minispiret

Medlem
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

minispiret last won the day on September 16 2015

minispiret had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About minispiret

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  12.12.2015
 1. Må håbe at han vil; den kommende tid må jeg tale forsigtigt med ham om det. Det kan jo være han bare er lidt i tvivl om, hvad det egentligt går ud på. Men vi har talt om det kæresten og jeg, og jeg har en i tankerne nu, som jeg gerne ser følge mig op.
 2. Har shoppet tøj til min drenge i dag i Ålborg, MEN CHOKKET KOM; min store dreng p 7 sagde; mor jeg VIL altså ikke gå med dig, det er pinligt når folk kigger.... Og han mener det, det kan I alle være sikre på. Og jeg tænker at nu er jeg på den.
 3. Præcis. Men det tror jeg bestemt heller ikke vil ske ;-) Vi skal selv giftes d 12.12 og nu er der seriøs nedtælling...
 4. Personlgt synes jeg mængden af drikkevarer lyder vildt, da det er mere end vi har beregnet til vores 100 gæster, og de går ellers til den. Vi har så også 5 flasker gajol og 8 flasker Bailey og en enkelt flaske jægermeister, men alligevel. normalt beregnes der en halv flaske vin pr person samt 5 øl/sodavand, samt små glas diverse
 5. Tror ikke en eneste af gæsterne ville forlade selskabet før natmaden (det er aldrig sket med den forsamling her), men skal de alle med samme bus, er de jo NØDT til det. Men nu har jeg forsigtigt lade planen sive til et par kusiner som blev lidt forarget over at min søs havde sagt natmad klokken 1, nr hun absolut godt ved, det er klokken 2. Så nu kører søs sørme selv ;-) Undskyld men jeg fryder mig da lidt; karma back on you, sis
 6. Vi har jo valgt at have ringen på venstre hånd som forlovelsesringene, så str er den samme (hans dog et nr større, da forlovelsesringen nogle gange klemmer en anelse. Øj hvor jeg glæder mig til at give ham den...
 7. Faktisk en mega god ide, der end ikke havde strejfet mig
 8. Jeg går med mine dejlige drenge. Tanken om dét er mest tiltalende for mig. Jeg skal da huske at sige til kirketjeneren at der skal stå 3 stole deroppe ;-))
 9. Jeg sidder faktisk lidt med de samme bekymringer, men man må give slip og sørge for god mad, rigtig bordplan, god musik mm. Så har man gjort sit bedste for at festen bliver vellykket. Jeg laver altid selv en sang eller holder tale, men jeg kan ikke forvente, at folk gør det samme for mig/os, selvom det i den grad er det vi ønsker. Vi må se; der bliver i hvert fald en tale med dertilhørende indslag FRA MIG...!!!!!!! Til min dejlige H2B Mht polterabend har jeg tre gode veninder som dog bor laaangt herfra. Dem har jeg aftalt med nu, at de får en liste med navn, relation og tlf nr p alle kvinder der skal med til brylluppet (undtagen de absolut ældste), og de kan så tage kontakt, og så vælger folk selv om de vil takke ja. Der er jo en del unge kvinder fra min kærestes familie, som jeg ikke kender vildt godt, men godt nok til, at jeg håber de vil med. Bekymringen er bare at jeg er flyttet så langt for at bo sammen med kæresten, så er det foreneligt at holde en polterabend med den afstand..??? :-( Men igen; man må stole på at nogen gør noget, og hvis ikke jamen så blev det sådan...
 10. Kæresten og jeg havde aftalt at genbruge vores forlovelsesringe som vielsesring af hensyn til ikke at gå over budgettet. Jeg har så grublet og grublet over hans morgengave fra mig, og fik en -synes jeg da selv- genial ide: jeg giver ham ringene som gave om morgenen, og så kan han tage dem med i kirken ;-) (han skal ikke sove hjemme, men jeg får hans forlover til at give ham den). Jeg havde snuppet hans forlovelsesring med til guldsmeden, mens han var på job, så han ved ingenting. Den rigtige størrelse, og en personlig indgravering. Den var ikke så dyr, men jeg har bare gået og grublet over et stykke tid, at jeg i bund og grund ville være ked af IKKE at have en vielsesring (ja selvom jeg godt ved, jeg har forlovelsesringen). Nu håber jeg bare virkelig ikke, at han har tænkt samme geniale ide ;-) Hvad synes I om det..????
 11. Nu har jeg igen igen på en nogenlunde pæn måde ladet dem forstå, at så skal de køre selv, istedet for at bryde festen op på den måde.Håber da det trængte igennem, men man ved aldrig. Nu gider jeg ikke tænke mere på det. Ellers går jeg ud og bestikker buschaufføren til at sige, bussen ikke kan starte ;-))
 12. in mor er ret forstående, men min søs derimod er rasende og siger jeg ikke kan bestemme alt. Hun må dog pokker indse det vile ødelægge festen en del og tage glæden fra os, at 40-45 gæster går en time før natmaden. Ellers skal jeg da informere alle om det, og så tager de deres valg ud fra det????? Men jeg vil IKKE lave drama ud af det; men appellere til dem om ikke at tage festen fra os. En ting er jo, hvis der går 4-6-8-10 stykker, det må man regne med. Men 40-45 ud af 100????? Det ville unægtelig være en bet for os; brylluppet er en dyr affære, og vi lægger alt i at den skal være vellykket for alle, ikke bare os.
 13. Mht aflysnng: det vil ALDRIG ske... Jeg havde bare den værste dag med en masse bryllupsting, der fik det hele til at kage for mig. ØV, ikke at jeg synes det er meget bedre pt, men det bliver det. Når alt kommer til alt, bare han møder op, og vi bliver gift. Om vi så skal spise hele kagen selv... Egentlig en lækker tanke ;-))
 14. Vores gæster er jo ikke orienteret om, hvornår natmaden bliver serveret. Så de siger jo bare ja til min mor og søs' forslag. Ja de skal køre over 100 km, men alligevel. :-(. Jeg "kvindede mig op" i går, og tog tyren ved hornene overfor de to, og sagde de må køre selv så, for de kan ikke være bekendt at tage halvdelen af festen med sig. Mht snacks. Jeg synes vitterligt ikke der skal være noget så tæt på middagen, men forslaget om lidt nødder er da ikke dumt, men det passer vist ikke til velkomstdrinks, men det kunne folk jo så selv afgøre. Vindruer er da heller ikke vejen; det mætter jo ikke rigtigt. Lige nu føles det mere som om, svigermor bare lige vil demonstrere hun kan få bestemt noget. Hun ER involveret i planlægningen; hun bager og har shoppet tøj med min dejliige kæreste, hun skal pynte kirken... Forstår ikke, at jeg så ikke selv sammen med kæresten kan stå for de andre ting.
 15. Og angående svigermonstret: hver gang vi ses skal hun lige vide noget om brylluppet, for der er jo meget at planlægge, siger nun.Men hun skal jo IKKE planlægge det. Fint hvis hun vil skrive en sang eller noget, men hun er simpelten ved at overtage. Jeg har direkte aftalt med køkkenpersonalet nu, at de ikke må servere andet end drikkelse. Vi har jo netop lagt brylluppet så sent på dagen, at folk kommer til bords til normal spisetid og ingen dør da af sult. Og der er ingen diabetikere, så heller ingen fare på færd der.