Halling6

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Halling6

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  26.09.2015
 • Type vielse
  Katolsk kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vejle - forsamlingshus

Recent Profile Visitors

1,015 profile views
 1. Tak alle sammen... Jeg er også rigtig glad for den
 2. Fedt.. Jeg har endeligt taget mig sammen til at købte mint grønne converse sko og kan mærke det er rigtig.. Men blev presset med kun 14 dage igen :D
 3. Du skal nok finde noget nyt.... Lad det ikke ødelægge glæden ved at planlægge din store dag...
 4. Projekt potteskujler er skudt igang. Majs dåser med sukkelenter til borddækning. Først købte jeg 24 dåser - fleste små tykke og nogle høje. ( jeg er meget sent ude med at planlægge brylluppet og kan ikke vente på folk får brugt dåserne) Men nu har jeg fryseren fyldt op med majs.... Jeg fik tømt og vasket alle dåserne Nu skal de tørre inden jeg skal spray male dem 24 dåser majs en hvid mat spray maling lidt jord 24 sukkelenter 1-2-3-....... SÆT IGANG
 5. Så fik jeg købt min brude kjole på sommerudsalg - elsker elsker elsker udsalg.. Det er så fedt at gøre et kup... Jeg var egentligt typen der slet ikke ønskede en brude kjole - jeg blev sur og vred når folk nævnte kjolen og vil slet ikke tale om det. og jeg havde en ide om jeg selv lige fandt noget tyl og lavede en smart sporty nederdel ( jeg kan bare ikke sy) Men en helt almindelig lørdag gik jeg i byen med en veninde - hun tiggede og bad om vi ikke lige kunne gå i LiLY bare og kigge - hun fik nok aldrig muligheden for at prøve kjoler med nogen.... Og ja jeg gav mig - gik med og prøvede en kjole... WUPTI! Der var sku kjolen... Jeg elskede at have den på - den var så behagligt at sidde i og skøn at have på. Vil bare råde folk der venter på at købe kjolen på udsalg at det er svært at få de størrelser alle andre også skal have. Men hvis man er en lille størrelse (34 og 36) er det rigtig nemt og der er et hav af kjoler at vælge mellem.
 6. Har i ikke set alle de søde billeder med et brudepar der står i bunden og holder nogle tråde og alle gæsterne navne svæver over hovedet på dem. Jeg er solgt - og skal så meget have det til min fest... men men men jeg kan nu bedst lide når det er personligt og straks gået igang med at lave en selv. Så var jeg et smut forbi Pandoro hobby og forelskede mig straks i det flotte blå og grønne karton. Jeg skal bruge En rund udstikker Grønt karton Blåt karton Sølv karton En gammel ramme med hvidt karton ( tænker A3 er fint til 90 gæster) Min veninde som tegner som en drøm Lim så gæsterne selv kan sætte ballonerne på Sorte kugle pinde - så gæsterne kan skrive deres navn i ballonerne Et stativ rammen kan stå på under receptionen så gæsterne kan gå i krig. Jeg lavede så meget runde balloner at jeg bruger resten som bordpynt eller lign.
 7. Så er jeg gået igang med at klippe 100 sommerfugle ud - selvfølgelig i de blå/grønne farver. Sommerfuglene skal lægge på bordet og her ønsker vi at gæsterne skal skrive deres navn på den ene samt samt en lille hilsen på den anden. Jeg tror det bliver dejligt at kunne læse alle hilsnerne fra vores gæster efterfølgende.. Jeg tænker sommerfuglene skal i MOEBE rammer, rammer med glas på hver side. Jeg uploader lig et billede så i kan se ideen. Jeg har valgt at printe sommerfuglene ud med vores egen printer - da det helt klar var billigst - jeg kunne sagtens have taget det samme karton som jeg har brugt til andre projektet i forbindelse på brylluppet. Men jeg vil gerne besvare den hvide side til hilsen.
 8. Tillykke med forlovelsen. Jeg synes du skal kigge på nette og se på en masse kjole - Så skal du helt spontan gå ind i butikken og prøve en kjole. UDEN AT BESTILLE TID! Wupti.. Du har din kjole... og det er slet ikke hvad du forstillede dig :) he he Jeg købte og prøvede min første kjole 3 mdr før brylluppet..
 9. Jeg er helt vild med tyl skørt Vil dog helst bare selv bære det til en fest eller hverdag... Men er sikker på den Sporty brud / som mig.... Vil være helt vild med ideen om et tyl skørt :D Har du fundet ud af priser?
 10. Tusind for alle jeres svar. Nu har jeg virklig noget at tænke over.... VI havde tænkt at bestille en fotograf til kirken og receptionen som så skulle tag billeder af alle gæsterne par vis - så vi kunne få lavet et smukt foto album Men fotograferne fraråder det og synes vi skal bruge pengene på at få taget billeder af os selv :D
 11. Ja må prøve at undersøge mere. Tak fordi du delte din erfaring ;)
 12. Hej Alle i Giftes kvinder/damer og piger :D Jeg står i et lille eller måske stort dilemma.. Vi ved simpelthen ikke om vi vil have fotograf til vores bryllup. Vil i dele jeres erfaringer med mig? Er det værd at forlade festen/receptionen for at få taget billeder? Er det nok at bruge gæsterne billeder til at forevige den store dag? Jeg synes bare ikke der er tid til at forlade selvskabet for at få taget billeder... HJÆLP!
 13. Sidder jo mest ved et bord - så hvis jeg køber nogle i en farve der matcher vores bryllup tema... Så kan måske være smart :D Jeg har nemlig samme problem - har dog dårlig ryg. Og går kun med kondi sko...
 14. Folk kigger mærkeligt på mig når jeg nævner jeg skal have kondi sko på under min brude kjole. MEN MEN MEN Jeg går altid med kondi sko Man kan sku ikke se dem under kjolen Det skal jo være rart at have på - på ens store dag Hvilke sko vælger i?