Halling6

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Halling6

 1. Hej. Mig og min kæreste har været sammen i 8 år. Vi er så heldige at det passer med at vi kan have 8 borde med 10 og 12 personer til festen. I stedet for at bordene hedder 1-2-3 - hedder de nu 2007-2008-2009 osv. Ved hvert bord nummer står der en lille historie om vores år og et billed af os. Jeg synes selv det er en rigtig sød ide. Har tidligere set at folk har lavet billeder af hvordan de så ud som små frem til i dag. Men synes min ide er bedre til et bryllup for det handler om OS og hvorfor vi er sammen og hvem vi er sammen, Jeg har også valgt at klippe blomster ud i samme papir som vi sendte indbydelser ud om - blomsterne skal ligge på bordet med en lille snor - her skal gæsterne skrive deres navn på den ene side samt en lille personlig hilsen på den anden side. Efter skal de hænges på et træ - så vi kan forevige vores minder efter festen. Vi har har altid sagt at vi kun vil have billeder, plakater på væggene som havde en betydning - derefter har vi kun lidt få ferie billeder hængene og ellers meget tomme vægge.. Så derfor skal væres gæster være med til at lave et billede som vi kan hænge - et billede med stor betydning. Jeg har fået min veninde til at tegne et brudepar med to snore - alle gæsterne skal derefter skrive deres navn på en rundt stickers og klister på. Stickerne har samme farve som vores bryllups tema.
 2. Folk kigger mærkeligt på mig når jeg nævner jeg skal have kondi sko på under min brude kjole. MEN MEN MEN Jeg går altid med kondi sko Man kan sku ikke se dem under kjolen Det skal jo være rart at have på - på ens store dag Hvilke sko vælger i?
 3. Så fik jeg købt min brude kjole på sommerudsalg - elsker elsker elsker udsalg.. Det er så fedt at gøre et kup... Jeg var egentligt typen der slet ikke ønskede en brude kjole - jeg blev sur og vred når folk nævnte kjolen og vil slet ikke tale om det. og jeg havde en ide om jeg selv lige fandt noget tyl og lavede en smart sporty nederdel ( jeg kan bare ikke sy) Men en helt almindelig lørdag gik jeg i byen med en veninde - hun tiggede og bad om vi ikke lige kunne gå i LiLY bare og kigge - hun fik nok aldrig muligheden for at prøve kjoler med nogen.... Og ja jeg gav mig - gik med og prøvede en kjole... WUPTI! Der var sku kjolen... Jeg elskede at have den på - den var så behagligt at sidde i og skøn at have på. Vil bare råde folk der venter på at købe kjolen på udsalg at det er svært at få de størrelser alle andre også skal have. Men hvis man er en lille størrelse (34 og 36) er det rigtig nemt og der er et hav af kjoler at vælge mellem.
 4. Tak alle sammen... Jeg er også rigtig glad for den
 5. Fedt.. Jeg har endeligt taget mig sammen til at købte mint grønne converse sko og kan mærke det er rigtig.. Men blev presset med kun 14 dage igen :D
 6. Hej Alle i Giftes kvinder/damer og piger :D Jeg står i et lille eller måske stort dilemma.. Vi ved simpelthen ikke om vi vil have fotograf til vores bryllup. Vil i dele jeres erfaringer med mig? Er det værd at forlade festen/receptionen for at få taget billeder? Er det nok at bruge gæsterne billeder til at forevige den store dag? Jeg synes bare ikke der er tid til at forlade selvskabet for at få taget billeder... HJÆLP!
 7. Projekt potteskujler er skudt igang. Majs dåser med sukkelenter til borddækning. Først købte jeg 24 dåser - fleste små tykke og nogle høje. ( jeg er meget sent ude med at planlægge brylluppet og kan ikke vente på folk får brugt dåserne) Men nu har jeg fryseren fyldt op med majs.... Jeg fik tømt og vasket alle dåserne Nu skal de tørre inden jeg skal spray male dem 24 dåser majs en hvid mat spray maling lidt jord 24 sukkelenter 1-2-3-....... SÆT IGANG
 8. Du skal nok finde noget nyt.... Lad det ikke ødelægge glæden ved at planlægge din store dag...
 9. Har i ikke set alle de søde billeder med et brudepar der står i bunden og holder nogle tråde og alle gæsterne navne svæver over hovedet på dem. Jeg er solgt - og skal så meget have det til min fest... men men men jeg kan nu bedst lide når det er personligt og straks gået igang med at lave en selv. Så var jeg et smut forbi Pandoro hobby og forelskede mig straks i det flotte blå og grønne karton. Jeg skal bruge En rund udstikker Grønt karton Blåt karton Sølv karton En gammel ramme med hvidt karton ( tænker A3 er fint til 90 gæster) Min veninde som tegner som en drøm Lim så gæsterne selv kan sætte ballonerne på Sorte kugle pinde - så gæsterne kan skrive deres navn i ballonerne Et stativ rammen kan stå på under receptionen så gæsterne kan gå i krig. Jeg lavede så meget runde balloner at jeg bruger resten som bordpynt eller lign.
 10. Så er jeg gået igang med at klippe 100 sommerfugle ud - selvfølgelig i de blå/grønne farver. Sommerfuglene skal lægge på bordet og her ønsker vi at gæsterne skal skrive deres navn på den ene samt samt en lille hilsen på den anden. Jeg tror det bliver dejligt at kunne læse alle hilsnerne fra vores gæster efterfølgende.. Jeg tænker sommerfuglene skal i MOEBE rammer, rammer med glas på hver side. Jeg uploader lig et billede så i kan se ideen. Jeg har valgt at printe sommerfuglene ud med vores egen printer - da det helt klar var billigst - jeg kunne sagtens have taget det samme karton som jeg har brugt til andre projektet i forbindelse på brylluppet. Men jeg vil gerne besvare den hvide side til hilsen.
 11. Tillykke med forlovelsen. Jeg synes du skal kigge på nette og se på en masse kjole - Så skal du helt spontan gå ind i butikken og prøve en kjole. UDEN AT BESTILLE TID! Wupti.. Du har din kjole... og det er slet ikke hvad du forstillede dig :) he he Jeg købte og prøvede min første kjole 3 mdr før brylluppet..
 12. Jeg er helt vild med tyl skørt Vil dog helst bare selv bære det til en fest eller hverdag... Men er sikker på den Sporty brud / som mig.... Vil være helt vild med ideen om et tyl skørt :D Har du fundet ud af priser?
 13. Tusind for alle jeres svar. Nu har jeg virklig noget at tænke over.... VI havde tænkt at bestille en fotograf til kirken og receptionen som så skulle tag billeder af alle gæsterne par vis - så vi kunne få lavet et smukt foto album Men fotograferne fraråder det og synes vi skal bruge pengene på at få taget billeder af os selv :D
 14. Forlovelsen - folk får gåsehud når de hører og genfortæller. . . Jeg har aldrig haft planer om at skulle hverken forlovelse eller giftes - eller i hvert fald ikke noget stort bryllup. Jeg var i 2013 i Thailand i praktik helt alene - det var en stor oplevelse for mig da jeg rejste alene og skulle bo hos en thailandsk familie - jeg nød den store kulturelle forskel. En aften inviterede familien mig på et dinner cruise i Bangkok flodbank - vi ankom til det smukke skib og jeg fik den flotteste buket blomster - vi talte om hvem det kunne være og kom alle i tanke om at tidligere på aftenen havde en thailandsk mand givet mig et klap i numsen. SÅ det måtte være ham der sendte blomster. Vi gik ned foran på skibet og stod og kiggede på det fortryllende Bangkok - pludselig stod jeg helt alene og kiggede tilbage... DER kom han sku gående... min elskede og savnede kæreste stod pludselig på skibet med en ring og friet til mig.. Jeg var i CHOK! Alt var planlagt til mindste detalje og jeg havde overhovedet ikke set det komme. Selv om hans flytbilet måtte koste 8000 kroner mere havde han købt den for at vi kunne sidde sammen på hjem i flyveren.
 15. Ja må prøve at undersøge mere. Tak fordi du delte din erfaring ;)
 16. Sidder jo mest ved et bord - så hvis jeg køber nogle i en farve der matcher vores bryllup tema... Så kan måske være smart :D Jeg har nemlig samme problem - har dog dårlig ryg. Og går kun med kondi sko...
 17. 24 fl Hvid vin 800 8 fl Dessert vin 400 360 Øl 1620 4 Bailey 320 15 Sodavand 850 40 fl Rødvin Kaffe 4 poser 100 5 KS Cider 500 champagne 840 Vi bliver cirka 80 personer til reception og fest...