CamillaProvstgaard

Medlem
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CamillaProvstgaard last won the day on May 18 2016

CamillaProvstgaard had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About CamillaProvstgaard

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 06/28/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  22.04.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vor Frelser, Esbjerg

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Hva mærke er den hvis jeg nu ikke lige kan finde den på zalando?? Kan jo være den fås andre steder. 

 2. Den er fra zalando Men det er et par måneder siden jeg købte den.
 3. Hej Camilla. Hvor er den fine rosa kjole fra?? Den er så fin. 

 4. Jeg har spurgt gommen, han sagde det var helt fint Den er ikke rigtig nude - den er langt mere rosa ;) Og bruden har en kridhvid kjole på - så vi kommer ikke i kambulage med hinanden
 5. Vi har valg at have fotograf med i kirken og på lokation bagefter, ren og skær fordi vi synes prisen er voldsomt høj på gode fotografer og vore budget lå på max 7000kr og gerne billigere. Så vi ville hellere have en god fotograf i få timer end en halvdårlig fotograf hele dagen
 6. Den er meget rosa i virkeligheden Slet ikke tæt på hvid hvis det er det du tænker ;) Jeg er ikke til businesskjoler, synes man ligner en der skal på job så (det er nemlig hverdag på mit kontor) Og synes lange kjoler er et must til et bryllup hvis man har nået min alder Men tak for input, det bliver helt sikkert den fine rosa sag der kommer på den dag, men så kan andre bruge al den feedback der kommer, hvis de ender med at stå i samme situation
 7. Der er man heldigvis så forskellig Jeg synes det ville sende det forkerte signal at komme i en sort kjole, så ville jeg hellere komme i et jakkesæt - hvilket også bliver overvejet;) Men min kæreste mener at nu når min kammerat bevidst har valgt en kvinde som forlover, skal jeg ikke prøve på at være en mand.. Og det kan han vel godt have ret i? Men synes da en lysserød kjole er ofte set til et bryllup, så hvorfor synes du den "skinner" for meget?
 8. Rigtig fine ting, men jeg ville aldrig tage sort på til et bryllup Synes lyse farver hører sig til fordi det jo er en glædens dag (og så også et forårsbryllup) og ikke en sorgens dag. Jeg tror også der er noget regel om at man ikke MÅ tage sort på til bryllup?
 9. Jeg har købt den rosa kjole ovenfor, deres blomsterfarver er nemlig hvid, så jeg kunne ikke lige koordinere :P
 10. Årh hvor ser det fint ud, men jeg er bare slet ikke tøset nok til at få med sådan noget :P Jeg tror bare jeg hopper i en lang kjole. Jeg har overvejet noget som den her, er det helt galt?
 11. Nej jeg har nu planer om at have det samme på hele dagen
 12. Lige præcist.. Ja håber andre kvindelige forlovere melder sig på banen
 13. Årh jeg kender godt problematikken.. Jeg vil gerne smide ca 20 kilo inden vore bryllup næste år, og har allerede smidt de første 15, men man bør jo kigge kjole i hvert fald et halvt år før.. Jeg tror jeg prøver at smide så meget så muligt så hurtigt som muligt og så holde en ret stabil vægt derfra.. Men ellers ud og prøve kjoler og køb den i en mindre størrelse Der er ikke noget mere motiverende end en for lille brydekjole ;)
 14. Det ville måske være en fin ide
 15. Min forlovelsesring er en såkaldt prinsessering, og jeg har aldrig været ked af at den var det. Det er så fint og feminint og jeg har absolut ingen problemer med at den hænger fast i ting eller generer til hverdag Så køb du den smukke "besværlige" ring, det vigtigste er at du synes den er helt perfekt!