Dkchelle

Medlem
 • Content count

  519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Dkchelle

 1. Skørt = 700kr Tilretning = 800kr (kortere foran, og tages lidt ind ved brystet) Bolero/top = 500kr Slør= 500kr Hårpynt = 495kr Taske = 200kr Sko = 300kr
 2. Vi har lige været på bryllupsrejse i Irland. Ikke england, jeg ved, men måske lidt det samme planlægningsmæssigt. Vi fløj fra Hamborg til Dublin og blev én nat i Dublin. Derefter lejede vi en bil og kørte til Killarney. Vi stoppede på vej og så "Rock of Cashel" og så landede vi på vores hotel. En super lækker, 5-stjernet resort hotel lige ved søen i Killarney og med bjergene i baggrunden! Det var SÅ flot og med vilje at vi valgte én rigtig lækker hotel på turen. Her havde vi to overnatninger, spiste god mad, sengen var helt vildt dejligt at ligge i, deres pool og spa område var fantastisk! Og så ligger det bare rigtig godt i forhold til at køre Ring of Kerry turen. Vi kørte ud til en ø hvor vi så havet, cliffs, og smuk natur. Vi så historiske steder og hvad vi nu ellers synes var lækkert på vejen. Derfra kørte vi nord til Galway. På vejen stoppede vi ved de berømte Cliffs of Moher og the Burren. Igen, smuk natur og landskab. Vi spiste på en lille pub, frokost, og ankom til hotellet om aftenen. I byen spiste vi på en pub og ellers nød aftenen i sådan en sjov by. Næste dag tog vi på rundtur derfra i Connemara. Besøgte en gammel kloster og Viktoriansk have, spiste på en lækker fiskerestaurant ved kysten og på vej hjem stoppede ved en sød craft village hvor lokale malere, guldsmede, glaskunstner osv. solgte deres kunst. Om aftenen spiste vi igen i Galway. Næste dag tog vi en tur ud til Aran Islands, og inkl. i prisen var lån af en cykel (hvis man havde lyst til det, ellers kunne man gå eller tage en bus rundt) og gå på opdagelse på den lille ø. Den er ikke særlig stor, så man kan cykle hele øen på en dag, og se de gamle ruiner osv. Næste dag kørte vi tilbage til Dublin. I Dublin havde vi 5 dage og dem brugte vi på sightseeing. Guiness Storehouse, Book of Kells, Trinity College, Joanie Johnston skib, EPIC emmigration museum, en dag besøgte vi Newgrange (som er ældre end Stonehenge!), osv. Vi spiste på lækre restauranter og drak øl og hørte musik om aftenen på pubber. For os, var det en perfekt tur. Det bedste var at planlægge det sådan at vi kun boede på 3 hoteller i alt, og så køre ud derfra. Det gav meget mindre stress end hvis vi skulle bo et nyt sted hver eller hver anden aften. Det er ikke så slemt at køre på venstre side af vejen, det gik faktisk meget let.
 3. Vi havde også 20-30 min. imellem kirke og feststed og havde gæster fra USA, Tyskland (2 timer væk + nogle der kom 9 timer væk), Rumænien og Danmark - der var ingen problemer overhovedet. De fleste der kom langtvejsfra havde en lejebil eller kørte med andre venner/familie der skulle med til bryllup.
 4. Art of Hair i Aabenraa har jeg brugt før, men de gode frisører jeg kendte er der ikke mere. Ester fra Husets Frisør i Gråsten er lige blevet færdig med hendes svendeprøve som frisør, og hun er dygtig (fra billederne jeg har set på facebook). Selv bruger jeg Men's Cut i Sønderborg. Tenna skal sørge for at sætte mit hår om 3,5 uge Hun kan også varmt anbefales!
 5. Velkommen til! 6,4kg er også rigtig rigtig flot! Det skal nok lykkes for dig!
 6. Har ikke set dette før - men vil bare sige, hvor er du sej! 10kg er et stort milepæl!
 7. En god blandet salat har ikke mange kalorier, en nupo shake mætter også, frugt.... man kan faktisk spise rimelig mættende mad for ca. 500 kalorier Hellere flere små portioner i løbet af dagen for ikke at få den der blodsukker fald der giver surheden
 8. Dejligt - endnu en ting der er styr på
 9. Jeg har købt stropløs bh og trusser fra Hunkemöller. Jeg prøvede min kjole på med en i hvid med sort, og man kunne ikke se det sorte (stoffet er tykt), så derfor turde jeg også godt købe en bh og trusser med sorte blonder på. Jeg troede først jeg skulle have en corsage på, men da jeg prøvede kjolen på for anden gang - kunne jeg se/mærke at den har stivere i allerede og holder maven ind og skjuler det jeg ikke kan lide. Så derfor synes jeg ikke at der var nogen grund til at have endnu flere stivere i nedenunder. Det gør det bare endnu varmere. Jeg havde ikke min mand med. Han har set min kjole, så jeg synes undertøjet skal i det mindste være en overraskelse Jeg tror jeg har et billede af sættet i min tråd. (den er rosa og sort). Men jeg købte også et sæt i hvid til boudoir billeder - den var bare udsolgt i min størrelse i den stropløse version.
 10. Vi har aftalt sønderjysk pølsebord med rugbrød, friskbagt brød og ostebord.... Men jeg kom også til at tænke på pandekager - f.eks. en pandekagebil kunne være så fedt (synes jeg selv), hvor der ville være mulighed for enten søde pandekager som jeg elsker, eller madpandekager med kød og ost osv. Jeg ved dog ikke om det er muligt der hvor vi skal holde festen - men det kan ikke skade at spørge
 11. Save the Date er netop kun en hjælp så folk kan skrive datoen i kalenderen og have det i mente hvis nu andre planer skulle dukke op. Så jeg synes det er helt fint at sende en mail ud nu eller indenfor de næste par måneder med jeres valgte dato Email er helt fint til formålet da det netop ikke er en officiel indbydelse.
 12. Vi holdte barnedåb her flere gange og min 30-års fødselsdag og været til fester hos andre. Det var super godt altid. Troede altid jeg ville holde bryllup her også - men min h2b er ikke så vildt med "rustik" byllup, så det blev valgt fra. Men helt sikkert et spændende sted!
 13. Hvor godt! Tak for tippet - det må jeg lige have fat i så
 14. Krusmølle uden for Åbenrå er fantastisk. Gode, lokale råvarer, meget af det er hjemmelavet og stedet er bare så smukt og meget rustikt. Der er legeplads til børn og mm. http://www.krusmoelle.dk/da/vi-tilbyder/selskaber.html
 15. vi laver vores egen kirkehæfte da vi skal blande sangene på tysk og engelsk - så jeg har fundet noget af sangene med noder, som jeg tænker kan hjælpe de fleste - håber jeg Og så søger jeg stadig efter en sanger der kan hjælpe med at synge salmerne for at få folk igang. Især når vi har gæster fra flere lande, er det svært at få alle med på sangene og det er ikke så fedt hvis man slet ikke kan høre dem.
 16. Vi skal synge: Dig vil jeg elske Flammerne er mange
 17. Jeg tænker også at isterninger er vejen frem
 18. jeg har set at nogen har lavet "Beard Oil" til mændene, som faktisk kan bruges som dejlig fugt til huden selv om de ikke har skæg. Så det har jeg overvejet - jeg har bare endnu ikke fundet de rigtige glas til at putte det i.
 19. Er der nogen der ved om der allerede findes, eller kan laves en stregtegning af Sct. Marie Kirke i Sønderborg? https://www.google.dk/search?q=sct+marie+kirke+sønderborg&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjBjPDZlIDTAhWHXiwKHdxjAkgQ_AUICSgC&biw=1536&bih=687#imgdii=GBtQdKoxyQIqXM:&imgrc=hn9TI99Ph32MbM:
 20. Kan du finde en engelsk oversættelse på disse to? Evt. også på tysk? 2. Sang: Flammerne er mange (DDS 335 / EG 268) 3. Sang: Dig vil jeg elske (DDS 681 / EG 400)
 21. Første gang jeg blev gift, gave vi ca. 3000kr for begge ringe i hvidguld, min havde en lille, bitte brilliant i. De var de billigste vi kunne få i hvidguld med en lille sten.
 22. Jeg kontaktede bare et lokale trykkeri - de samme der printer f.eks. brochurer for firmaer, laver logopapir osv. Jeg spurgte hvad det ville koste, og kunne også se vareprøver på deres papir (der findes mange farver "hvidt" papir, i forskellige tykkelser/vægt og med forskellige strukturer). For ca. 40 kirkehæfter der også blev hæftet sammen, gave jeg 230kr f.eks. Det var også hurtigt klaret. Så prøve at gemme filen som pdf og sende til et trykkeri og spørge ind til prisen.
 23. Fedt Jeg har lavet en også til børnene. Der er et par billeder de kan farvelægge, så har jeg lavet et kryds og tværs med personlige svar om os som brudepar. F.eks. hvor arbejder Michelle og Christian? Hvor var de på første date, osv.? Så skal de evt. rundt og spørge andre eller os - eller læse det et eller andet sted i kirkehæften osv. Der er en labyrinth, "Design din egen bryllupskage" - en kage i 3 etager hvor man selv kan tegne pynt osv. på, og så er der også sådan en bogstavejagt hvor man skal finde ord. Igen er det med vores egne ord - på både tysk, dansk og engelsk. Alle ord er skrevet nedenunder, så de skal ikke nødvendigvis kende sprogene. Der er også en "I spy" spil, og hvis jeg husker rigtigt også en side hvor der kun er en ramme der kan farves - og så opfordrer vi at de tegner en tegning eller skriver en hilsen til brudeparret Jeg tror det bliver rigtig fint, selv om det er bryllupsrelateret.
 24. Jeg startede også på et beauty rutine siden januar - med rens, tonik/lotion, fugtighedscreme både morgen og aften samt 1-2 ansigtsbehandlinger for at få fjernet det værste i huden. Jeg ville også sige kontakt en kosmetolog du stoler på og start på en god rutine - og så find en god makeup artist til dagen der evt. er god til at dække de urenheder der måtte være på dagen
 25. Skal giftes: 24.06.17 Nuværende vægt: 67,7kg - mål er "mindre" Jeg prøvede min kjole for 1,5 uge siden og den kunne godt lukkes men var lidt stram og jeg følte at der var "ryg deller" ovenover kjolen haha. Så dét giver et skub til at jeg SKAL tabe mig/komme i bedre form. Jeg har også planlagt boudoir billeder til min kæreste, så jeg vil også gerne være lidt slankere/strammere til det også. Jeg fødte jo for kun 10 måneder siden og har to små børn på 2 år og under, så der er en del løs hud på maven jeg skal af med, og selvfølgelig arbejde på mavemusklerne så de kan holde det hele på plads. SÅ - jeg følger Superfit Mor's Flad Mave Online kursus og Online bootcamp. Det tager ca. 20-40 minutter om dagen. Jeg begyndte i går at intervalløb igen da jeg har haft lidt bøvl med mine knæ. Men jeg starter fra 0 igen og tager det stille og roligt. Derudover, følger jeg 5:2 kuren, da jeg føler at det virker godt for mig med 2 faste dage (max. 500kcal) og de andre dage prøver jeg at undgå brød, pasta, ris, kartofler og sukker. Indtil videre går det godt. I weekenden giver jeg mig selv lov til at hygge lidt mere med f.eks. rundstykker til morgenmad. Men resten af ugen er det no-go. Jeg bliver hurtigt oppustet af det. Jeg har ca. 6 uger til at tabe flere cm og vægt inden jeg skal prøve kjolen igen hos skrædderen.