PrinsesseJulie1

Medlem
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About PrinsesseJulie1

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 02/08/1992

Profile Information

 • Vielses dato
  01.07.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,118 profile views
 1. Vi skal have hotdogs Og jeg ved, at rigtig mange inde i en bryllupsgruppe på Facebook skal have det samme
 2. Mori lee kjole fra butikken "brud og galla". Str 36. 7800kr.
 3. Panayotis, str 36, 19.900kr
 4. Generelt synes jeg er at udvalget af brudesko er meget dårligt, hvilket er super ærgerligt, da man jo helst vil kunne købe sko og kjole samme sted og ikke skal sende frem og tilbage med posten fra diverse udenlandske sider :-)
 5. Jeg er helt enig med din mand :-) enten alle børn eller kun jeres egne. Sådan har vi også gjort, trods min kommende mands søster har tre børn. Og min mand er enig
 6. Som nordjyde, vil jeg sige, det nærmest umuligt at få en pakke pris på 500-600! Aabybro søparken er måske det tætteste på. Dronninglundslot har kuvertpris på 1100-1200kr.
 7. Vi (læs min kæreste) har sparret penge op fra udenlandsarbejde og så betaler mine forældre for brudepigekjoler, mine sko og slør. Vi kommer til at bruge 100.000kr. :-)
 8. Hejsa :-) jeg har været tre forskellige steder, og tilsammen prøvet 15 kjoler tror jeg. Vi endte med bestille og betale for en kjole de ikke havde hjemme, da jeg ikke fandt kjolen.. men havde set en kjole på en af deres designers hjemmesider, som jeg tror er kjolen så nu er jeg godt nok spændt, når jeg hverken har prøvet eller set den i virkeligheden. Jeg besøger Lucca bride, brud & galla og panayotis (her bestilte vi kjolen) og ingen af følgende butikker tog penge for at prøve kjoler god jagt.
 9. send mig en sms så ringer jeg lige vedr. klokkerne, 42200997 :-) 

 10. Hvilken slags bil kunne i godt tænke jer? Har en bekendt som kører en tesla, møder op i det stivestes puds osv. det ikke så dyrt - da det for fornøjelsen. (Frederikshavn / Aalborg)
 11. Vores er valgt ud fra ønsket om at det skulle være sommer bryllup og så skulle den være nem at huske og se pæn ud, hehe :-) 1.7.17. Nemt for manden ;-)
 12. Det er de eneste børn som skal med. De blir hentet efter middagen - eller under. Har vi ikke helt bestemt endnu
 13. Måske jeg skal tilføje, at den store pige på 5år, kun er min kærestes og den yngste er fælles barn :-) så hun skal hvertfald sidde ved sin far. Og min mindste skal selvfølgelig også. :-)
 14. Vi flytter IKKE børnene. Har også tænkt hun kunne sidde ved min bror og svigerinde, men det svært, når min kæreste kun har hende og sin far (som sidder i kørestol), og derudover er hun typen som ikke selv starter en samtale med nogen... Synes virkelig det er dilemma :-/
 15. Hej alle Vi er virkelig i dilemma, hvad angår bordplanen. Vi skal sidde ved runde borde, hvor der MAX kan sidde 8 personer. Meeeeeen... Hvem skal sidde der! J & K = os, brudeparret I & E = vores døtre (2 og 5 år) L & P = brudens forældre KU = gommens far KS = gommens søster ED = brudens mormor Her er 9 tætte personer. Jeg har desuden en bror og svigerinde, som sidder ved et andet bord, sammen med alle venner/unge mennesker. Vores problem er at der kun er de gamle mennesker med, som er nævnt, altså kan min mormor ikke sidde "alene" hos de unge. Derudover har vi gommens far og søster som er hans eneste familie, og derfor synes vi ikke at hans søster skal sidde "alene" ved de unge. ALLE andre gæster udover de nævnte, er unge mennesker / venner. Såååååå.... Hvad gør vi?