Anne A

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anne A

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  15.08.2015
 • Type vielse
  Refsvindinge Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hotel Nyborg Strand

Recent Profile Visitors

534 profile views
 1. Jeg er også af den type der bar brug for meget søvn, og bliver hurtig træt. Men på trods af at jeg ikke rigtig fik sovet natten op til vores bryllup fordi jeg var spændt, var det slet slet ikke et problem at holde sig frisk og vågen på dagen, da der var mange indtryk og så gik det bare der ud af.. Vores tidsplan Kl 14:00 Vielse Kl 14:45 vi kørte med fotograf ud og fik taget billeder Kl 14:45 blev der taget par billeder ved kirken Kl 15:30 ca tjekkede vores gæster ind på hotellet samt fik kaffe Kl 16:15 kom vi til festen/reception efter at havde fået taget billeder Kl 16:45 fik skar bryllupsdagen for Kl 17:15 begynde vi at åbne gaver Kl 18:00 gik vi til bords Kl 23 var der kaffe og overflødighedshorn Kl 23:45 dansede vi brudevals med efterfølgende dans Kl 1:45 blev der serveret natmad alle tiderne er ca tider, da jeg ikke gik og holde øje med klokken på dagen, men sørgede for at nyde den, og lade al ting gå sin gang
 2. Mange tak for jeres svar. Tror jeg gør som i også skriver. Holder den i hånden og så lægger jeg den fra mig når vi skal op til alteret.
 3. Hej Som overskriften fortæller, hvad gør man med brudebuketten under vielsen. Sidder man med den i hånden, lægger man den fra sig eller gør man noget til andet? Hvad gør i ændre?
 4. Hej Er der nogle der kan anbefale et godt sted på Fyn som laver eyelash extensions?
 5. Vi ønsker os bl.a. Sengetøj, lagner, håndklæder osv
 6. Vi skal have band under middagen også. Så de kommer kl 17:30 og spiller dinner musik, og når vi er færdige med at spise spiller de op til dans.
 7. Der hvor vi skal være, er der gode muligheder for at børnene, kan blive underholdt i form af et børne hjørne. Men ville gerne der var lidt underholdning til dem, mens de sidder ved bordet. Går de da ikke bare til og fra bordet? Vi havde sat børnene så de nemt kunne komme til og fra uden at forstyrre og uden der kom huller så nogen pludselig sad alene fordi børnene var gået. Det er nok svært at lave andet end at tegne ved bordet. Måske mini puslespil og små LEGO æsker.... Tanken var at de skulle side ved jeres forældre. Men kunne da godt være at vi skulle lave et børne bord. God ide med et mini puslespil
 8. Der hvor vi skal være, er der gode muligheder for at børnene, kan blive underholdt i form af et børne hjørne. Men ville gerne der var lidt underholdning til dem, mens de sidder ved bordet.
 9. Havde også tænk at lave dem forskellige, men er i tvivl om hvad børn i de forskellige aldere ville blive glade for at få.
 10. De kunne evt være brudesvende
 11. Vi skal have lidt børn med til vores bryllup, og har snakket om at lave nogle poser til børnen, så de havde lidt at underholde sig med under middagen, men hvad skal vi komme i poserne? Børnen er primært vores fætre og kusiner eller fætre og kusiners børn. Der er en dreng på 9 Og pigerne er 4, 6, 10 og 12
 12. Min søster har altid snakket om at hun gerne ville være brudepiger, når jeg skulle giftes, hun skulle selvfølgelig have budet. Hun har selv fået lov at vælge hvilken kjole hun skulle havd på, og skal hjælpe med slæbet på kjolen og ellers små praktiske ting. Hun skal desuden få ind i kirken efter mig
 13. Vi skal holde vores bryllup på Nyborg strand hotel Vi har indtil nu kun haft positive oplevelserne der, de er rigtig søde og behjælpelig med alt. De har en rigtig fin fest menu med forskellige retter og vælge imellem, men man kan også sagtens vælge noget ud over det. Synes også prisen er rigtig fin i forhold til hvad man får! Har selv været giflerne fester der, og det er har super godt og meget professionelt. Dertil har de godt plads til overnattende gæster, værelserne til gæsterne, kan købes/bestilles til ca halv pris af normalen, og så får brudeparret en gratis overnatning i deres suite. Alle overnatninger er selvfølge indk. Morgenmad dagen efter, og fri benyttelse af hotellets faciliteter.
 14. Vi skal holde festen på Nyborg Strand, og får også kagen derfra. Der skal vi give 42kr/kuvert. Det er med bunde og fyld efter eget valg samt at kagen bliver pyntet som vi ønsker det.
 15. Hej Kunne også brugt bruge en tegning af Refsvindinge kirke