parre folk i grupper om gaverne - så man skal skrive til gavekoordinatoren hvilken gave man gerne vil være med til at give og så koordinerer hun og sætter folk sammen i grupper, så de kan købe en gave i fællesskab.
 14. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få et live band til vores bryllup, hvis jeg kan holde det inden for vores budget. Men vi er lidt uenige om HVORNÅR man skal booke et sådant fra? Jeg mener selv at man da ikke plejer at danse før efter brudevalsen som er lidt i midnat? Men min søster og mor mener helt bestemt at man plejer at gå igang med at danse omkring 22-23 tiden og bandet derfor skal være booket til senest kl. 22. Har I nogle erfaringer med jeres eget bryllup eller evt. andre bryllupper I har været til? Jeg kan simpelthen ikke huske selv, hvornår man gik igang med at danse til de bryllupper jeg har været til før, men mener altså først at man lavede dansegulv til når brudevalsen skulle på og så gik danseriet først rigtigt igang derefter.
 15. Hvor ser det bare ud til at have været en helt igennem fantastisk dag! Og super smukt og gennemført det hele! Jeg kan desværre ikke se rigtig mange af dine billeder - jeg ved ikke om det kun er mig eller om der er en fejl i upload?