Inger Skovgaard

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Inger Skovgaard

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.06.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midtjylland
 1. Hej! Kan I anbefale et renseri i Aarhus?
 2. Hej emtoli Der er blevet oprettet en facebook gruppe, der hedder "bryllupsklar". Prøv at finde den. Du kan evt. følge linket i beskederne ovenover.
 3. Tak for tippet, Martin! Vi har booket Heyya - de lyder til at være super gode
 4. Jeg har set ferskenfarvet karton ved Arnold Busck
 5. Kender nogen en god frisør i Hadsten til hår og make-up på bryllupsdagen? Min "gamle" frisør lægger ikke længere make-up og giver ikke prøveopsætning, hvilket jeg helst vil have med. Hadsten ligger mellem Randers og Aarhus 😉
 6. fedt, at du vil bære med mariapagh! Der er blevet lavet en facebook-gruppe, hvor vi skriver sammen. Prøv at finde den. Den hedder "bryllupsklar". Du kan evt følge linket i en af beskederne ovenover.
 7. Hej! Min kæreste og jeg skal giftes d. 25/6 i Hadsten og festen holdes i Aarhus. Er der nogen, der kender til en god fotograf?! Og kender nogen et band?? Dem, vi havde snakket med (ikke booket), kunne desværre ikke alligevel.
 8. Jeg kan heller ikke finde - vil gerne være med i fb-gruppen. Men hvis du har lavet det som en lukket gruppe, skal du så ikke invitere os til gruppen?
 9. Hej alle! Det er ved at være noget tid siden, jeg har været herinde på forummet. Jeg må indrømme, jeg er lidt i kulkælderen over det her projekt vægttab. Jeg er simpelthen gået helt i stå - øv. Jeg må op på hesten igen, men det er jo lidt svært, MaiaEmilia - ja, jeg fandt min kjole Jeg var efterfølgende ret meget i tvivl, om det var den rigtige og har haft ret meget krise over det. Jeg tog til kjoleprøvning i to andre butikker - dels for at være at sikker og dels for at få lidt mere kjoleprøvnings-oplevelse. Nu er det jo ikke en tråd ang. kjoler, men jeg tillader mig lige at skrive herinde alligevel..: jeg havde en forfærdelig oplevelse ved Ellen Højlund i Århus. Hun var direkte ubehagelig. Pegede og prikkede to gange på min delle på maven, sagde jeg burde bruge shape up undertøj, kommenterede andre ting ved min krop. Derudover var der ikke noget prøverum, men en skærm, men to stole til gæster på "min" side af skærmen. Dvs jeg skulle stå i undertøj foran min moster og veninde i lange minutter mellem hun fandt nye kjoler. Da jeg de sidste år har taget på og er ked af min krop, var det svært for mig. Hende Ellen var faktisk direkte ubehøvlet, syntes jeg. Den oplevelse prikkede ret meget til min utilfredshed over min krop. Så kunne man jo håbe, at det gav ekstra motivation til vægttabet, men det gjorde mig bare ked af det. Men jo MaiaEmilia, jeg fandt kjolen og det skal nok blive godt Den er i hvert fald flot og meget romantisk. Jeg skal så bestemt IKKE tage på og det ville være ekstra flot, hvis jeg kunne komme af med maven og lidt til. Hvordan går det for jer?
 10. Dejligt, du også vil være med Frk. Sailor 😄 Hvordan er jeres uge gået piger? Jeg har ikke klaret det super godt. Jeg "følger" jo 5:2 kuren, men i denne uge har det ikke lykkedes for mig og jeg er gået i stå 😕 tilgængelige har jeg tabt mig 0,5 kg, lidt er også godt. Vil lige indvige jer i, at jeg i går var ude at prøve brudekjole. Jeg var så nervøs for, at jeg ville føle mig grim og tyk i alle kjoler, men tværtimod følte jeg mig overraskende semi slank. Så lige meget hvordan man har det med sin krop, kan man nok altid finde en kjole der matcher en godt.
 11. Neeej, er der nogen, der har svaret på min tråd!! Jeg må have glemt at krydse af, at jeg gerne ville modtage mails ved svar, for jeg har ingen mails fået og har gået og ærget mig sådan over, at ingen ville være med. Men fedt fedt fedt, jeg er super glad for at I vil være med Beklager, at jeg først svarer nu, men troede som sagt ikke der var kommet svar. Det giver mig allerede lidt ekstra motivation, at vi kan være lidt fælles Jeg tror, jeg godt kunne bruge et kærligt spark i røven og en helt masse klap på skulderen. Jeg vil gerne tabe mig 8 kg. Jeg har startet med at sætte mig et par delmål. 1. Tabe et kg pr 1/10 - det har jeg ikke engang opnået 2. Tabe mig 5 kg pr 1/1-16. Jeg tænker stadig, at jeg vil satse på de fem kg til nytår. Det må kunne lade sig gøre på 3 måneder. Jeg har nu i godt en måned kørt 5:2 kuren. Er der nogen, der har erfaring med den? Jeg kan ikke det der med at holde mig helt fra søde sager, så ender jeg med at gå i den anden grøft og spise meget mere. Derfor tænkte jeg, 5:2 kuren kunne være god. Men jeg har rigtig svært ved at få det ind i min ugeplan. Bl.a. fordi jeg arbejder i skiftende vagter - dag, aften, døgn. Derfor spiser jeg nogen gange aftensmad på arbejdet og de dage kan jeg så ikke køre let faste. På fridage vil jeg (i teorien) gerne træne og da jeg er i dårlig form, kan jeg ikke faste de dage. Det lyder som dårlige undskyldninger, men den er nu god nok. Jeg vil stadig prøve at følge kuren, selv om jeg synes det er svært. Jeg taber mig naturligt på de dage, hvor jeg kun får 500 kcal, men tager det på igen, når jeg spiser almindeligt næste dag. Nogen tips og erfaringer? Det er da godt nok nogle flotte vægttab I har klaret! Sejt af jer! M.Thorsen - hvordan har du tabt dig 12 kg på 2 1/2 måned?! Udover at skære ned på søde sager? Det er virkeligt flot.
 12. Hej piger! Jeg har kigget lidt rundt her og kan ikke finde en tråd, der bliver brugt lige nu. Derfor starter jeg en ny.. Er der nogen, der vil være med til at støtte hinanden i vægttab? Jeg tænker, at vi f.eks. kunne skrive sammen een gang hver 14. dag om hvordan det står til og hvordan det går med kost, motion osv., råd og tips om, hvad der virker for os hver især. Håber, der er nogen, der vil være med mvh Inger
 13. Tak for alle svar - både forslag og lykkeønskninger! Vi er i gang med at kigge og det er jo en jungle og svært at finde et sted, der ikke er booket 😏 Flere har foreslået Harlev Mølle, som vi har set i dag. Er der nogen, der har holdt bryllup eller været til bryllup der og hvad syntes I om det? Var lokalet lyst nok? Og festligt nok? Liri: hvornår skal I holde bryllup på Harlev Mølle? 😊
 14. Hej alle! Jeg er ny her Min kæreste og jeg skal giftes i Hadsten (mellem Aarhus og Randers) næste sommer. Er der nogen, der har forslag til, hvor festen kan holdes i nærheden - dvs. hvor det tager max 45 min at køre til?! Lige nu søger vi ideer, har ikke helt fastlagt os på stil. Der skal være plads til 70-80. mvh Inger