Albrechtsen Foto

Annoncør
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Albrechtsen Foto

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  www.afoto.biz

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Tillykke med frieriet og velkommen til Bryllupsklar.dk :-)
 2. Der er ingen regler for hvordan man skal holde bryllup. Det værste der kan ske er hvis nogle i familien får ondt i håret over at man ikke følger traditionerne. Men så er der kun én ting at sige til det; det er ikke deres liv. Det er jer der bestemmer og strikker noget sammen som passer til jer. Livet er fuldt af mennesker som mener at vide hvad der er bedst for andre. Men dem skal man ikke lytte til :-)
 3. Hvis du vil køre lidt så er www.tinaliv.dk i Kolding rigtig godt anmeldt rundt omkring.
 4. Velkommen til Bryllupsklar og tillykke med den kommende dag. Hvis I allerede kender datoen i 2018, så er det ikke for tidligt at få booket fotografen nu. Flere fotografer har allerede bookinger i 2018, selvom de fleste dog først booker omkring ½-1 år som Ki siger. Men det kan være fordi at de først kender datoen ½-1 år før. Med andre ord; når du har fundet den fotograf I vil bruge; så er det med at slå til inden hun/han bliver booket til anden side.
 5. - stranden ved Varna Palæet (Dog kan der godt være en god trafik af mennesker på stranden)
 6. Der er nogle rigtig gode hoteller og kroer hvor man kan få det hele arrangeret, og gæsterne kan overnatte. Så findes der steder man kan leje hvor der både er festsal, køkken og værelser. Dernæst forsamlingshus løsningen eller anden type festsal. Hvor skal I giftes? Det kan være nemmere at anbefale forskellige steder når vielsesstedet er kendt :-)
 7. Enig med Bent. Det er en rigtig god plan på den måde.
 8. Tag en god snak med jeres fotograf om jeres bekymring omkring lyset. Det hele er et spørgsmål om lyssætning og skal nok kunne lade sig gøre. Eventuelt kunne i overveje om I skulle tage lokationsbilleder lige efter vielsen og så lade gæsterne fornøje sig til receptionen med drikkelse og noget spiseligt indtil I kommer tilbage 1 time efter. Så får I stadig billeder i dagslys og når en del af receptionen alligevel. Uanset hvad så er det godt at have en alternativ lokation i tilfælde af rigtig dårligt vejr. Held og lykke med det :-)
 9. Jeg har et vintertilbud til bryllupsklar.dk's kommende brudepar der skal giftes i 2017 eller 2018 På min hjemmeside www.afoto.biz har jeg et vintertilbud hvor du kan booke pakke 3 fra vielsen til og med brudevalsen til 4.999 kr. + transport. Tilbuddet gælder booking foretaget senest 1.december 2016. Fotograferingen skal afholdes senest 31. december 2018. Som medlem af Bryllupsklar.dk kan du få yderligere rabat på 300 kr og kan derfor få vintertilbuddet til 4.699 kr. + transport. Tilbuddet gælder kun medlemmer af Bryllupsklar.dk - du skal opgive brugernavn ved booking.
 10. Send mig en mail på salg@afoto.biz - fortæl om jeres behov for fotografering og hvilket budget der ligger til det. Så skal jeg se om jeg kan hjælpe.
 11. Jeg kan sagtens hjælpe med at finde en god pris der måske passer ind i jeres budget.
 12. Jeg har en del opgaver i København området :-) Kan sagtens klare en pris indenfor jeres budget.
 13. :-) Der skal være budget til fotografering ellers giver det ingen mening. Jeg kan godt forstå hvorfor der kun blev fotograferet den ene gren af familien. Det er mere trygt at tage billeder af folk man kender med mindre man er proffessionel fotograf eller har god træning i at fotografere fremmede mennesker. Det er jo så fordelen med en proffessionel fotograf. At man får billeder hele vejen rundt. At man ikke ulejliger familie eller venner med opgave hele festen. Men forstår udemærket at det kan fylde godt i et begrænset budget.
 14. Jeg vil gerne vise billeder fra heldagsfotograferinger på min side www.afoto.biz - men jeg har valgt det standpunkt at når man er gæst til bryllup, så er det ikke sikkert at man ønsker at fremstå på en hjemmeside. Mit standpunkt er at jeg kun viser billeder som brudeparret har godkendt. Jeg spørger altid på forhånd. Problemet med billeder fra hele dagen med gæsterne er at jeg skal have gæsternes samtykke for at offentliggøre billeder af dem hvis jeg skal være tro mod mit standpunkt. Så selvom jeg rigtig gerne vil offentliggøre billeder fra hele dagen, så vil jeg også gerne værne om at man kan gå til et privat bryllup uden at skulle få offentliggjort billeder af sig selv uden samtykke. Derfor tilbyder jeg at man kan se billeder fra hele dagen til kommende kunder. På den måde offentliggør jeg ikke billeder uden samtykke, og man har mulighed for at se hvad jeg kan tilbyde :-) Men når det er sagt, så er jeg misundelig på den gode måde på de kollegaer som har billeder fra hele dagen på hjemmesiden. Jeg er dog nødt til at følge mit princip om at værne om folks privatliv (desværre).
 15. Jeg har et særtilbud til bryllupsklar.dk's kommende brudepar. Du kan booke pakke 3 fra vielsen til og med brudevalsen til 4.299 kr. + transport. Tilbuddet gælder booking foretaget senest 1. august 2016. Fotograferingen skal afholdes senest 31. december 2017. Tilbuddet gælder kun medlemmer af Bryllupsklar.dk - du skal opgive brugernavn ved booking.