EndeligMinTur

Medlem
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EndeligMinTur

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 01/31/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  21.05.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Jeg ved ikke lige hvor jeg skal spørge henne, så det kommer her.. Hvordan ændre jeg titlen på min planlægningstråd? På forhånd tak
 2. Hej med-zilla'er Jeg er vild med pocketinvitationerne, men T og jeg er det mindst kreative der er på denne jord! Så vi kan ikke lave dem selv... Er der nogle der ved om man kan købe dem nogle steder?
 3. Mange tak for jeres hjælp!!! Vi har vist næsten besluttet nu at det bliver en pænere form for buffet til hovedret og så evt. med en kok der skære kødet ud Tusind tak for jeres input!!
 4. Årh jeg er i tvivl... Jeg har altid sagt at til vores bryllup SKAL der serveres portionsanrettede retter, da jeg synes buffet ikke er så fint/fornemt som vores bryllup skal være. Giver det mening uden at virke snobbet? Men nu er jeg i tvivl... Jeg kan virkelig godt se fordele i buffet alligevel. Vil I hjælpe mig lidt? Buffet: Fordele: - ofte billigere - noget for enhver smag - bredt udvalg Ulemper: - folk er væk fra pladserne - det minder om fødselsdag/abefest Portionsanrettede: Fordele: - elegant - nemt for serveringspersonalet Ulemper: - risiko for at nogle ikke kan lide maden - ofte dyrere - kok skal med ud og skære kødet/anrette Hvad er jeres mening og erfaring?
 5. Dato: 21.05.2016 Kirke: Vejrup kirke er booket - skal vende tilbage med præcis tidspunkt Feststed: Gørdinglund Herregård - 1. rate er betalt Vi har lagt budget Gæstelisten er lavet Save-the-date-magneter er netop kommet og kortet dertil er udskrevet, så de bliver sendt/afleveret i weekenden.. Der er indhentet tilbud fra 2 kokke/spisesteder - har nogenlunde styr på menuen Drikkevarer henter vi i Tyskland Der er fundet kage-laver og er booket Jeg kigger på forskellige fotografer Frisøren er fundet, men endnu ikke booket Vi skal lige til et bryllup mere i september ved svigerinden, så vil prøve at vente til herefter med at gå for meget i gang med vores, men skal lige have styr på farvetema så jeg kan drømme og kigge videre
 6. H2B og jeg er begge farve-idioter, så jeg mangler hjælp til farvetema til brylluppet næste år (vil gerne have styr på det nu, så invitationerne kan holdes i sammen farvestil - og de skal ud i efteråret Her er området og festsalen: Vi skal giftes i maj 2016, så gerne forårsfarver. Grønt er no-go og sort er ikke lige os ligesom guld heller ikke er en favorit... Vi tænker måske lidt lys pastelfarver, men hvordan og hvorledes eller har I andre bud?