Kirsten85

Medlem
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kirsten85

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 03/20/1985

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

893 profile views
 1. Jeg skal giftes den 15. Maj og er begyndt i sol 2 gange om ugen, men kun et par uger. regner stærkt med at fortsætte frem til maj Hvis du bliver rød så tag lidt kortere tid.
 2. Jeg ville som absolut sidste mulighed fravælge min far på den måde. Har du overvejet at tage en snak med ham om hvordan du føler han hr blusset konflikten op, om dine tanker om at han følger dig op når han er imod jeres ægteskab osv. Og alt efter hvordan det udvikler sig, så sige tip ham, at nu må han begrave stridsøksen, blive gode venner med sin svigersøn, fordi han er en del af dit liv nu og resten af livet, og kan han ikke det, så skal han ikke føre dig op. Så har du været ærlig overfor ham, givet ham et ultimatum og så er det ikke dig der fravælger ham hvis han ikke vil slutte fred med din forlovede
 3. der er en super fin beskrivende incl. Youtube film her på en opskrift til bordhæfte http://www.bryllupsklar.dk/diy/bordkort-bryllup.html
 4. Jeg går også med overvejelserne om at lave en kombi. Låner en gammel mønt af min mor, til at have i skoen. Så har jeg både noget lånt, gammelt og en mønt
 5. Mit bud er at købe det. Vi har det seneste år holdt 30 års fødselsdag for 90 gæster og barnedåb for ca. 60 personer. Den ene gang lejede vi lokaler og bestilte mad udefra. Det var så lidt der gjorde forskellen var hvis vi selv skulle stå for alt mad, så det ville jeg ikke bøvle med. Men prøv at lav et overslag. Det kommer jo meget an på hvad man er til af mad.
 6. Så det er ikke en dato med en særlig betydning? (Endnu selvfølgelig ;) )De "betydningsfulde" datoer vi har i vores forhold er om vinteren, og vi vil helst have et sommerbryllup Nej slet ikke. Det er alene valgt ud fra kroen.
 7. Har i et børnebord? Fordi så tror jeg altså hellere jeres store pige vil sidde der. Ofte sidder børnene også kun i kort tid, så det vil skabe nogle huller ved hovedbordet.
 8. Vi kunne få kroen pinsesøndag eller midt november. Så det blev pinsesøndag 😉
 9. En tur på Aros (evt få taget billeder i regnbuen) Spille nogle havespil og få bryllupskage i botanisk have Se om det er muligt at arrangere en sejltur
 10. Åh de sko er min hovedpine. Vil I prøve og hjælpe mig. Vigtigst er at de skal være navy blå eller kongeblå. Er slet ikke til stilleteter og lign. Hælen må max være 3-5 cm. Derudover overvejer jeg et par ballerinaer som skiftesko. Håber i har nogle helt fantastiske ideer eller evner på Google som jeg ikke har
 11. De frisører jeg har talt med i forbindelse med opsætning har ellers alle sagt at det er en rigtig skidt idé at få klippet hår eller bare spidser i de sidste par måneder op til brylluppet fordi det ofte gør det rigtig besværligt at sætte holdbart, så jeg er blevet bedt om at klippe det senest i januar når jeg skal giftes i maj. Men mit hår er selvfølgelig også meget glat og fint så det kan være det er anderledes for mig Virkelig? Jeg kan ikke forestille mig, at pæne spidser skulle være sværere at sætte end slidte/spaltede spidser, men det vil jeg da lige spørge min frisør om Det nævnte min frisør. Jeg skulle helst klippes 3 måneder før.
 12. Jeg har valgt kun at tage de fætre og kusiner med der betyder noget for mig og som jeg ses med udover det traditionelle. Det betyder jeg har valgt 16 personer fra. Fx skal 2 af mine onkler omhyller ikke med. Den ene har både holdt fødselsdag osv. Hvor vi ikke blev inviteret, men andre af mine kusiner gjorde, og har heller ikke et tilhørsforhold til ham. Den anden er bosat på Grønland og kun en jeg ser hvert andet år.
 13. Er lidt imod det. Hvorfor så blive gift hvis ingen må vide det? Hvorfor er det ens nærmeste familie ikke må være med på ens store dag?
 14. Vil du også sende den til mig på hjortmadsen85@gmail.com 😃
 15. Nej vi lader kroen stå for blomster osv. Ud fra mine ønsker. Men kommer selv med bordhæfter, og sådan nogle ting for at gøre det personligt.