Hbang

Medlem
  • Antal besvarelser

    90
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About Hbang

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Vielses dato
    25.06.2016

Recent Profile Visitors

917 profil visninger
  1. Flaskerne er centerpieces til bordene og det andet er en stor bordplan (er ikke færdig) den skal stå på et staffeli når man kommer ind.
  2. Ok Sillemy. der har været lidt stille herinde på det seneste. Vi havde polterabend sidste lørdag med perfekt vejr og en helt perfekt dag! Dagen startede ud med at min kæreste var taget på job ( og blev overrasket der) hos mig var jeg inviteret til fødselsdag og blev så overrasket af knap 20 skønne piger hjemme der kom med lækker morgenmad. Derefter var vi ude at bowle, så frokost i solen og så eventcenter hvor den stod på bordfodbold med os selv som spillere og lokumsræs og dildorodeo. Det hele var super sjovt. Derefter hjem til en af pigerne var vi skulle lave croquis tegning. Derefter fik vi god mad udefra og til sidst stod den på dildoparty, hygge på terrassen og en vild bytur! Dagen var intet andet end perfekt. I ugens løb har jeg fået færdiggjort nogle små projekter (DIY) og idag har vi hentet vores ringe. 3 uger tilbage!! I skal ikke snydes for billeder:)
  3. Lyder fint SilleMy . skal I ikke sove hver for sig aftenen inden?
  4. Der var lige en ting mere. Vi skal holde fest i et forsamlingshus og skal derfor rydde lidt op dagen efter (rengøring har jeg betalt mig fra) vi synes derfor det er lidt spild at sove på hotel. Hvad gør I andre i forsamlingshus? Tænkte at man kunne pynte sit soveværelse lidt?!
  5. Nej hvor er de fine Marie kan du lægge flere billeder op af kirkehæfterne?
  6. Nå jeg har fået styr på gavedelen til min kommende mand og mit indslag til ham har lavet en video til ham af små klip med vores to børn med noget tekst til ham ind over! Spændende hvad han siger til det!! hvad har I andre fundet på og hvad har I købt i gave???
  7. Tak Marie - Jep det har jeg. Det er egentlig bare i powerpoint og så standset ud med en standsemaskine (bigshot - hvis du kender den?)
  8. Tiden nærmer sig! Kun 6 uger til den store dag! her til aften har jeg syslet med bestik tags, de sidste menukort og favors det hjælper efterhånden med det hele
  9. De hed whitelotusfashion på eBay. Ikke noget at klage over herfra
  10. Så kom min toast Master klokke fra eBay endelig. den er rigtig fin synes jeg. idag har jeg haft møde med kirke tjeneren og har aftalt blomster i kirken. Der bliver små roser og brudeslør ved hver bænk og så to smukke alterbuketter. Det skal nok blive fint Jeg glæder mig efterhånden vildt!! desuden har jeg endelig fået helt styr på morgengaven til min bedre halvdel!!
  11. Hvor er det smukt, Marie
  12. Vis hvilke smykker I skal have på på den store dag?
  13. Jeg har lavet et lille forsøg med menukort som skal ligge på hver tallerken. vil MEGET gerne høre jeres meninger da jeg er ret meget i tvivl så kom med det både godt og skidt det er DIY så alt er lavet fra bunden
  14. Tusind tak Camilla Nå jeg er kommet lidt videre. Mit hårspænde er netop kommet med posten. Synes egentlig det lever ok op til forventningerne i forhold til prisen