Albrechtsen Foto

Annoncør
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Albrechtsen Foto

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  www.afoto.biz

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Tillykke med frieriet og velkommen til Bryllupsklar.dk :-)
 2. Der er ingen regler for hvordan man skal holde bryllup. Det værste der kan ske er hvis nogle i familien får ondt i håret over at man ikke følger traditionerne. Men så er der kun én ting at sige til det; det er ikke deres liv. Det er jer der bestemmer og strikker noget sammen som passer til jer. Livet er fuldt af mennesker som mener at vide hvad der er bedst for andre. Men dem skal man ikke lytte til :-)
 3. Hvis du vil køre lidt så er www.tinaliv.dk i Kolding rigtig godt anmeldt rundt omkring.
 4. Velkommen til Bryllupsklar og tillykke med den kommende dag. Hvis I allerede kender datoen i 2018, så er det ikke for tidligt at få booket fotografen nu. Flere fotografer har allerede bookinger i 2018, selvom de fleste dog først booker omkring ½-1 år som Ki siger. Men det kan være fordi at de først kender datoen ½-1 år før. Med andre ord; når du har fundet den fotograf I vil bruge; så er det med at slå til inden hun/han bliver booket til anden side.
 5. - stranden ved Varna Palæet (Dog kan der godt være en god trafik af mennesker på stranden)
 6. Der er nogle rigtig gode hoteller og kroer hvor man kan få det hele arrangeret, og gæsterne kan overnatte. Så findes der steder man kan leje hvor der både er festsal, køkken og værelser. Dernæst forsamlingshus løsningen eller anden type festsal. Hvor skal I giftes? Det kan være nemmere at anbefale forskellige steder når vielsesstedet er kendt :-)
 7. Enig med Bent. Det er en rigtig god plan på den måde.
 8. Tag en god snak med jeres fotograf om jeres bekymring omkring lyset. Det hele er et spørgsmål om lyssætning og skal nok kunne lade sig gøre. Eventuelt kunne i overveje om I skulle tage lokationsbilleder lige efter vielsen og så lade gæsterne fornøje sig til receptionen med drikkelse og noget spiseligt indtil I kommer tilbage 1 time efter. Så får I stadig billeder i dagslys og når en del af receptionen alligevel. Uanset hvad så er det godt at have en alternativ lokation i tilfælde af rigtig dårligt vejr. Held og lykke med det :-)
 9. Tillykke med den kommende vielse :-) De findes derude; mænd som gerne vil involveres i bryllupsplanlægningen. Nogle har taget initiativ til en lukket facebookgruppe - "Bryllupssnak - Kun for mænd". Ja, det er jo som titlen siger KUN FOR MÆND :-) Måske din kommende mand vil være med der?
 10. Jeg har et vintertilbud til bryllupsklar.dk's kommende brudepar der skal giftes i 2017 eller 2018 På min hjemmeside www.afoto.biz har jeg et vintertilbud hvor du kan booke pakke 3 fra vielsen til og med brudevalsen til 4.999 kr. + transport. Tilbuddet gælder booking foretaget senest 1.december 2016. Fotograferingen skal afholdes senest 31. december 2018. Som medlem af Bryllupsklar.dk kan du få yderligere rabat på 300 kr og kan derfor få vintertilbuddet til 4.699 kr. + transport. Tilbuddet gælder kun medlemmer af Bryllupsklar.dk - du skal opgive brugernavn ved booking.
 11. Send mig en mail på salg@afoto.biz - fortæl om jeres behov for fotografering og hvilket budget der ligger til det. Så skal jeg se om jeg kan hjælpe.
 12. Det ser utrolig gennemført ud, og temaet har jeg ikke set før. Farverne er specielle og virker godt sammensat.
 13. Lige over Bent ;-) Glæder mig til at se dig igen :-)
 14. Jeg kan sagtens hjælpe med at finde en god pris der måske passer ind i jeres budget.
 15. Jeg har en del opgaver i København området :-) Kan sagtens klare en pris indenfor jeres budget.