Vib

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vib

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.01.2016
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 1. Han er slet ikke typen der går med smykker. Han er en rigtig håndværker type Ellers et god bud.
 2. Jeg havde lidt tænkt en ting han kan bruge - og samtidig en ting der kan minde ham om mig. Jeg har tænkt på, at give ham en ny telefon - tænker bare, at det måske mere ligner en fødselsdagsgave.
 3. Hej! Med bryllup om 9 dage, skal jeg vist meget snart til at have fundet morgengaven til manden i mit liv. Dog er jeg meget i tvivl om hvad jeg skal give ham. Jeg har kigget nogle af siderne igennem herinde der handler om det samme, synes bare ikke lige jeg kan finde det perfekte. Jeg ved, at han ikke kommer til, at bære hverken manchetknapper eller armbåndsur og jeg vil ikke have lavet boudiorbilleder til ham Det er jeg ikke lige til :-) Nogle der har nogle gode idéer? Skal vist meget snart have bestemt mig :-)
 4. Hej kære brude. Jeg skal giftes om 3 måneder og jeg glæder mig! Jeg har bestilt små tylposer hjem fra Ebay (Ebay er min ven for tiden) Måske det er et dumt spørgsmål. Men kan jeg godt lave risposerne nu? Jeg tænker mere ift. om risene ikke har godt af at "ligge" udenfor emballagen og bare i nogle tylposer de næste 3 måneder. Ville bare være så lækkert, at få krydset endnu en ting af listen
 5. Tusind tak for alle jeres svar. Vi er nu (Med hjælp fra jer) kommet frem til, at man godt kan holde et bryllup i januar. Så vi arbejder på, at flytte det. Wuhu, vi glæder os!!
 6. Herhjemme har H2B fået lov til at bestemme og han har besluttet sig for venstre hånd, da han har vænnet sig til, at have forlovelsesringen på den hånd. Så det er vist sådan det bliver :-)
 7. Vi sidder lidt herhjemme og leger med tanken om, at flytte brylluppet fra marts næste år, til december i år eller januar. Vi synes der er så frygtelig lang tid til marts. Det lyder nok skørt, men der er flere ting der spiller ind i forhold til at rykke det. Nogle der har erfaring med et "Vinter-bryllup?" Nogle for- og imod? Håber I kan komme med nogle input, så vi kan træffe den rigtige beslutning herhjemme Vi kan nok bare ikke vente med at blive gift (Eller det er nok mest mig, der ikke kan vente)
 8. jeps du trykker bare Nyt emne i den kategori emner skal ligge Super. Tak for hjælpen
 9. Jeg kan desværre ikke se billederne i denne tråd. Er der nogle der kan fortælle om man blot skal trykke på "Opret nyt emne" for at komme i gang? Håber I kan hjælpe, vil jo så gerne i gang med min egen planlægningstråd.
 10. Stort tillykke med brylluppet i dag! Dejlig planlægningstråd du har. Jeg glæder mig til at se billeder fra den store dag.
 11. Tusind tak for det. Det var åbenbart lige det der skulle til
 12. Jeg har desværre problemer med, at se billeder og links i de forskellige tråde. I nedenstående link viser den bare en blå boks og et spørgsmålstegn. http://www.bryllupsklar.dk/forum/74680/guide-til-planlaegningstraad.html/ Hvilket er super ærgerligt da jeg jo gerne vil lære at lave min egen planlægningstråd. Jeg oplever desværre også, at jeg bliver "Smidt" af BK. Selvom jeg logger på igen, bliver jeg logget af, kort tid efter. Er der noget jeg skal ændre på min computer eller i min browser? Håber at I kan hjælpe.
 13. Jeg skal også giftes i 2016. Men da vi skal til 3 andre bryllupper i år, har vi besluttet os for den 19. Marts næste år. Vi glæder os!