Fiskensbryllup

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fiskensbryllup

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.06.2016

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. Hej! Vi bliver 76 til festen og vi skal have hotdogs til natmad. Men hvor dælen skaffer vi de mængder (tænker 2 pølsr og 2 brød pr. mand) af røde pølser og brød uden at det ruinerer os???
 2. Tusind tak for jeres svar :-)
 3. Hej allesammen! ​Vi er lidt forvirrede over hvad vi skal gøre sidst på aftenen til brylluppet så håber i kan hjælpe. Ingen af os har været til bryllup før (i hvert fald ikke i traditionel forstand). Vi ved bare at vi gerne vil have bryllupskage til dessert og en slik-buffet, men ikke hvornår og hvordan ​Planen er at vi vil servere bryllupskage til dessert, altså ca. kl. 22-23 alt efter hvor meget tiden skrider. Skal vi servere kaffe hertil??? ​ Når bandet er gået på og vi har danset brudevals, 23.30-00,00, vil vi gerne have en bland-selv slik buffet i stedet for de traditionelle kransekager/småkager. Kan man det? og skal der igen være kaffe hertil???? ​Mvh Debbie
 4. Nogen der kender nogen som er rigtig god til at sætte hår og evt. også lægge makeup i nærheden af Frederikshavn/Aalborg? Det behøver ikke være en prof frisør. Pengene er ikke så mange at der er råd til opsætning og makeup i en frisørsalon..
 5. Hej! Nogen der kender nogen som er rigtig god til at sætte hår og evt. også lægge makeup i nærheden af Frederikshavn/Aalborg? Det behøver ikke være en prof frisør. Pengene er ikke så mange at der er råd til opsætning og makeup i en frisørsalon.. Tak.
 6. Okay, dilemma er måske så meget sagt. Vi kan ikke blive enige om herhjemme om vi skal sende ønskeseddel med ud i indbydelserne. Jeg synes det ville være klart det smarteste men er i tvivl det ernoget man "gør" og om det ikke bare virker lidt grådigt?? Jeg ved jo godt at folk ikke kommer til bryllup uden gave, men alligevel. Dertil kommer spørgsmålet om man skal skrive en gavekoordinator på også hvis ønskesedlen er vedlagt. Eller bruger man kun gavekoordinator hvis ønskesedlen ikke er vedlagt så denne kan udleveres af koordinatoren?? Egentlig har jeg mest lyst til at sende ønskesedlen med OG skrive en gavekoordinator på (har spurgt en veninde allerede nemlig) men er det fjollet?? First world problem I know😀 Tak for hjælpen!
 7. Tak for det - hvor er den fin!
 8. Det lyder godt nok billigt! Har du et billede af din jeg må se? :-)
 9. Vores private bryllupskage-bager sprang idag fra aftalen, og vi er nu igen på bar bund. Nægter pure at give 70-80 kr pr. Kurvert for en bryllupskage ved en konditor! :-D Så er der nogen der kender nogen som kan være behjælpelig med en bryllupskage til ca. 70 personer d. 9/7 2016? Det behøver ikke at være det helt vilde, men det må meget gerne være "godt håndværk" og ikke koste en bondegård. Meget meget gerne i Nordjylland (Festen afholdes i Frederikshavn). Tak! Mvh Debbie
 10. Hejsa! Er der nogen der kan anbefale en dygtig skrædder i Nordjylland eller Nordvestjylland? Kjolen befinder sig i Thisted så det må meget gerne ikke være for langt derfra. Jeg skal have lavet en stiver ved brystet, lagt op og nogle rettelser hist og her. Tak for hjælpen!
 11. Ååååårh gud knivholt lade er for fedt! TAK for det bud det skal undersøges! Og undersøger også hytte udlejning tak!
 12. Hej! Min kæreste faldt på knæ igår, og vi er ude i et sommerbryllup til juni/juli 16! :-D Jeg er slet slet slet ikke til støvende forsamlingshuse, ej heller kolde hotellokaler. Drømmescenariet ville være at finde en eller anden lækker stor lade eller spejderhytte med bjælker gemt i en lille skov med plads til en gigantisk abefest i romantiske omgivelser (er det for meget forlangt?? :-D) ,men det er somom det er ret svært at finde i nordøstjylland - i hvert fald når man søger på nettet. Er der nogen der kender til et fantastisk sted i en max 20 km. afstand ca. fra sæby hvor vi skal giftes i kirken? Det skal helst være et sted der bare udlejes så vil selv kan medbringe mad osv. Til ca. 50-70 Pers. Tak!!