misshallett

Medlem
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

misshallett last won the day on May 30 2015

misshallett had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About misshallett

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 05/08/1989

Profile Information

 • Type vielse
  Borgerligt, helst et sted udenfor
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalorg

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Jeg har en backup som egentlig bare er en gammel en som jeg dog ikke har brugt så meget. Jeg regner med at beholde brudekjolen på, og tænker at det ikke bliver noget problem selvom den er en stor og upraktisk sag, men jeg har haft præcis samme tanke som dig om at der *kunne* jo ske et eller andet med den. Hvis jeg selv eller andre skulle komme til at hælde en halv liter rødvin ud over den eller en af syningerne i korsettet går op så er det altså rart at have en anden pæn kjole liggende i en taske ude i garderoben, og hvis alt går fint så bliver backup'en jo bare liggende hvor den er.
 2. Vi holder festen i øster uttrup forsamlingshus. De er super søde derude, nemme at snakke med og virkelig rimelig pris. Vi skal have taget billeder på lindholm høje fordi vi har gået så mange ture derude, men der er jo mange smukke steder. Vi overvejede også: Sohngårdsholm slotspark, skulpturerne i sohngårdsholmparken, parken i øgeadekvarteret (kan ikke huske hvad den hedder), havnefronten og limfjordsbroen (hvis man er til det mere urbane)
 3. Jeg synes man kan lige hvad man har lyst til. Om det er at gå selv, sammen med sin kommende, eller blive fulgt op af en mor eller hvemsomhelst anden der betyder noget. Det vigtigste er at det er hvad man selv har det bedst med.
 4. Jeg ville heller ikke mene det er et problem. Hvordan kjolen kommer til at se ud på billeder har mere med at gøre med hvilket lys, filter og hvidbalance fotografen bruger. Og ville mene at enhver seriøs fotograf har styr på ikke at få kjolen til at se gul ud ;)
 5. Enig i ovenstående. Synes bare ofte jeg har set at det med at folk "render udenfor" på de forkerte tidspunkter er værst ved ren tallerkenservering. Især henad slutningen af middagen ved de meget store selskaber. Til gengæld, som jeg skriver, kan det også fungere rigtig godt og smooth. Har også set buffet fungere både godt og skidt, men min erfaring er bare at folk bedre kan holde til de lange middage (som bryllupper ofte bliver pga. indslag osv.) ved buffet servering. Igen så var hovedpointen at det allermest afhænger af gæsterne (hvad de er vant til og har lyst og temperament til) og så størrelsen på selskabet. Det var bestemt ikke for at sætte skræmmebilleder op ;) Min erfaring er bare at de fleste ikke har temperament til de lange middage med tallerkenservering, og at hvis gæstelisten er stor så kræver det mere arbejde at få tallerkenservering til at køre smooth end det gør ved buffet.
 6. Nå vil jeg ikke ta over tråden fra trådstarter her, men Camilla, må jeg spørre om oppskriften til dine snegle? Det er bare til at sende den i en privat beskjed ellers Tusen takk! Det gør ikke noget
 7. Vil lige give mine 2cents med, da jeg har serveret ved rigtig mange fester, både bryllupper og alt muligt andet. Jeg synes det kommer meget an på hvilken stemning man gerne vil ha, og hvilken slags gæster man har. Og i særdeleshed størrelsen på selskabet. Som en anden også nævner, så kan det altså godt tage sin tid at få serveret 80 tallerkener, eller "bare" 50 for den sags skyld. Det hele kommer selvfølgelig også an på stedets indretning og antallet af tjenere (men de er så heller ikke billige jo). Min oplevelse til de store bryllupper har ofte været, at med mindre man er MEGET streng med at håndhæve at man altså først spiser når der er sagt værsgo, så spiser folk når de får serveret, og så får man samme effekt som ved en buffet, altså at 1/3 af selskabet er færdige med at spise når den sidste 1/3 har fået deres mad. En anden ting er, at folk ofte har lidt svært ved det der med at blive serveret for, da de fleste i dag ikke er vant til det. Jeg har serveret for rigtig mange som nærmest er direkte ubekvemme ved det, men igen det kommer an på hvilken type gæster man har. Ofte ender man også med at servere dessert for en masse tomme stole fordi folk VIRKELIG trænger til at komme op og mingle. Man KAN godt køre et stort selskab med tallerkenservering meget smooth, men det bliver uanset hvordan man vender og drejer det noget som tager lang tid, og hvis det skal køre glat, så kræver det at der er en køkkenansvarlig og en toastmaster som er rigtig gode til at koordinere alting og til at "styre/guide" gæsterne, så de sidder når de skal sidde og får de pauser de skal ha. Når det så er sagt, så vil jeg også sige at hvis de gæster man har er en type som kan lide den slags lidt mere formel fest, så er det jo bare et spørgsmål om hvad man selv helst vil.
 8. Haha, tak. Den er både en velsignelse og en forbandelse på samme tid. Jeg er faktisk i tvivl om mærket, men ved den forhandles hos Lucca http://www.luccabride.com/shop/lucca-197p.html Jeg har dog købt min second hand af en privat sælger. Den har SINDSSYGT meget sølv glimmer på fra ny. Det er så faldet af i rens, hvilket passer mig helt fint, for det var altså for meget til mig. Men det er jo en smagssag
 9. Wonderbra er gode Men hvis ryggen er dyb på kjolen, så fungerer det ikke..... mener faktisk de har en med dyb ryg. Fungerer selvfølgelig ikke hvis ryggen er helt åben, men der er plads til en ret dyb rygudskæring, da den stort set sidder helt nede i taljen. http://www.wonderbra.eu/en/uk/shop-by-effect/deep-plunging-bras/icat/wsdeepplungingbras
 10. I får lige min også
 11. jeg kan godt lide madpakke ideen som Akoesterby nævner. det var egentlig også lidt det jeg var henne i retning af
 12. En stor kurv med sandwich udenfor kirken
 13. Er virkelig glad for al responsen så hurtigt, og der er mange rigtig gode indspark og forslag synes jeg, så tusind tak for det piger. Tror løsningen bliver at vi finder på at lave noget mere mad, og overvejer lidt om jeg skal bede gæsterne lave gæstebog (som skal laves som nogle store stykker papir der kan skrives og tegnes på som bliver rammet ind bagefter) imens vi er væk. Vi havde tænkt at bede folk gøre det løbende under middagen, men man kan måske være bange for at folk ikke liige får det gjort hvis der nu er mange taler osv. Så måske det er fint at give folk den konkrete opgave imens vi alligevel ikke er der.
 14. Længden af middagen og den efterfølgende fest er jeg nu ikke bekymret for. Heller ikke længden af dagen som helhed. Heldagsforestillinger af den slags har jeg set mange af før. Det var mere spørgsmålet omkring hvor meget mad der bør serveres der midt på dagen som jeg var i tvivl om, og jeg tænker at jeg finder på noget mere / tungere at servere.
 15. Reception og feststed er samme sted. Så folk kan sagten blive der og hygge sig i haven hvis de har lyst, eller de kan bruge tiden på at skifte tøj/whatever. vi har valgt 3 timers pause hvor der ikke er noget officielt program fordi vi skal have tid til at få taget billeder, og fordi de bryllupper jeg har serveret til, som er en del efterhånden, der har 1,5 time bare været for lidt for folk + min erfaring er at tidsplanen altid skrider lidt. For den som bliver ved feststedet er der havespil osv. ved med sikkerhed det ikke bliver noget problem for vore familieflok at hygge sig nogle timer imens vi får taget de billeder Men det kan godt være at det var en ide at finde ud af lidt mere snacks/mad. Kan godt lide ideen med pizzasneglene